2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版》

第157页
C
The Impossible Burger is a burger that looks, smells and tastes exactly like beef, but is created using vegetables and biochemistry. There are many different versions of “veggie burgers”, but unlike most veggie burgers, this one is not made for vegetarians. It is designed for meat lovers, with the goal of reducing climate change. The company behind this burger, Impossible Foods, wants to change people’s eating habits to reduce the impact on the climate from meat production.
The Impossible Burger has the same color and good nutrition as beef, without the unhealthy parts such as cholesterol (胆固醇).
In truth, beef production is terrible for the environment. Cows require huge amounts of land and water, and they produce greenhouse gases, which are one of the major causes of climate change. In order to make a regular hamburger, it takes the same amount of water as a 10-minute shower, 75 square feet of land, and creates 18 driving miles worth of greenhouse gases. On the other hand, the Impossible Burger uses 95% less land, 75% less water, and produces 85%–87% less greenhouse gases than a beef burger does.
If you would like to try the Impossible Burger, it can be found in Texas, Nevada, California and New York. Some restaurants serve it in L.A. and New York City. Check the Impossible Foods website, and you can find the full list of cities and restaurants.
7. The Impossible Burger is mainly designed to ______.(
C
)
A. meet the need of vegetarians
B. satisfy meat lovers
C. help with climate change
D. develop the flavor of the burger
8. According to the passage, the Impossible Burger may be welcomed by the environmentalists because ______.(
D
)
A. it is good for people’s health
B. it is available in big cities like L.A. and New York
C. it will make beef lovers less interested in meat
D. it can help reduce greenhouse gas emissions
9. If you want to eat the Impossible Burger, you can ______.(
D
)
A. order some online
B. visit any big city in the US
C. learn to make one by yourself
D. surf the net for useful information first
10. What is the best title for this passage?(
B
)
A. Food and Climate Change
B. The Impossible Burger
C. Delicious Food in the US
D. People’s Love for Beef Burger
答案: 7. C 细节理解题。由第一段第三句可知,设计这种汉堡的目的是减少气候变化。
8. D 细节理解题。由第三段可知,the Impossible Burger 有利于减少温室气体的排放。
9. D 细节理解题。由最后一段可知,如果你想吃这种汉堡的话,可以在网上查阅销售城市和餐厅的相关信息。
10. B 主旨大意题。纵览全文可知,本文主要介绍的是the Impossible Burger 的受众对象、制作目的、食物成分等信息。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭