2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版》

第18页
B
Stewart Home & School offers a wide range of experiences, both on campus and off, after school and on weekends, too.
In the gym, students enjoy concerts and listen to special speakers; they attend plays, see movies and play games. On the playground, opportunities are offered to participate in sports activities as seasons change.
An open - air pavilion provides the perfect outdoor place for dances, picnics and other events and all with wonderful views!
Fishing ponds and an equestrian (骑术的) center, with both indoor and outdoor riding arenas, offer students even more opportunities!
Stewart Home & School's Indoor Health and Fitness Center is perfect for days when the weather refuses to cooperate. The center has a state - of - the - art facility which rivals fitness clubs everywhere. Students enjoy working out and staying fit.
Life on campus is wonderful, so is it off - campus! Students are in Frankfort every day - to work, to dine out and to have fun! On a weekly basis, we go off - campus to swim, play golf and dance. We also visit museums and other places of interest. Trips are arranged to Lexington, Louisville, Danville, Richmond and Cincinnati to visit parks, watch sporting events, theater productions, concerts and more. We also travel the country to far - off places to cruise, sightsee, camp and learn. Our trips have included Hawaii, Alaska, Canada, England, Scotland and the Caribbean.
But the very best visit of all is when we go home to be with our family and friends. We go whenever we like, but it's always fun to get back!
4. The Indoor Health and Fitness Center is perfect when ______.
A. the weather keeps the students from going out
B. the students are seriously ill
C. the students refuse to go out
D. the teachers like to stay indoors
(
A
)
5. How often do the students take part in the off - campus activities?
A. Once a week.
B. Once a month.
C. Once a year.
D. Once a term.
(
A
)
6. What is the passage mainly about?
A. The students' happy life.
B. The life on the school campus.
C. The first - class school facilities.
D. After - school activities of the school.
(
D
)
答案: B 本文介绍了在 Stewart Home & School 开展的各类课外活动。4. A 细节理解题。根据第五段第一句可知,当天气不佳时,室内健康中心是理想场所。5. A 细节理解题。根据第六段第三句可知,每周学生都会参加校外活动。6. D 主旨大意题。根据文章首句可知,本文主要介绍了在 Stewart Home & School 开展的各类课外活动。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭