2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
2 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
My first day at secondary school went well.
First, we were asked to register in front of the school building. I was nervous because we had only 300 pupils when I was in my primary school, but in the secondary school there are about 1,300. $^{1}$ ______
The other problem was that I didn’t know anyone. My family had just moved to a nearby community over this summer holiday because of Dad’s new job. $^{2}$ ______
$^{5}$ ______
A. Everyone in the school has a different timetable.
B. We are free to take part in many activities after class.
C. After lunch we started lessons.
D. What a difference!
E. How busy we are!
F. I couldn’t believe it!
G. So now I have to make some new friends.
My first day at secondary school went well.
First, we were asked to register in front of the school building. I was nervous because we had only 300 pupils when I was in my primary school, but in the secondary school there are about 1,300. $^{1}$ ______
D
Many students are much bigger than me. I felt so small.The other problem was that I didn’t know anyone. My family had just moved to a nearby community over this summer holiday because of Dad’s new job. $^{2}$ ______
G
My form teacher is Mr White. He is quite young and friendly. He took us to our classroom. It’s on the fifth floor and guess what? We weren’t allowed to use the lift! $^{3}$ ______F
We spent all morning with Mr White. He explained a lot about our timetables in detail. $^{4}$ ______A
– can you believe it? Half of the students in the school learn Spanish as a second language and the other half learn French. I’m in the Spanish group, which sounds like fun. I’m worried I’ll forget my timetable and go to the wrong classroom!$^{5}$ ______
C
I had maths, and then history, where we started to learn about ancient Greece. I have to do some homework tonight to find out how the ancient Greeks lived.A. Everyone in the school has a different timetable.
B. We are free to take part in many activities after class.
C. After lunch we started lessons.
D. What a difference!
E. How busy we are!
F. I couldn’t believe it!
G. So now I have to make some new friends.
答案:
1. D 考查上下文语境。根据空白处前一句中的 we had only 300 pupils when I was in my primary school, but in the secondary school there are about 1,300 可知,作者小学和中学的人数相差很多。
2. G 考查上下文语境。根据第三段第一句可推测,作者需要结交新的朋友。
3. F 考查上下文语境。根据空白处前两句可知,教室在第五层,学校却不让学生使用电梯,作者表示很惊讶。
4. A 考查上下文语境。根据空白处前一句以及下文介绍学生的第二外语不同可推测,空白处还是关于课程表的事情,介绍的是学生有不同的课程表。
5. C 考查上下文语境。根据下文 I had maths, and then history... 可知,空白处介绍的是我们吃完午饭后开始上课。
2. G 考查上下文语境。根据第三段第一句可推测,作者需要结交新的朋友。
3. F 考查上下文语境。根据空白处前两句可知,教室在第五层,学校却不让学生使用电梯,作者表示很惊讶。
4. A 考查上下文语境。根据空白处前一句以及下文介绍学生的第二外语不同可推测,空白处还是关于课程表的事情,介绍的是学生有不同的课程表。
5. C 考查上下文语境。根据下文 I had maths, and then history... 可知,空白处介绍的是我们吃完午饭后开始上课。
查看更多完整答案,请扫码查看