2025年聪明屋寒暑假作业系列丛书暑假作业八年级广西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年聪明屋寒暑假作业系列丛书暑假作业八年级广西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第130页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
Who are your idols? Try to describe them in English.______
答案:
【解析】:
这是一道英语描述题,考查的是用英语描述人物的能力。题目要求描述自己的偶像,这需要我们运用所学的英语词汇和句型,对偶像的外貌、性格、职业、成就等方面进行详细描述。
【答案】:
My idols are my parents. They are both hardworking and kind-hearted. My father is a doctor, he always tries his best to help patients and save lives. He is very responsible and dedicated. My mother is a teacher, she loves her students and teaches them with patience and care. She is very gentle and understanding. I admire them for their dedication to their work and their love for our family.
这是一道英语描述题,考查的是用英语描述人物的能力。题目要求描述自己的偶像,这需要我们运用所学的英语词汇和句型,对偶像的外貌、性格、职业、成就等方面进行详细描述。
【答案】:
My idols are my parents. They are both hardworking and kind-hearted. My father is a doctor, he always tries his best to help patients and save lives. He is very responsible and dedicated. My mother is a teacher, she loves her students and teaches them with patience and care. She is very gentle and understanding. I admire them for their dedication to their work and their love for our family.
Ⅲ. What can we learn from idols?
Some of famous persons can be the heroes of the whole world and people remember them forever. Some of famous persons are just people's favorite stars. The following passages can help you understand it.
(A)
Marie Curie, whose birth name was Maria Sklodowska, was born in Poland on November 7, 1867. Her father was a physics teacher in a high school and encouraged her interest in science. In 1891 she went to study in Paris and changed her name to the French, Marie. Two years later she passed the examination for a degree in physics with the highest grades in her class. She later married the French physicist Pierre Curie.
Their marriage marked the start of a partnership that was soon to achieve results of world significance, in particular the discovery of polonium (so called by Marie in honour of her native land) in the summer of 1898 and that of radium a few months later. In 1903 she and her husband won the Nobel Prize for Physics for the discovery of radioactivity. In 1911 Marie Curie was awarded the Nobel Prize for Chemistry, for the isolation of pure radium. Then Marie became ill and died as a result of leukemia(白血病) caused by the action of radiation in 1934.
Place the events in right order according to the passage.

A. Marie Curie moved to France.
B. Marie Curie was born in Poland.
C. Marie Curie married a French physicist.
D. Marie Curie won a Nobel Prize for Physics.
E. Marie Curie won a Noble Prize for Chemistry.
F. Marie Curie passed the examination for a degree in physics.
G. Marie Curie discovered two new elements: radium and polonium.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______ 6. ______ 7. ______
Answer the questions according to the passage.
8. Who encouraged Marie Curie's interest in science?______
9. Was Pierre Curie from Poland?______
10. Did Marie Curie win the Nobel Prize for Physics first or a Noble Prize for Chemistry first?______
Some of famous persons can be the heroes of the whole world and people remember them forever. Some of famous persons are just people's favorite stars. The following passages can help you understand it.
(A)
Marie Curie, whose birth name was Maria Sklodowska, was born in Poland on November 7, 1867. Her father was a physics teacher in a high school and encouraged her interest in science. In 1891 she went to study in Paris and changed her name to the French, Marie. Two years later she passed the examination for a degree in physics with the highest grades in her class. She later married the French physicist Pierre Curie.
Their marriage marked the start of a partnership that was soon to achieve results of world significance, in particular the discovery of polonium (so called by Marie in honour of her native land) in the summer of 1898 and that of radium a few months later. In 1903 she and her husband won the Nobel Prize for Physics for the discovery of radioactivity. In 1911 Marie Curie was awarded the Nobel Prize for Chemistry, for the isolation of pure radium. Then Marie became ill and died as a result of leukemia(白血病) caused by the action of radiation in 1934.
Place the events in right order according to the passage.
A. Marie Curie moved to France.
B. Marie Curie was born in Poland.
C. Marie Curie married a French physicist.
D. Marie Curie won a Nobel Prize for Physics.
E. Marie Curie won a Noble Prize for Chemistry.
F. Marie Curie passed the examination for a degree in physics.
G. Marie Curie discovered two new elements: radium and polonium.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______ 6. ______ 7. ______
Answer the questions according to the passage.
8. Who encouraged Marie Curie's interest in science?______
9. Was Pierre Curie from Poland?______
10. Did Marie Curie win the Nobel Prize for Physics first or a Noble Prize for Chemistry first?______
答案:
1. B 2. A 3. F 4. C 5. G 6. D 7. E 8. Her father. 9. No, he wasn't. 10. The Nobel Prize for Physics.
查看更多完整答案,请扫码查看