2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
1 阅读短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
A
In public schools of New York City, many different languages are spoken among more than one million students. For these students, English is not their first language. New York City’s Department of Education is helping them by providing dual-language programs. Students are taught in two languages, English and another one, like Russian or Chinese.
Milady Baez, deputy chancellor of English Language Learners and Student Support, says these dual-language programs will help students succeed in the future. “The jobs of the future require that our students know more than one language. They are going to be traveling abroad and communicating with people from all over the world. This will open doors for them.”
Middle school students might not have thought much about their future jobs yet. For Jiang Keqing, she likes keeping up her first language, Mandarin (普通话). “It makes me feel that I am home because I can speak in Chinese and learn in Chinese. So it makes me feel better and makes me understand more about what I’m learning.”
When Anastasia Hudikova came to the United States, she was two years old. She says the Russian-English program helps her bear her culture and her language in mind.
Schools in New York City also offer dual-language programs in seven other languages. Even more languages are going to be added in the future.
1. In New York City, dual-language programs are offered in public schools for those ______.(
A. who decide to learn better
B. who are interested in Russian
C. whose first language is not English
D. who are good at learning languages
2. According to Milady Baez, dual-language programs will help students ______.(
A. achieve success in the future
B. become good guides someday
C. talk with foreigners when traveling
D. find good jobs in a foreign country
3. Why does Jiang Keqing like the dual-language program?(
A. It helps her get ready for future work.
B. It helps her preserve her culture.
C. It helps her communicate with people.
D. It makes the courses more understandable.
A
In public schools of New York City, many different languages are spoken among more than one million students. For these students, English is not their first language. New York City’s Department of Education is helping them by providing dual-language programs. Students are taught in two languages, English and another one, like Russian or Chinese.
Milady Baez, deputy chancellor of English Language Learners and Student Support, says these dual-language programs will help students succeed in the future. “The jobs of the future require that our students know more than one language. They are going to be traveling abroad and communicating with people from all over the world. This will open doors for them.”
Middle school students might not have thought much about their future jobs yet. For Jiang Keqing, she likes keeping up her first language, Mandarin (普通话). “It makes me feel that I am home because I can speak in Chinese and learn in Chinese. So it makes me feel better and makes me understand more about what I’m learning.”
When Anastasia Hudikova came to the United States, she was two years old. She says the Russian-English program helps her bear her culture and her language in mind.
Schools in New York City also offer dual-language programs in seven other languages. Even more languages are going to be added in the future.
1. In New York City, dual-language programs are offered in public schools for those ______.(
C
)A. who decide to learn better
B. who are interested in Russian
C. whose first language is not English
D. who are good at learning languages
2. According to Milady Baez, dual-language programs will help students ______.(
A
)A. achieve success in the future
B. become good guides someday
C. talk with foreigners when traveling
D. find good jobs in a foreign country
3. Why does Jiang Keqing like the dual-language program?(
D
)A. It helps her get ready for future work.
B. It helps her preserve her culture.
C. It helps her communicate with people.
D. It makes the courses more understandable.
答案:
1. C 细节理解题。根据第一段可知,纽约市教育局向母语为非英语的学生提供双语教学,故选 C。
2. A 细节理解题。根据第二段第一句可知,这些双语教学项目将有助于学生在未来取得成功,故选 A。
3. D 细节理解题。根据第三段最后一句可知,双语教学项目使 Jiang Keqing更多地了解自己所学的东西,故选 D。
2. A 细节理解题。根据第二段第一句可知,这些双语教学项目将有助于学生在未来取得成功,故选 A。
3. D 细节理解题。根据第三段最后一句可知,双语教学项目使 Jiang Keqing更多地了解自己所学的东西,故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看