2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第89页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
2 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
My brother Henry met a soldier called Joe during his service in the army. In their spare time, they chatted and did exercise together. As time passed by, their relationship became closer and closer. To their disappointment, soldiers would move on to advanced training afterwards in different places.
Then, my brother and Joe were waiting for moving to the front line. They were both astonished when they came across each other again unexpectedly.
______
While Joe was searching for information about Henry on the Internet, he found a poem written to Henry by me. He sent me an email and we exchanged phone numbers.
A. They agreed to meet after they were discharged (让军人退伍) from the army.
B. His letter was unanswered.
C. However, Henry never made it back home.
D. Unfortunately, Henry returned home.
E. Joe was not excited to know me.
F. They thought they would never see each other again.
G. Joe called me and talked to me about his friendship with Henry.
My brother Henry met a soldier called Joe during his service in the army. In their spare time, they chatted and did exercise together. As time passed by, their relationship became closer and closer. To their disappointment, soldiers would move on to advanced training afterwards in different places.
Then, my brother and Joe were waiting for moving to the front line. They were both astonished when they came across each other again unexpectedly.
F
Henry wrote a brief note to Joe which showed the exact date and location they were to meet.______
A
He died while saving two fellow soldiers in a battle. But Joe didn’t learn of Henry’s death. He wrote a letter to Henry after returning home and asked whether they could put off their meeting. ______B
Joe felt that Henry must not have come back because he was sure that Henry would have answered his letter if he had been able to.While Joe was searching for information about Henry on the Internet, he found a poem written to Henry by me. He sent me an email and we exchanged phone numbers.
G
I got to know Joe still kept the note Henry had written to him and would remember Henry in his heart forever.A. They agreed to meet after they were discharged (让军人退伍) from the army.
B. His letter was unanswered.
C. However, Henry never made it back home.
D. Unfortunately, Henry returned home.
E. Joe was not excited to know me.
F. They thought they would never see each other again.
G. Joe called me and talked to me about his friendship with Henry.
答案:
1. F 考查上下文语境。根据第二段第二句可知,二人对于再次相遇感到很出乎意料,他们以为再也见不到彼此了,故本空选 F。
2. A 考查上下文语境。根据本段最后一句可知,Henry 给 Joe 写了一张便条,约定了再次见面的时间和地点,故本空选 A。
3. C 考查段落主题句。本空位于第三段段首,结合第二句和第三句可知,Henry 牺牲了,故本空选 C。
4. B 考查上下文语境。根据本空前一句可知,Joe 给 Henry 写了一封信,信中询问是否可以推迟他们约定见面的时间;本段最后一句说他确信如果可以的话,Henry 一定会给他回信。由这两句可以判断本空应选 B。
5. G 考查上下文语境。根据本空前一句可知,Joe 给作者写了一封邮件,并和作者交换了电话号码,故本空选 G。
2. A 考查上下文语境。根据本段最后一句可知,Henry 给 Joe 写了一张便条,约定了再次见面的时间和地点,故本空选 A。
3. C 考查段落主题句。本空位于第三段段首,结合第二句和第三句可知,Henry 牺牲了,故本空选 C。
4. B 考查上下文语境。根据本空前一句可知,Joe 给 Henry 写了一封信,信中询问是否可以推迟他们约定见面的时间;本段最后一句说他确信如果可以的话,Henry 一定会给他回信。由这两句可以判断本空应选 B。
5. G 考查上下文语境。根据本空前一句可知,Joe 给作者写了一封邮件,并和作者交换了电话号码,故本空选 G。
查看更多完整答案,请扫码查看