2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版》

第88页
C
When it comes to finding friends, perhaps the first step is to understand what exactly friendship is. Does it mean that you have each other in your WeChat list, or that you see each other every Tuesday when you play football? Not really. In terms of friendship, someone who is genuinely a friend usually has told you that you are a friend or has introduced you as their friend.
In order for a friend to truly be considered a friend, he or she has to also believe you are their friend, too. This can get tricky (棘手的) because most people have different ideas of what friendship really means. Some people instantly trust new people, and accept them into their heart without question. For these types of folks, they assume someone is their friend until they find out otherwise. Other people, however, might act “friendly” with someone but not consider them a friend. Perhaps these types of people need to get to know someone better before they even consider labelling them as a friend. Or perhaps they already have a lot of friends and therefore wouldn’t consider someone they occasionally see at social events a friend.
It should go without saying that real friends make you feel good, as opposed to bringing you down. If someone is really your friend, they act in a kind manner and do nice things for you. If someone constantly puts you down, he or she is not a real friend.
8. According to the passage, a genuine friend ______.
A. has you in his or her WeChat list
B. sees you regularly
C. treats you as a friend
D. considers or introduces you as a friend
(
D
)
9. It is tricky to consider a friend as a true friend because ______.
A. some people trust new people easily
B. some people wouldn’t consider someone they sometimes see a friend
C. most people have different ideas about real friendship
D. most people are not sure what friendship really means
(
C
)
10. If someone is really your friend, they ______.
A. hardly make you feel good
B. never let you down
C. are kind to you and do nice things for you
D. constantly put you down
(
C
)
答案: 8. D 细节理解题。根据第一段最后一句可知,一个真正把你当朋友的人会告诉你这一点,或把你作为他(她)的朋友介绍给别人,故选 D。
9. C 细节理解题。根据第二段第二句可知,多数人对于什么是真正的友谊有不同观点,故选 C。
10. C 细节理解题。根据最后一段第二句可知,如果对方把你当作真正的朋友,他们会对你以礼相待并为你做美好的事情,故选 C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭