2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第134页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Pursue Your Dreams Today, Not Tomorrow
Have you caught yourself daydreaming about your dreams? We often postpone our dreams, trapped in a cycle of delay. But why wait? 36________ You don't have to take a huge, life - changing step. You can take minute steps toward a brighter future. And start right now.
37________ If you never try, you're going to be weighed down by your regrets. You're always going to wonder how your life would have turned out if you actually took a chance on yourself. Don't let your future self be disappointed by your present self.
It doesn't matter how old you are or how many people have warned you that you're never going to succeed. Even the most successful people have had their hesitations about whether they had what it took to make it in their fields. 38________ Embrace a mindset of determination, knowing that success is within your reach.
At the end of the day, you need to carve out a path for yourself that will lead to the most satisfaction. If you allow your fear to get the best of you, you're never going to forgive yourself. 39________ It's what you would encourage your friends to do, so why aren't you giving yourself that same push?
Sometimes, following your passion means spending a lot of your time each day. It may require making slight adjustments to your schedule, but you don't have to sacrifice everything to follow your hearts. Try to strike a balance between your current life and your dreams. 40________
Pursue your dreams now, even though that means you might need to break out of your comfort zone, and even though it means entering the unknown.
A. Ask yourself what would be worse.
B. Starting small is completely acceptable.
C. You owe it to yourself to go after your dreams.
D. New opportunities may lead to personal growth.
E. If things go well, you can gradually make further shifts.
F. You need to move past your insecurity and explore your full potential.
G. Hard as it is, it's crucial to wave off the doubts in the back of your mind.
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Pursue Your Dreams Today, Not Tomorrow
Have you caught yourself daydreaming about your dreams? We often postpone our dreams, trapped in a cycle of delay. But why wait? 36________ You don't have to take a huge, life - changing step. You can take minute steps toward a brighter future. And start right now.
37________ If you never try, you're going to be weighed down by your regrets. You're always going to wonder how your life would have turned out if you actually took a chance on yourself. Don't let your future self be disappointed by your present self.
It doesn't matter how old you are or how many people have warned you that you're never going to succeed. Even the most successful people have had their hesitations about whether they had what it took to make it in their fields. 38________ Embrace a mindset of determination, knowing that success is within your reach.
At the end of the day, you need to carve out a path for yourself that will lead to the most satisfaction. If you allow your fear to get the best of you, you're never going to forgive yourself. 39________ It's what you would encourage your friends to do, so why aren't you giving yourself that same push?
Sometimes, following your passion means spending a lot of your time each day. It may require making slight adjustments to your schedule, but you don't have to sacrifice everything to follow your hearts. Try to strike a balance between your current life and your dreams. 40________
Pursue your dreams now, even though that means you might need to break out of your comfort zone, and even though it means entering the unknown.
A. Ask yourself what would be worse.
B. Starting small is completely acceptable.
C. You owe it to yourself to go after your dreams.
D. New opportunities may lead to personal growth.
E. If things go well, you can gradually make further shifts.
F. You need to move past your insecurity and explore your full potential.
G. Hard as it is, it's crucial to wave off the doubts in the back of your mind.
答案:
36. B 空后提到“你没有必要迈出巨大的改变命运的一步”,所以空处应是表达可以从小事开始做出改变,故B项“从小事开始做出改变是完全可以接受的”符合语境。
37. C 根据下文尤其是“if you actually took a chance on yourself”和“Don't let your future self be disappointed by your present self”可推知,本段主要是强调“自己”在实现梦想中的主体作用,故C项“你应该自己去追逐你的梦想”符合语境。
38. G 空前提到你的年龄不重要,身边有多少人提醒你你将永远不会成功不重要,甚至最成功的人都会犹豫,空后提到要拥有坚定的思维模式,知道成功就在触手可及的范围内,所以空处应是鼓励读者摆脱疑虑,坚定信心,故G项“尽管很难,在你的脑海中摆脱疑惑是至关重要的”符合语境。
39. F 空后句子表示“这是你会鼓励你朋友去做的事情”,句中的It应是指代空处句子描述的行为,并且该行为应是积极的,且空前表示不要让恐惧占了上风,故F项“你需要丢掉你的不安并且探索你的全部潜力”符合语境。
40. E 空前主要讲有时候追随你的爱好意味着你每天都要花很多时间。它可能需要你根据你的计划作出微小的调整,但是你没有必要为了跟从内心而牺牲一切。努力在你目前的生活和你的梦想之间找到一种平衡。故E项“如果一切顺利,你可以慢慢地做出进一步的改变”符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看