2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
1. 阅读短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
As parents, it’s necessary to help guide their children to the important aspects of life. And remember it’s never too early to start emphasising the importance of reading and learning. One of the first steps in creating a foundation for acquiring knowledge lies not only in teaching children to read, but in helping them to enjoy books and reading.
For one thing, make story time a serious part of the daily routine. Set aside a specific time of day when someone in the family will have time to read with the kids every day in the same special place. For another, schedule local library adventure days for the little ones. Bring the kids to the library and let them pick out whatever books they would like to bring home. Sign them up for their own library cards when they are old enough so that they can feel the pride and responsibility connected with actually borrowing the books they plan on reading.
As often as parents see their children leafing through (迅速阅读) literature in their quiet time, they should also see their parents leafing through books, newspapers and magazines. It is much easier said than done when parents try to teach their children the importance of reading in their life. Set an example by making reading important in parents’ own life. In the end, it is the parents’ example but not their words that truly emphasises the joy of reading.
1. According to the first paragraph, which of the following statements is NOT mentioned?
A. Reading a novel is an important part for the growth of kids.
B. The earlier kids start reading and learning, the better it is.
C. Teaching kids to read is important for the start of their learning.
D. Enjoying reading books will benefit kids.
(
2. The author suggests applying for library cards for kids who are old enough because ______.
A. they can save money when borrowing books
B. it’s convenient for them to borrow books
C. actually borrowing books can make them feel the pride and responsibility
D. they can make a plan for the books they want to bring home
(
3. From the last paragraph, we know parents are advised to ______.
A. tell kids the importance of reading
B. set a good example for kids to follow
C. keep emphasising the joy of reading
D. read literature books aloud to kids
(
A
As parents, it’s necessary to help guide their children to the important aspects of life. And remember it’s never too early to start emphasising the importance of reading and learning. One of the first steps in creating a foundation for acquiring knowledge lies not only in teaching children to read, but in helping them to enjoy books and reading.
For one thing, make story time a serious part of the daily routine. Set aside a specific time of day when someone in the family will have time to read with the kids every day in the same special place. For another, schedule local library adventure days for the little ones. Bring the kids to the library and let them pick out whatever books they would like to bring home. Sign them up for their own library cards when they are old enough so that they can feel the pride and responsibility connected with actually borrowing the books they plan on reading.
As often as parents see their children leafing through (迅速阅读) literature in their quiet time, they should also see their parents leafing through books, newspapers and magazines. It is much easier said than done when parents try to teach their children the importance of reading in their life. Set an example by making reading important in parents’ own life. In the end, it is the parents’ example but not their words that truly emphasises the joy of reading.
1. According to the first paragraph, which of the following statements is NOT mentioned?
A. Reading a novel is an important part for the growth of kids.
B. The earlier kids start reading and learning, the better it is.
C. Teaching kids to read is important for the start of their learning.
D. Enjoying reading books will benefit kids.
(
A
)2. The author suggests applying for library cards for kids who are old enough because ______.
A. they can save money when borrowing books
B. it’s convenient for them to borrow books
C. actually borrowing books can make them feel the pride and responsibility
D. they can make a plan for the books they want to bring home
(
C
)3. From the last paragraph, we know parents are advised to ______.
A. tell kids the importance of reading
B. set a good example for kids to follow
C. keep emphasising the joy of reading
D. read literature books aloud to kids
(
B
)
答案:
1 A 本文主要介绍了父母应该如何帮助孩子养成阅读的好习惯,并使孩子意识到阅读在人生中的重要性。
1. A 细节理解题。由第一段可知,作者提到父母开始让孩子意识到阅读和学习的重要性永远不嫌早,为孩子学习知识打基础,不仅要教孩子阅读,还要帮他们学会享受读书的过程,所以选项B、C和D在文中都有提到,故选A。
2. C 细节理解题。由第二段最后一句可知,当孩子到一定年龄时,父母给孩子申请他们自己的图书卡,可以帮助孩子通过借阅自己想看的书,树立自豪感和责任感,故选C。
3. B 推理判断题。由最后一段倒数第一、二句可知,作者建议父母要注重言传身教,自己首先要有良好的阅读习惯,给孩子树立榜样,故选B。
1. A 细节理解题。由第一段可知,作者提到父母开始让孩子意识到阅读和学习的重要性永远不嫌早,为孩子学习知识打基础,不仅要教孩子阅读,还要帮他们学会享受读书的过程,所以选项B、C和D在文中都有提到,故选A。
2. C 细节理解题。由第二段最后一句可知,当孩子到一定年龄时,父母给孩子申请他们自己的图书卡,可以帮助孩子通过借阅自己想看的书,树立自豪感和责任感,故选C。
3. B 推理判断题。由最后一段倒数第一、二句可知,作者建议父母要注重言传身教,自己首先要有良好的阅读习惯,给孩子树立榜样,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看