2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第86页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
6. 从课文 Click for a Friend? 中选出合适的单词或短语,用其正确形式补全短文。已给出每个单词或短语的首字母。
$^{1}$A______in online communication have brought us convenience, but they have also made it easier than ever for cyberbullies to attack their victims. One of those victims was 15 - year - old Jonny.
“I had just started my life at senior high when someone from school started sending me horrible messages. They used a different name, but wrote mean things about what I said and did in class. They even threatened to tell my new friends lies about me.”
Troubled by such messages, Jonny was anxious and couldn’t $^{2}$m______his good grades. He even began to be absent from football practice sessions.
Jonny’s friends started to notice his $^{3}$u______behaviours. But when they asked what was wrong, he simply replied, “Nothing.”
Then, the cyberbullies posted some horrible comments about Jonny’s photos on a social media $^{4}$s______. Feeling deeply hurt, Jonny turned off his $^{5}$w______and hid in his room. Later, there was a turnaround: his best friends, Sarah and Dan, had posted comments of their own, telling the cyberbullies to leave Jonny alone.
They helped Jonny record the cyberbullies’ messages to report to a teacher, and helped set his social media page to “friends and family only”, so that those bullies couldn’t $^{6}$a______his personal information. They also organised activities on campus, aiming to stop cyberbullying from happening again.
$^{7}$T______his friends, Jonny is now looking forward to the next step in his senior high adventure - and to playing football again!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
$^{1}$A______in online communication have brought us convenience, but they have also made it easier than ever for cyberbullies to attack their victims. One of those victims was 15 - year - old Jonny.
“I had just started my life at senior high when someone from school started sending me horrible messages. They used a different name, but wrote mean things about what I said and did in class. They even threatened to tell my new friends lies about me.”
Troubled by such messages, Jonny was anxious and couldn’t $^{2}$m______his good grades. He even began to be absent from football practice sessions.
Jonny’s friends started to notice his $^{3}$u______behaviours. But when they asked what was wrong, he simply replied, “Nothing.”
Then, the cyberbullies posted some horrible comments about Jonny’s photos on a social media $^{4}$s______. Feeling deeply hurt, Jonny turned off his $^{5}$w______and hid in his room. Later, there was a turnaround: his best friends, Sarah and Dan, had posted comments of their own, telling the cyberbullies to leave Jonny alone.
They helped Jonny record the cyberbullies’ messages to report to a teacher, and helped set his social media page to “friends and family only”, so that those bullies couldn’t $^{6}$a______his personal information. They also organised activities on campus, aiming to stop cyberbullying from happening again.
$^{7}$T______his friends, Jonny is now looking forward to the next step in his senior high adventure - and to playing football again!
1.
Advances
2.
maintain
3.
unusual
4.
site
5.
wi - fi
6.
acquire
7.
Thanks to
答案:
1. Advances 2. maintain 3. unusual 4. site 5. wi-fi 6. acquire 7. Thanks to
1 阅读短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
A
Having good friends who love and support you is really important to your happiness. Being a great friend to someone is also good for your well-being. So it is necessary to figure out what makes a good friend.
Listen to Your Friends
It sounds simple, but one key way to keep a friendship is to listen when your friend is talking, especially when your friend comes across a problem. You don’t have to fix it – just let them talk about it. You can listen actively, ask follow-up questions to get a sense of it, and try to understand the situation from their point of view. You don’t have to offer advice unless they ask for it. They might just want to have someone to talk to.______
If your friend has a medical or mental health problem, a good choice to offer support is to figure out what they’re going through. And then show your care and try to be around no matter what’s going on.
Ask Your Friends What They Need
When your friend is going through a tough time, you are worried about them and want to do something to help. Ask them what they need, and then you can offer support in a way that’s really helpful.
Keep in Touch with Your Friends
Activities are a glue for friendship. If your friends live nearby, throw a birthday party, get together for a hike, or see a film together. Sending a handwritten greeting card is also a pleasant way to remind them that you care.
Even if you don’t live nearby, show your friends you’re there for them by making an effort to keep in regular touch through social media, emails, texts and calls.
1. What is the best title for the passage?
A. How to Support Friends
B. What Makes a Good Friend
C. Why We Need to Make Friends
D. What Friendship Means
(
2. According to paragraph 2, we are advised to ______.
A. give our friends advice at any time
B. get to know our friends’ situation by making a guess
C. give our friends advice from our point of view
D. listen to our friends when they are talking
(
3. What is the best subtitle for paragraph 3?
A. Care for Your Friends’ Health
B. Show Your Friends Your Care
C. Get the Facts About Your Friends
D. Be Patient with Your Friends
(
4. The underlined word “tough” in paragraph 4 can be replaced by “______”.
A. hard
B. cold
C. disappointing
D. embarrassing
(
A
Having good friends who love and support you is really important to your happiness. Being a great friend to someone is also good for your well-being. So it is necessary to figure out what makes a good friend.
Listen to Your Friends
It sounds simple, but one key way to keep a friendship is to listen when your friend is talking, especially when your friend comes across a problem. You don’t have to fix it – just let them talk about it. You can listen actively, ask follow-up questions to get a sense of it, and try to understand the situation from their point of view. You don’t have to offer advice unless they ask for it. They might just want to have someone to talk to.______
If your friend has a medical or mental health problem, a good choice to offer support is to figure out what they’re going through. And then show your care and try to be around no matter what’s going on.
Ask Your Friends What They Need
When your friend is going through a tough time, you are worried about them and want to do something to help. Ask them what they need, and then you can offer support in a way that’s really helpful.
Keep in Touch with Your Friends
Activities are a glue for friendship. If your friends live nearby, throw a birthday party, get together for a hike, or see a film together. Sending a handwritten greeting card is also a pleasant way to remind them that you care.
Even if you don’t live nearby, show your friends you’re there for them by making an effort to keep in regular touch through social media, emails, texts and calls.
1. What is the best title for the passage?
A. How to Support Friends
B. What Makes a Good Friend
C. Why We Need to Make Friends
D. What Friendship Means
(
B
)2. According to paragraph 2, we are advised to ______.
A. give our friends advice at any time
B. get to know our friends’ situation by making a guess
C. give our friends advice from our point of view
D. listen to our friends when they are talking
(
D
)3. What is the best subtitle for paragraph 3?
A. Care for Your Friends’ Health
B. Show Your Friends Your Care
C. Get the Facts About Your Friends
D. Be Patient with Your Friends
(
B
)4. The underlined word “tough” in paragraph 4 can be replaced by “______”.
A. hard
B. cold
C. disappointing
D. embarrassing
(
A
)
答案:
1. B 主旨大意题。根据第一段最后一句可知,本文主要介绍了好朋友的特质,故选 B。
2. D 细节理解题。根据第二段小标题和第二句可知,作者建议我们要在朋友有困难时学会倾听他们的诉说,故选 D。
3. B 主旨大意题。根据第三段中 a good choice to offer support is to figure out what they're going through 和最后一句可知,本段是说在朋友生病时,你要了解他们的情况,然后表示关心并陪伴左右,故选 B。
4. A 词义猜测题。根据句意,“如果你的朋友正在度过一段艰难的时期,你为朋友感到担心,并想要帮助他们”可知,答案选 A。
2. D 细节理解题。根据第二段小标题和第二句可知,作者建议我们要在朋友有困难时学会倾听他们的诉说,故选 D。
3. B 主旨大意题。根据第三段中 a good choice to offer support is to figure out what they're going through 和最后一句可知,本段是说在朋友生病时,你要了解他们的情况,然后表示关心并陪伴左右,故选 B。
4. A 词义猜测题。根据句意,“如果你的朋友正在度过一段艰难的时期,你为朋友感到担心,并想要帮助他们”可知,答案选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看