2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第112页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
1 阅读短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
A
A recent discovery made by Dr David Vaughan is saving Florida’s endangered coral reefs (礁). Amazingly, this was a discovery made by accident which causes rock coral to grow much faster than it does normally.
Coral is an amazing creature that can live for hundreds of years. Unfortunately, a quarter or more of Earth’s coral has disappeared in recent years. This is devastating (毁灭性的) for both Earth and humans because coral reefs produce large amount of oxygen for the planet, and of course, humans and animals need oxygen to live. In addition, coral reefs are home to many kinds of fish which are important food for humans. Until now, there has been no major development in ways to save the coral reefs.
Dr Vaughan got the idea of breaking coral while he was moving it in his lab. When he tried to pick up a piece of coral, it broke into pieces. Knowing how sensitive (敏感的) coral is, he thought he had killed it. However, a week later he looked at the broken pieces and saw that they had doubled in size! Amazed, he tried breaking more coral and those pieces grew back extremely quickly, too. He called this his “eureka mistake”.
Since discovering this method of growing coral, Dr Vaughan and his team have produced thousands of coral fragments in the lab. Now they are testing to find coral which can survive under warmer temperatures and resist (抵抗) disease.
1. Why coral reefs are important for humans?
A. They can help humans to resist disease.
B. They can make humans live much longer.
C. Fish needs the oxygen coral reefs produce to survive.
D. They produce oxygen and they’re home to many kinds of fish.
(
2. Dr Vaughan broke more pieces of coral because ______.
A. he wanted to kill it
B. he wanted to move more coral
C. he wanted more coral to grow faster
D. he was shocked by the size of the coral
(
3. What does the underlined expression “eureka mistake” in paragraph 3 probably mean?
A. A mistake disappoints Dr Vaughan.
B. A mistake leads to the solution of a problem.
C. A mistake made by accident.
D. A mistake could be laughed at.
(
A
A recent discovery made by Dr David Vaughan is saving Florida’s endangered coral reefs (礁). Amazingly, this was a discovery made by accident which causes rock coral to grow much faster than it does normally.
Coral is an amazing creature that can live for hundreds of years. Unfortunately, a quarter or more of Earth’s coral has disappeared in recent years. This is devastating (毁灭性的) for both Earth and humans because coral reefs produce large amount of oxygen for the planet, and of course, humans and animals need oxygen to live. In addition, coral reefs are home to many kinds of fish which are important food for humans. Until now, there has been no major development in ways to save the coral reefs.
Dr Vaughan got the idea of breaking coral while he was moving it in his lab. When he tried to pick up a piece of coral, it broke into pieces. Knowing how sensitive (敏感的) coral is, he thought he had killed it. However, a week later he looked at the broken pieces and saw that they had doubled in size! Amazed, he tried breaking more coral and those pieces grew back extremely quickly, too. He called this his “eureka mistake”.
Since discovering this method of growing coral, Dr Vaughan and his team have produced thousands of coral fragments in the lab. Now they are testing to find coral which can survive under warmer temperatures and resist (抵抗) disease.
1. Why coral reefs are important for humans?
A. They can help humans to resist disease.
B. They can make humans live much longer.
C. Fish needs the oxygen coral reefs produce to survive.
D. They produce oxygen and they’re home to many kinds of fish.
(
D
)2. Dr Vaughan broke more pieces of coral because ______.
A. he wanted to kill it
B. he wanted to move more coral
C. he wanted more coral to grow faster
D. he was shocked by the size of the coral
(
C
)3. What does the underlined expression “eureka mistake” in paragraph 3 probably mean?
A. A mistake disappoints Dr Vaughan.
B. A mistake leads to the solution of a problem.
C. A mistake made by accident.
D. A mistake could be laughed at.
(
B
)
答案:
1. D 细节理解题。由第二段第三句和第四句可知,珊瑚能够提供人类和动物所需的氧气,还能够为各种鱼类提供栖息地。
2. C 细节理解题。由第三段第四句和第五句可知,Vaughan 博士打碎珊瑚是为了使它们更快生长。
3. B 词义猜测题。由第三段文字可知,Vaughan 博士不小心打碎珊瑚从而发现了使珊瑚更快生长的方法,帮助 Vaughan 博士解决了一项难题,因此选 B。
2. C 细节理解题。由第三段第四句和第五句可知,Vaughan 博士打碎珊瑚是为了使它们更快生长。
3. B 词义猜测题。由第三段文字可知,Vaughan 博士不小心打碎珊瑚从而发现了使珊瑚更快生长的方法,帮助 Vaughan 博士解决了一项难题,因此选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看