2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
**A**
**MINIBOSS & BIGBOSS SUMMER BUSINESS CAMP**

Join us at our award - winning International Summer Business Camp! Together with students from all over the world, you will dive into experiencing life and culture. We've served over 9,000 students from 27 countries since 2000!
- **LOCATION**
The camp is located 10 miles from Oxford, not far from London and Cambridge.
- **ACCOMMODATIONS**
The camp provides full board. You will live in shared rooms in the boarding Thornton High School or Thornton College. Delicious English dishes are prepared by chefs.
- **AGE GROUPS**
Miniboss groups: 9 - 11, 12 - 15
Bigboss groups: 15 - 18
- **POWERFUL PROGRAMMES**
**Explore Yourself in Business**
This course provides you with a broad introduction to business, human full potential and self - realization. It equips you with the skills to successfully launch and manage your own business. Most importantly, you will develop the mindset to become a groundbreaking entrepreneur(企业家).
**Academic Programme**
Immerse (使沉浸于) yourself in the exciting business world through case studies of world - famous companies. In addition to training, the camp has many recreational activities and sports, which alternate with business games and daily evening reflection. On this course, you will:
Identify how to unlock your full potential and manage your own potential;
Strengthen your problem - solving abilities;
Develop cooperation skills;
Examine how leading entrepreneurs achieve their goals;
Learn to think like an entrepreneur.
21. What do we know about the camp?
A. It has a history of 27 years.
B. It is backed by Oxford and Cambridge.
C. It is clearly targeted at teenagers.
D. It is open to students of all nationalities.
22. What can campers learn from the Explore Yourself in Business course?
A. Teamwork spirit.
B. Interpersonal skills.
C. Creative thinking.
D. Problem - solving abilities.
23. What can the second programme do?
A. Combine education with pleasure.
B. Teach campers to set goals.
C. Offer jobs in world - famous companies.
D. Train campers to think like adults.
**A**
**MINIBOSS & BIGBOSS SUMMER BUSINESS CAMP**
Join us at our award - winning International Summer Business Camp! Together with students from all over the world, you will dive into experiencing life and culture. We've served over 9,000 students from 27 countries since 2000!
- **LOCATION**
The camp is located 10 miles from Oxford, not far from London and Cambridge.
- **ACCOMMODATIONS**
The camp provides full board. You will live in shared rooms in the boarding Thornton High School or Thornton College. Delicious English dishes are prepared by chefs.
- **AGE GROUPS**
Miniboss groups: 9 - 11, 12 - 15
Bigboss groups: 15 - 18
- **POWERFUL PROGRAMMES**
**Explore Yourself in Business**
This course provides you with a broad introduction to business, human full potential and self - realization. It equips you with the skills to successfully launch and manage your own business. Most importantly, you will develop the mindset to become a groundbreaking entrepreneur(企业家).
**Academic Programme**
Immerse (使沉浸于) yourself in the exciting business world through case studies of world - famous companies. In addition to training, the camp has many recreational activities and sports, which alternate with business games and daily evening reflection. On this course, you will:
Identify how to unlock your full potential and manage your own potential;
Strengthen your problem - solving abilities;
Develop cooperation skills;
Examine how leading entrepreneurs achieve their goals;
Learn to think like an entrepreneur.
21. What do we know about the camp?
A. It has a history of 27 years.
B. It is backed by Oxford and Cambridge.
C. It is clearly targeted at teenagers.
D. It is open to students of all nationalities.
22. What can campers learn from the Explore Yourself in Business course?
A. Teamwork spirit.
B. Interpersonal skills.
C. Creative thinking.
D. Problem - solving abilities.
23. What can the second programme do?
A. Combine education with pleasure.
B. Teach campers to set goals.
C. Offer jobs in world - famous companies.
D. Train campers to think like adults.
答案:
21. D:理解具体信息。根据第一段中的“Together with students from all over the world... over 9,000 students from 27 countries since 2000”可知,世界各地的(即各国的)学生都可以参加这个夏令营。
22. C:理解具体信息。根据Explore Yourself in Business部分中的“Most importantly, you will develop the mindset to become a groundbreaking entrepreneur(企业家)”可知,夏令营营员可以从这一课程中学到创新思维。
23. A:推断。根据Academic Programme部分中的“In addition to training, the camp has many recreational activities and sports, which alternate with business games and daily evening reflection”可知,该课程寓教于乐。
**B**
A little dog, rescued by the East Haven Fire Department, has been adopted by the fire station. Named Riggs, this little dog greets everyone warmly, uplifting the firefighters after a hard day's work. In his new home, Riggs is busy being a friend, a town celebrity, and a mascot(吉祥物).
The six - month - old dog was rescued from a hot car that was parked by the East Haven Town Beach. The inside temperature of the locked car was 50℃ on that August day. Yet the little dog, taken to the East Haven Animal Control, was healthy after this terrible experience.
Everyone fell in love with this little dog and wanted him. When it was finally decided that the fire department could keep him, the next important step was to give him an appropriate name. The entire town became involved online in selecting a name from a list of names and Riggs, a common word for a fire truck, was chosen. Riggs fit right in with the firefighters, and Fire Chief Matthew Marcarelli.
Marcarelli described how seeing Riggs, a support dog now, actually changed the mood of tired staff after a long day of work. He explained that station support dogs are becoming increasingly popular as they assist with the mental health and well - being of first responders. Cute and friendly, Riggs also offers distraction to the first responders. “We see a lot of misfortunes and some folks try to internalize them. We have ways of dealing with them and he's going to be one of these ways to help us,” Marcarelli said.
Called the rescuers' rescue, Riggs is loved by all and has a special place in Marcarelli's heart. Riggs now has a loving home and often carries out the duties with them. He even has his own fire hydrant(消防栓).
24. What can be learned about Riggs?
A. He is trained to greet everyone.
B. He wins great popularity.
C. He escaped from a car by himself.
D. He was a bit out of condition.
25. How did Riggs get his name?
A. By firefighters' preference.
B. By the locals' voting together.
C. By following Marcarelli's suggestion.
D. By choosing from names of fire trucks.
26. Why are support dogs favoured by first responders?
A. They're friendly to strangers.
B. They're able to cure mental illness.
C. They can provide emotional support.
D. They help the staff do work faster.
27. The East Haven Fire Department regards Riggs as ________.
A. a vital team member
B. a guardian for them
C. a good laugh for all
D. a well - known mascot
A little dog, rescued by the East Haven Fire Department, has been adopted by the fire station. Named Riggs, this little dog greets everyone warmly, uplifting the firefighters after a hard day's work. In his new home, Riggs is busy being a friend, a town celebrity, and a mascot(吉祥物).
The six - month - old dog was rescued from a hot car that was parked by the East Haven Town Beach. The inside temperature of the locked car was 50℃ on that August day. Yet the little dog, taken to the East Haven Animal Control, was healthy after this terrible experience.
Everyone fell in love with this little dog and wanted him. When it was finally decided that the fire department could keep him, the next important step was to give him an appropriate name. The entire town became involved online in selecting a name from a list of names and Riggs, a common word for a fire truck, was chosen. Riggs fit right in with the firefighters, and Fire Chief Matthew Marcarelli.
Marcarelli described how seeing Riggs, a support dog now, actually changed the mood of tired staff after a long day of work. He explained that station support dogs are becoming increasingly popular as they assist with the mental health and well - being of first responders. Cute and friendly, Riggs also offers distraction to the first responders. “We see a lot of misfortunes and some folks try to internalize them. We have ways of dealing with them and he's going to be one of these ways to help us,” Marcarelli said.
Called the rescuers' rescue, Riggs is loved by all and has a special place in Marcarelli's heart. Riggs now has a loving home and often carries out the duties with them. He even has his own fire hydrant(消防栓).
24. What can be learned about Riggs?
A. He is trained to greet everyone.
B. He wins great popularity.
C. He escaped from a car by himself.
D. He was a bit out of condition.
25. How did Riggs get his name?
A. By firefighters' preference.
B. By the locals' voting together.
C. By following Marcarelli's suggestion.
D. By choosing from names of fire trucks.
26. Why are support dogs favoured by first responders?
A. They're friendly to strangers.
B. They're able to cure mental illness.
C. They can provide emotional support.
D. They help the staff do work faster.
27. The East Haven Fire Department regards Riggs as ________.
A. a vital team member
B. a guardian for them
C. a good laugh for all
D. a well - known mascot
答案:
24. B:理解具体信息。根据第一段中的“In his new home, Riggs is busy being a friend, a town celebrity, and a mascot(吉祥物)”可知,Riggs很受欢迎。
25. B:理解具体信息。根据第三段中的“The entire town became involved online in selecting a name from a list of names and Riggs, a common word for a fire truck, was chosen”可知,Riggs这一名字是小镇居民从一系列名字当中选出来的。
26. C:推断。根据倒数第二段中的“Marcarelli described how seeing Riggs, a support dog now, actually changed the mood of tired staff”和“they assist with the mental health and well - being of first responders... offers distraction to the first responders”可知,支援犬因为能够提供情感支持而受到第一反应人员的喜爱。
27. A:推断。根据文中提到的消防员和消防署署长对Riggs的喜爱,Riggs给消防员们提供的帮助,以及最后一段中的“Riggs is loved by all and has a special place in Marcarelli’s heart... has his own fire hydrant(消防栓)”可推知,如今消防署已经将Riggs视为重要的团队成员。
**C**
“The Worthington Christian defeated the Westerville North by 2 - 1 in an Ohio boys' soccer game on Saturday.” That's according to a story that ran last month in The Columbus Dispatch. That lead was written not by a sportswriter, but by an artificial intelligence (AI) tool.
Many news organizations are now examining how AI might be used in their work. But if they begin their “experimenting” with high school sports because they are less momentous than war, peace, climate change and politics, they may miss something crucial. Nothing may be more important to the students who play high school sports, and to their families, neighborhoods, and sometimes, the whole town. That next game is what the students train for, work toward, and dream about. Someday, almost all student athletes will go on to have jobs in front of screens, in office parks, at schools, in hospitals or on construction sites. They may suffer blows and setbacks. But the high school games they played and watched, as well as their hopes and cheers, will stay vivid in their memories.
I have a small idea. If newspapers will no longer send staff reporters to cover high school games, why not hire high school student journalists? News organizations can pay students an hourly wage to cover high school games. The young reporters might learn how to be fair to all sides, write vividly, and attract readers. That's what some celebrities in sports did, and do.
And think of the great writers who were inspired by sports: Hemingway on fishing, Bernard Malamud and Marianne Moore on baseball, Chen Zhongshi on football, and CLR James on cricket, who said, “There can be raw pain and bleeding where so many thousands see the inevitable(不可避免的) ups and downs of only a game.” A good high school writer, unlike a robot, could tell readers not just the score, but the stories of the game.
28. Why is the lead mentioned in the first paragraph?
A. To introduce an original idea.
B. To show AI's wide application.
C. To bring in the opinion about AI.
D. To stress AI's importance to news.
29. What does the author think of high school games?
A. Hopeful. B. Eye - catching. C. Competitive. D. Far - reaching.
30. What is good sports news like according to the author?
A. Rich in contents.
B. Fair in comments.
C. Centered on results.
D. Targeted on readers.
31. Which can be a suitable title for the text?
A. News Organizations Are Abusing AI
B. High Schoolers Can Do What AI Can't
C. Great Writers Are Crazy About Sports
D. AI Ruins High School Students' Memory
“The Worthington Christian defeated the Westerville North by 2 - 1 in an Ohio boys' soccer game on Saturday.” That's according to a story that ran last month in The Columbus Dispatch. That lead was written not by a sportswriter, but by an artificial intelligence (AI) tool.
Many news organizations are now examining how AI might be used in their work. But if they begin their “experimenting” with high school sports because they are less momentous than war, peace, climate change and politics, they may miss something crucial. Nothing may be more important to the students who play high school sports, and to their families, neighborhoods, and sometimes, the whole town. That next game is what the students train for, work toward, and dream about. Someday, almost all student athletes will go on to have jobs in front of screens, in office parks, at schools, in hospitals or on construction sites. They may suffer blows and setbacks. But the high school games they played and watched, as well as their hopes and cheers, will stay vivid in their memories.
I have a small idea. If newspapers will no longer send staff reporters to cover high school games, why not hire high school student journalists? News organizations can pay students an hourly wage to cover high school games. The young reporters might learn how to be fair to all sides, write vividly, and attract readers. That's what some celebrities in sports did, and do.
And think of the great writers who were inspired by sports: Hemingway on fishing, Bernard Malamud and Marianne Moore on baseball, Chen Zhongshi on football, and CLR James on cricket, who said, “There can be raw pain and bleeding where so many thousands see the inevitable(不可避免的) ups and downs of only a game.” A good high school writer, unlike a robot, could tell readers not just the score, but the stories of the game.
28. Why is the lead mentioned in the first paragraph?
A. To introduce an original idea.
B. To show AI's wide application.
C. To bring in the opinion about AI.
D. To stress AI's importance to news.
29. What does the author think of high school games?
A. Hopeful. B. Eye - catching. C. Competitive. D. Far - reaching.
30. What is good sports news like according to the author?
A. Rich in contents.
B. Fair in comments.
C. Centered on results.
D. Targeted on readers.
31. Which can be a suitable title for the text?
A. News Organizations Are Abusing AI
B. High Schoolers Can Do What AI Can't
C. Great Writers Are Crazy About Sports
D. AI Ruins High School Students' Memory
答案:
28. C:推断。第一段介绍了《哥伦布快讯》上的一则关于学校体育比赛的头条新闻,这则新闻报道不是体育新闻记者写的,而是人工智能工具写的。再结合下文作者对人工智能用于学校体育新闻的看法可知,第一段提到这一头条新闻是为了引出下文关于人工智能的观点。
29. D:理解观点、态度。根据第二段中的“they may miss something crucial. Nothing may be more important to the students... to their families, neighborhoods, and sometimes, the whole town. That next game is what the students train for, work toward, and dream about... But the high school games they played and watched, as well as their hopes and cheers, will stay vivid in their memories”可知,作者认为,新闻机构如果因为认为高中体育比赛没有战争、和平、气候变化及政治重要而用人工智能撰写高中体育比赛新闻的话,他们可能会错过一些至关重要的东西。
30. A:推断。根据最后一段中作者引用的CLR James的话“There can be raw pain and bleeding where so many thousands see the inevitable(不可避免的) ups and downs of only a game”及最后一句“A good high school writer... could tell readers not just the score, but the stories of the game”可知,好的体育新闻不仅要告诉读者比赛的结果,还要讲述比赛的故事,要能体现比赛的起伏。
31. B:理解文章主旨要义。根据第二段中作者对人工智能撰写高中体育比赛新闻的反对、对高中体育比赛的积极影响的描述,第三段中作者建议新闻机构雇用高中生记者来报道高中体育比赛和最后一段提到的高中生新闻撰写者比人工智能有优势的地方可知,本文主要讲述的是高中生能够做到人工智能做不到的事情——把高中体育比赛新闻撰写得有声有色。
**D**
As the planet gets hotter, the need for cool living environments is becoming more urgent. But air conditioning is not always recommended for use since units produce massive greenhouse gases and use lots of energy. Now, researchers have found in a new study an inexpensive, sustainable choice to replace mechanical cooling with refrigerants (制冷剂) in hot and dry climates, and a way to mitigate the dangers of heat waves during electricity blackouts.
The researchers set out to answer how to achieve a new benchmark (基准) for passive cooling inside naturally conditioned buildings in hot climates such as Southern California. They examined the use of roof materials that radiate (辐射) heat into the cold universe, even under direct sunlight, and how to connect them with temperature - driven air exchanges(that is, air can enter buildings and circulate freely). These cool radiator materials and coatings are often used to stop roofs overheating. Researchers have also used them to improve heat rejection from coolers. But there is untapped potential for mixing them with architectural design more fully, so they can not only reject indoor heat in a passive way, but also drive regular and healthy air changes.
“We found we could keep air temperatures several degrees below the ordinary temperature, and several degrees more below the reference ‘gold standard’ for passive cooling,” said Remy Fortin, lead author and PhD candidate at the Peter Guo - hua Fu School of Architecture. “We did this without abandoning a healthy airing.” This was never a piece of cake, considering air exchanges are a source of heat when the aim is to keep a room cooler than the outside.
The researchers hope the findings will be used to positively impact communities suffering from dangerous climate heating and heat waves. “We hope that materials scientists, architects, and engineers will be interested in these results, and that our work will inspire more thorough thinking about how to connect breakthroughs in radiative cooling materials with simple but effective architectural solutions,” said Salmaan Craig, main investigator for the project and assistant professor at the Peter Guo - hua Fu School of Architecture.
32. What does the underlined word “mitigate” in paragraph 1 probably mean?
A. Monitor. B. Relieve. C. Control. D. Predict.
33. What is paragraph 2 mainly about?
A. The effects of airing.
B. The findings of the study.
C. The process of the research.
D. The function of cool radiators.
34. What challenge did the researchers face according to Remy Fortin?
A. Guaranteeing the room a good airing.
B. Reaching the reference gold standard.
C. Keeping the house cool without power.
D. Combining passive cooling with air exchange.
35. What do the researchers desire to do with their findings?
A. Raise public awareness of cooling materials.
B. Appeal for stricter limits on greenhouse gases.
C. Improve humans' living environments worldwide.
D. Strengthen materials science's use in architecture.
As the planet gets hotter, the need for cool living environments is becoming more urgent. But air conditioning is not always recommended for use since units produce massive greenhouse gases and use lots of energy. Now, researchers have found in a new study an inexpensive, sustainable choice to replace mechanical cooling with refrigerants (制冷剂) in hot and dry climates, and a way to mitigate the dangers of heat waves during electricity blackouts.
The researchers set out to answer how to achieve a new benchmark (基准) for passive cooling inside naturally conditioned buildings in hot climates such as Southern California. They examined the use of roof materials that radiate (辐射) heat into the cold universe, even under direct sunlight, and how to connect them with temperature - driven air exchanges(that is, air can enter buildings and circulate freely). These cool radiator materials and coatings are often used to stop roofs overheating. Researchers have also used them to improve heat rejection from coolers. But there is untapped potential for mixing them with architectural design more fully, so they can not only reject indoor heat in a passive way, but also drive regular and healthy air changes.
“We found we could keep air temperatures several degrees below the ordinary temperature, and several degrees more below the reference ‘gold standard’ for passive cooling,” said Remy Fortin, lead author and PhD candidate at the Peter Guo - hua Fu School of Architecture. “We did this without abandoning a healthy airing.” This was never a piece of cake, considering air exchanges are a source of heat when the aim is to keep a room cooler than the outside.
The researchers hope the findings will be used to positively impact communities suffering from dangerous climate heating and heat waves. “We hope that materials scientists, architects, and engineers will be interested in these results, and that our work will inspire more thorough thinking about how to connect breakthroughs in radiative cooling materials with simple but effective architectural solutions,” said Salmaan Craig, main investigator for the project and assistant professor at the Peter Guo - hua Fu School of Architecture.
32. What does the underlined word “mitigate” in paragraph 1 probably mean?
A. Monitor. B. Relieve. C. Control. D. Predict.
33. What is paragraph 2 mainly about?
A. The effects of airing.
B. The findings of the study.
C. The process of the research.
D. The function of cool radiators.
34. What challenge did the researchers face according to Remy Fortin?
A. Guaranteeing the room a good airing.
B. Reaching the reference gold standard.
C. Keeping the house cool without power.
D. Combining passive cooling with air exchange.
35. What do the researchers desire to do with their findings?
A. Raise public awareness of cooling materials.
B. Appeal for stricter limits on greenhouse gases.
C. Improve humans' living environments worldwide.
D. Strengthen materials science's use in architecture.
答案:
32. B:理解词汇。根据画线词前的“an inexpensive, sustainable choice to replace mechanical cooling with refrigerant (制冷剂)in hot and dry climates”可知,研究人员新发现的是一种替代机械冷却的廉价、可持续的方法,这种方法在停电期间应能减轻热浪的危害,B项“减轻”符合语境。
33. C:理解段落主旨要义。第二段中的“set out to answer”“They examined the use of roof materials... connect them with temperature - driven air exchanges”“These cool radiator materials and coatings... improve heat rejection from coolers”介绍了研究的过程。
34. D:理解具体信息。根据倒数第二段中的“we could keep air temperatures several degrees below... for passive cooling”和“We did this without abandoning a healthy airing”“This was never a piece of cake... than the outside”可知,Remy Fortin认为实现无动力制冷的同时保留健康的通风(或换气)是一项挑战,因为通风会带来热气。
35. D:推断。根据最后一段中的“our work will inspire more thorough thinking about how to connect breakthroughs in radiative cooling materials with simple but effective architectural solutions”可推知,研究人员希望他们的研究成果能激发更深入的思考,将材料科学上的突破与建筑设计联系起来。
查看更多完整答案,请扫码查看