2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第86页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
The voice within can be your internal guidance system toward development and optimism. Having control of your inner voice can be an incredibly powerful tool for creating cycles of positive thinking. 36________
Identify negative thoughts. People who don't believe in themselves can go through life allowing negative thoughts to guide them. To break the dangerous cycle of negative thought patterns, you must first learn how to identify these thoughts. 37________ This way, you may be able to replace these with healthy ones.
Choose your friend circle wisely. 38________ This is because friends who spend a lot of time together and expose themselves to a similar environment have similar neural (神经的) activity patterns. By surrounding yourself with those who have a positive mindset, your own thought pattern can be positively influenced.
Turn your mindset toward growth. A growth mindset is a belief that your abilities are developable over time. A person with a growth mindset tends to be less likely to suffer from mental health problems than someone with a fixed mindset. 39________ They have repetitive thoughts in their heads. However, those who develop a growth mindset show perseverance (毅力) which can guide them toward happiness and success.
40________ When you feel motivated, you react without thinking, which usually ends up with you saying something you may regret. However, by choosing to respond mindfully before reacting, you are exercising control over your thoughts in a healthy way. So next time you notice an intense thought coming up, take a moment to think twice.
A. Keep highly motivated.
B. Choose to reflect rather than react.
C. People with a growth mindset will feel happier.
D. Read on to find how to channel your thoughts positively.
E. You are the average of the five people you spend time with.
F. Write down any negative thoughts that may come into your mind.
G. People with a fixed mindset tend to become stuck in their ways.
The voice within can be your internal guidance system toward development and optimism. Having control of your inner voice can be an incredibly powerful tool for creating cycles of positive thinking. 36________
Identify negative thoughts. People who don't believe in themselves can go through life allowing negative thoughts to guide them. To break the dangerous cycle of negative thought patterns, you must first learn how to identify these thoughts. 37________ This way, you may be able to replace these with healthy ones.
Choose your friend circle wisely. 38________ This is because friends who spend a lot of time together and expose themselves to a similar environment have similar neural (神经的) activity patterns. By surrounding yourself with those who have a positive mindset, your own thought pattern can be positively influenced.
Turn your mindset toward growth. A growth mindset is a belief that your abilities are developable over time. A person with a growth mindset tends to be less likely to suffer from mental health problems than someone with a fixed mindset. 39________ They have repetitive thoughts in their heads. However, those who develop a growth mindset show perseverance (毅力) which can guide them toward happiness and success.
40________ When you feel motivated, you react without thinking, which usually ends up with you saying something you may regret. However, by choosing to respond mindfully before reacting, you are exercising control over your thoughts in a healthy way. So next time you notice an intense thought coming up, take a moment to think twice.
A. Keep highly motivated.
B. Choose to reflect rather than react.
C. People with a growth mindset will feel happier.
D. Read on to find how to channel your thoughts positively.
E. You are the average of the five people you spend time with.
F. Write down any negative thoughts that may come into your mind.
G. People with a fixed mindset tend to become stuck in their ways.
答案:
36. D:空前提到了控制内心的声音在培养积极的思维模式方面的重要性,下文接着介绍了四个培养积极的思维模式的方法。由此可推断空处应能总领下文,且与培养积极的思维模式有关。
37. F:本段主题句是“识别消极想法”。空前提到要打破消极思维模式的循环,你必须首先学会如何识别这些想法。空后又指出这样,你也许就可以用健康的想法来代替它们。因此空处应与识别消极想法的方法有关。
38. E:本段主题句是“明智地选择你的朋友圈”。空后提到这是因为经常待在一起并置身于相似环境的朋友有相似的神经活动模式,由此可以推断出空处应描述了一种朋友之间思维模式很相似的现象。
39. G:空前提到了拥有成长型思维模式的人的优势。空后提到他们的脑袋里有重复乏味的想法,根据语境可知这里的他们指的是拥有固定型思维模式的人。由此可推知空处应提到拥有固定型思维模式的人的劣势。
40. B:空处位于段首,应是段落主旨句。根据空后内容可知本段强调的主要是当强烈的想法出现时,应经过深思熟虑后再作出反应,而不是直接作出反应。
查看更多完整答案,请扫码查看