2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高考冲刺优秀模拟试卷汇编45套英语通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Become a Reading Volunteer and Change a Child's Story
Help a child learn to read so that he can succeed in school and beyond.
An hour a week for you
You'll spend one hour a week reading stories with a child aged between 5 and 10 on our secure online platform. The programme involves two 30 - minute sessions a week with the same child for six weeks. Our online volunteering can fit in with your schedule and there's no need to travel. We ask all our volunteers to complete at least three programs a year — and we'd love you to do more — so we can continue to support as many children as possible.
A world of opportunity for them
You'll get to see your young readers' progress, knowing that you are opening up a world of opportunity for their future.
YOUR TIME. THEIR FUTURE.
As a Bookmark volunteer, you'll:
Help children gain the reading skills they need to progress at school and in life.
Help boost a child's confidence by giving him one - to - one attention.
Show learning to read can be fun! It's amazing when you introduce a young reader to a book, comic or poem that he loves.
Join our community. Volunteers can share tips and stories on our online forum and meet like - minded people at the online events.
Enrich your week. Taking time out of your day to read with a child can support your own well - being as you enjoy a new experience.
21. What should the volunteers do in the program?
A. Organize charity events.
B. Donate books to primary schools.
C. Read stories with children.
D. Open up an online reading club.
22. Who are most likely to be potential applicants?
A. People hoping to improve reading skills.
B. People preferring one - to - one interactions.
C. People having selfless and giving qualities.
D. People needing support from communities.
23. Which column might the text be taken from?
A. Society and education.
B. Science and technology.
C. Art and entertainment.
D. Commerce and economy.
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Become a Reading Volunteer and Change a Child's Story
Help a child learn to read so that he can succeed in school and beyond.
An hour a week for you
You'll spend one hour a week reading stories with a child aged between 5 and 10 on our secure online platform. The programme involves two 30 - minute sessions a week with the same child for six weeks. Our online volunteering can fit in with your schedule and there's no need to travel. We ask all our volunteers to complete at least three programs a year — and we'd love you to do more — so we can continue to support as many children as possible.
A world of opportunity for them
You'll get to see your young readers' progress, knowing that you are opening up a world of opportunity for their future.
YOUR TIME. THEIR FUTURE.
As a Bookmark volunteer, you'll:
Help children gain the reading skills they need to progress at school and in life.
Help boost a child's confidence by giving him one - to - one attention.
Show learning to read can be fun! It's amazing when you introduce a young reader to a book, comic or poem that he loves.
Join our community. Volunteers can share tips and stories on our online forum and meet like - minded people at the online events.
Enrich your week. Taking time out of your day to read with a child can support your own well - being as you enjoy a new experience.
21. What should the volunteers do in the program?
A. Organize charity events.
B. Donate books to primary schools.
C. Read stories with children.
D. Open up an online reading club.
22. Who are most likely to be potential applicants?
A. People hoping to improve reading skills.
B. People preferring one - to - one interactions.
C. People having selfless and giving qualities.
D. People needing support from communities.
23. Which column might the text be taken from?
A. Society and education.
B. Science and technology.
C. Art and entertainment.
D. Commerce and economy.
答案:
@@21. C 理解具体信息,根据An hour a week for you下的“You'll spend one hour a week reading stories with a child aged between 5 and 10 on our secure online platform”可知,志愿者在这个项目中要和孩子们一起读故事。故选C。
22. C 推断,根据A world of opportunity for them下的“You'll get to see your young readers' progress, knowing that you are opening up a world of opportunity for their future”和As a Bookmark volunteer, you'll:下的“Enrich your week. Taking time out of your day to read with a child can support your own well - being as you enjoy a new experience”以及这是一个志愿者项目可推知,有无私奉献品质的人最有可能成为潜在的申请人。故选C。
23. A 理解文章出处,通读全文可知,本文主要介绍了一个阅读志愿者项目,涉及对志愿者职责和这个项目意义的说明。由此可推知,文章可能选自《社会和教育》专栏。故选A。
B
FORT WORTH, Texas — If 14 - year - old Ruhani Ahluwalia had her own way, her days would be filled with time to let her curiosity run free. How can a doctor attack cancer with medicines that don't damage the patient? How can an artist touch a person with a hidden message in an oil painting? This is Ruhani's world — where the pursuit of learning leads to more learning for a self - described Renaissance teenager, who is multi - talented and has interests.
Since age 11, she has been working in summers in a lab at the University of North Texas Health Science Center, researching cancerous cells. She is testing drugs that can kill cancerous cells while limiting the side effects on healthy cells. It's a special mission guided by the heart because she lost a great - aunt to leukemia(白血病) when she was in the sixth grade.
“What really damaged her eventually was the treatment and the side effects of it, which kills both cancerous and normal cells,” Ruhani explained. Due to this, Ruhani started her cancer research. “I wanted to find a better way to target cancerous cells.”
During the summer between the sixth and seventh grades, Ruhani began research on cancer with the help of her mother, Parmeet Jodhka, a microbiology professor, who taught her daughter the necessary biology. Working from about 10 a. m. to 3 p. m. in the lab, she has finally presented her findings at multiple science fairs. Her list of accomplishments is five pages long and includes placing third in Brazil's science fair, MOSTRATEC, for her breast cancer research.
“I like learning,” she said. “There is a difference between learning and studying. Studying, you are too stuck in finishing it and in turning it in. Learning, you are doing more for yourself.”
24. What is Ruhani's research aimed at?
A. Testing how cancerous cells work.
B. Saving her great - aunt from leukemia.
C. Relieving the pain of cancer patients.
D. Protecting healthy cells in cancer treatment.
25. What is paragraph 4 mainly about?
A. Ruhani's summer vacation.
B. Participants at the science fairs.
C. Lessons taught by Parmeet Jodhka.
D. The tireless efforts on the research.
26. What can be inferred from the last paragraph?
A. Learning is the eye of the mind for all.
B. Learning is more difficult than studying.
C. Learning is too much of a burden to bear.
D. Learning is a means of self - improvement.
27. Which is the most suitable title for the text?
A. A Girl's Lasting Pursuit of Learning
B. New Birth of a Young Professor
C. Success of a Well - rounded Teenager
D. Stimulation of Students' Curiosity
FORT WORTH, Texas — If 14 - year - old Ruhani Ahluwalia had her own way, her days would be filled with time to let her curiosity run free. How can a doctor attack cancer with medicines that don't damage the patient? How can an artist touch a person with a hidden message in an oil painting? This is Ruhani's world — where the pursuit of learning leads to more learning for a self - described Renaissance teenager, who is multi - talented and has interests.
Since age 11, she has been working in summers in a lab at the University of North Texas Health Science Center, researching cancerous cells. She is testing drugs that can kill cancerous cells while limiting the side effects on healthy cells. It's a special mission guided by the heart because she lost a great - aunt to leukemia(白血病) when she was in the sixth grade.
“What really damaged her eventually was the treatment and the side effects of it, which kills both cancerous and normal cells,” Ruhani explained. Due to this, Ruhani started her cancer research. “I wanted to find a better way to target cancerous cells.”
During the summer between the sixth and seventh grades, Ruhani began research on cancer with the help of her mother, Parmeet Jodhka, a microbiology professor, who taught her daughter the necessary biology. Working from about 10 a. m. to 3 p. m. in the lab, she has finally presented her findings at multiple science fairs. Her list of accomplishments is five pages long and includes placing third in Brazil's science fair, MOSTRATEC, for her breast cancer research.
“I like learning,” she said. “There is a difference between learning and studying. Studying, you are too stuck in finishing it and in turning it in. Learning, you are doing more for yourself.”
24. What is Ruhani's research aimed at?
A. Testing how cancerous cells work.
B. Saving her great - aunt from leukemia.
C. Relieving the pain of cancer patients.
D. Protecting healthy cells in cancer treatment.
25. What is paragraph 4 mainly about?
A. Ruhani's summer vacation.
B. Participants at the science fairs.
C. Lessons taught by Parmeet Jodhka.
D. The tireless efforts on the research.
26. What can be inferred from the last paragraph?
A. Learning is the eye of the mind for all.
B. Learning is more difficult than studying.
C. Learning is too much of a burden to bear.
D. Learning is a means of self - improvement.
27. Which is the most suitable title for the text?
A. A Girl's Lasting Pursuit of Learning
B. New Birth of a Young Professor
C. Success of a Well - rounded Teenager
D. Stimulation of Students' Curiosity
答案:
@@ 24. D 理解具体信息,根据第二段的“She is testing drugs that can kill cancerous cells while limiting the side effects on healthy cells”可知,Ruhani正在测试一种既能杀死癌细胞,又能限制对健康细胞有副作用的药物。由此可知,Ruhani的研究目的是在癌症治疗中保护健康细胞。故选D。A项“测试癌细胞如何工作”;B项“把她的婶祖母从白血病中拯救出来”;C项“减轻癌症患者的痛苦”。 25. D 理解段落主旨要义,根据第四段的最后两句“Working from about 10 a. m. to 3 p. m. in the lab... MOSTRATEC, for her breast cancer research”可知,第四段主要讲Ruhani在研究上的不懈努力。故选D。 26. D 推断,根据最后一段的“Studying, you are too stuck in finishing it and in turning it in. Learning, you are doing more for yourself”可知,习得是自我完善的方式。故选D。 27. A 理解文章主旨要义,通读全文,尤其是第一段的内容可知,本文主要介绍了14岁女孩Ruhani Ahluwalia对学习的持久追求。故A项最适合本文的标题。
C
Have you ever seen your cat or dog eating grass? They do so because it can help their digestion, and many wild species use natural substances to prevent and control diseases. This is called “zoopharmacognosy” or, more commonly, animal self - medication.
Scientists have discovered that tamarin monkeys use a specific tree resin (树脂) as medicine. In the Brazilian Atlantic Forest, scientists followed several groups of them to collect data. During one of these daily studies, tamarin monkeys were observed rubbing their bodies on the trunk of a tree. At first, researchers thought that they were marking their territory, a common behaviour in this species. Botanical experts later confirmed that the tree was a species of cabreúva, which is well known for its medical properties.
Researchers decided to place camera - traps in different sites at the foot of the tree to record future visits by tamarin monkeys. The records surprisingly showed that many animals living in the forest visited it. Totally, ten species were observed. For many of them, it was the first time that behaviors similar to self - medication had been observed. More surprisingly, one species spread resin on each other's fur in pairs. In general, the species seemed to specifically visit the tree to acquire the resin and seemingly benefit from it, either healing their wounds or fighting back against parasites(寄生虫).
While further studies are needed to identify the properties of the resin and thus confirm that this is indeed self - medication, the use of it suggests that cabreúva represents a common and universal drugstore for the residents of the Brazilian Atlantic Forest. It is likely to be a valuable resource helping the species maintain their magnitude by improving their health.
This discovery could have an important protection influence, as the disappearance of some trees could potentially affect the survival of some animals.
28. Why do tamarin monkeys rub themselves against the tree?
A. They are trying to cure diseases.
B. They would like to digest what they eat.
C. They feel like occupying the land.
D. They are attracting companions' attention.
29. What do researchers find through camera - traps?
A. Many animals copy monkeys' behaviors.
B. Animals can help each other clean the fur.
C. The cabreúva is the habitat of tamarin monkeys.
D. Resin can be used as medicine for some animals.
30. What does the underlined word “magnitude” in paragraph 4 probably mean?
A. Populations.
B. Characteristics.
C. Similarities.
D. Flexibility.
31. What is the possible significance of the discovery?
A. Promoting the evolution of creatures.
B. Increasing the production of resin.
C. Contributing to forest conservation.
D. Motivating the study of monkeys' diet.
Have you ever seen your cat or dog eating grass? They do so because it can help their digestion, and many wild species use natural substances to prevent and control diseases. This is called “zoopharmacognosy” or, more commonly, animal self - medication.
Scientists have discovered that tamarin monkeys use a specific tree resin (树脂) as medicine. In the Brazilian Atlantic Forest, scientists followed several groups of them to collect data. During one of these daily studies, tamarin monkeys were observed rubbing their bodies on the trunk of a tree. At first, researchers thought that they were marking their territory, a common behaviour in this species. Botanical experts later confirmed that the tree was a species of cabreúva, which is well known for its medical properties.
Researchers decided to place camera - traps in different sites at the foot of the tree to record future visits by tamarin monkeys. The records surprisingly showed that many animals living in the forest visited it. Totally, ten species were observed. For many of them, it was the first time that behaviors similar to self - medication had been observed. More surprisingly, one species spread resin on each other's fur in pairs. In general, the species seemed to specifically visit the tree to acquire the resin and seemingly benefit from it, either healing their wounds or fighting back against parasites(寄生虫).
While further studies are needed to identify the properties of the resin and thus confirm that this is indeed self - medication, the use of it suggests that cabreúva represents a common and universal drugstore for the residents of the Brazilian Atlantic Forest. It is likely to be a valuable resource helping the species maintain their magnitude by improving their health.
This discovery could have an important protection influence, as the disappearance of some trees could potentially affect the survival of some animals.
28. Why do tamarin monkeys rub themselves against the tree?
A. They are trying to cure diseases.
B. They would like to digest what they eat.
C. They feel like occupying the land.
D. They are attracting companions' attention.
29. What do researchers find through camera - traps?
A. Many animals copy monkeys' behaviors.
B. Animals can help each other clean the fur.
C. The cabreúva is the habitat of tamarin monkeys.
D. Resin can be used as medicine for some animals.
30. What does the underlined word “magnitude” in paragraph 4 probably mean?
A. Populations.
B. Characteristics.
C. Similarities.
D. Flexibility.
31. What is the possible significance of the discovery?
A. Promoting the evolution of creatures.
B. Increasing the production of resin.
C. Contributing to forest conservation.
D. Motivating the study of monkeys' diet.
答案:
@@28. A 理解具体信息,根据第二段的“During one of these daily studies, tamarin monkeys were observed rubbing their bodies on the trunk of a tree... a species of cabreúva, which is well known for its medical properties”可知,在其中一项日常研究中,研究人员观察到绢毛猴在树干上摩擦身体。起初,研究人员认为它们是在标记自己的领地,这是这种物种的常见行为。植物学专家后来证实,这棵树是一种以其药用特性而闻名的树。由此可知,绢毛猴要在树上摩擦自己是为了努力治疗疾病。故选A。 29. D 理解具体信息,第三段讲研究人员决定在树脚的不同位置放置相机陷阱,以记录未来绢毛猴的来访情况,令人惊讶的是,记录显示许多生活在森林里的动物来过这里。研究人员一共观察到10种动物。对他们中的许多人来说,这是第一次观察到类似于自我药物治疗的行为。更令人惊讶的是,一种物种会对地上对方的皮毛上涂抹树脂。一般来说,这些物种似乎专门来树上获取树脂,并从中受益,要么治愈伤口,要么抵抗寄生虫。由此可知,研究人员通过相机陷阱发现树脂可以用作一些动物的药。故选D。 30. A 理解词汇,根据画线词上文的“It is likely to be a valuable resource helping the species maintain their”以及下文的“by improving their health”可知,通过改善它们的健康状况可以有助于保持它们的数量。故画线词应表示“数量”。故选A。 31. C 理解具体信息,根据最后一段“This discovery could have an important protection influence, as the disappearance of some trees could potentially affect the survival of some animals”可知,这一发现的可能意义是有助于森林保护。故选C。
D
Adding game - like elements to non - game activities is part of app design. Streaks(连续打卡) encourage users to log into products each day. Medals reward them for completing tasks. Leaderboards add the spice of competition.
Such features can help others stay motivated and achieve a goal they find difficult to stick to. When Duolingo, a language - learning app, went public in 2021, it was clear that game - like features play a crucial role in keeping its users engaged.
But as You've Been Played, a new book by game designer Adrian Hon notes, firms should be very careful about how they gamify experiences. If getting gamification wrong, you can annoy both customers and employees.
For customers, the obvious dangers — annoying people with constant notices about streaks, or discouraging them by showing how low down a leaderboard they sit — are not the only ones. Sometimes, some activities surely need added “fun”. For instance, apps designed to encourage people to save money can happily use gamified features like money jars to track progress. However, some activities really don't need added “fun”. One reading app offers to unlock animations (动画) if users hit certain reading landmarks; if you present reading as a time - consuming process, you are telling readers they are suffering.
For employees, turning repetitive work into video games is a technique that Amazon has reportedly used to represent workers' progress. Yet these ideas may make a negative impact. Forced rankings motivate some people but stress others out. GitHub, an open - source coding platform, withdrew its streak feature after concerns were raised that it was pushing programmers to work every weekend.
As Mr. Hon observes, games are much less enjoyable if you have no choice over whether to participate or not. Adding fun can work, but only if it is taken seriously.
32. What is the author's purpose in mentioning Duolingo in paragraph 2?
A. To put an advertisement for the app.
B. To illustrate how gamification helps.
C. To compare different game - like elements.
D. To invite more customers to learn languages.
33. What are the customers upset at?
A. The pressure of overwork.
B. The brief delay of progress.
C. The awful waste of money.
D. Endless bothering notices.
34. Why does GitHub cancel its streak feature?
A. It runs out of employees' patience.
B. It adds stress and unnecessary work.
C. It gets employees addicted to fun games.
D. It causes conflicts between programmers.
35. What is Adrian Hon's attitude towards gamification?
A. Doubtful.
B. Critical.
C. Objective.
D. Supportive.
Adding game - like elements to non - game activities is part of app design. Streaks(连续打卡) encourage users to log into products each day. Medals reward them for completing tasks. Leaderboards add the spice of competition.
Such features can help others stay motivated and achieve a goal they find difficult to stick to. When Duolingo, a language - learning app, went public in 2021, it was clear that game - like features play a crucial role in keeping its users engaged.
But as You've Been Played, a new book by game designer Adrian Hon notes, firms should be very careful about how they gamify experiences. If getting gamification wrong, you can annoy both customers and employees.
For customers, the obvious dangers — annoying people with constant notices about streaks, or discouraging them by showing how low down a leaderboard they sit — are not the only ones. Sometimes, some activities surely need added “fun”. For instance, apps designed to encourage people to save money can happily use gamified features like money jars to track progress. However, some activities really don't need added “fun”. One reading app offers to unlock animations (动画) if users hit certain reading landmarks; if you present reading as a time - consuming process, you are telling readers they are suffering.
For employees, turning repetitive work into video games is a technique that Amazon has reportedly used to represent workers' progress. Yet these ideas may make a negative impact. Forced rankings motivate some people but stress others out. GitHub, an open - source coding platform, withdrew its streak feature after concerns were raised that it was pushing programmers to work every weekend.
As Mr. Hon observes, games are much less enjoyable if you have no choice over whether to participate or not. Adding fun can work, but only if it is taken seriously.
32. What is the author's purpose in mentioning Duolingo in paragraph 2?
A. To put an advertisement for the app.
B. To illustrate how gamification helps.
C. To compare different game - like elements.
D. To invite more customers to learn languages.
33. What are the customers upset at?
A. The pressure of overwork.
B. The brief delay of progress.
C. The awful waste of money.
D. Endless bothering notices.
34. Why does GitHub cancel its streak feature?
A. It runs out of employees' patience.
B. It adds stress and unnecessary work.
C. It gets employees addicted to fun games.
D. It causes conflicts between programmers.
35. What is Adrian Hon's attitude towards gamification?
A. Doubtful.
B. Critical.
C. Objective.
D. Supportive.
答案:
@@32. B 推断,根据第二段的“Such features can help others stay motivated and achieve a goal they find difficult to stick to”和“it was clear that game - like features play a crucial role in keeping its users engaged”可知,这些特点可以帮助别人保持动力并实现他们难以坚持的目标。当语言学习应用程序Duolingo在2021年上市时,很明显,类似游戏的功能在保持用户黏性方面发挥了至关重要的作用。由此可推知,作者在第二段提到Duolingo的目的是说明游戏化的作用。故选B。A项“为这个应用软件做广告”;C项“为了比较不同的游戏元素”;D项“为了邀请更多的客户来学习语言”。 33. D 理解具体信息,根据第四段的“For customers, the obvious dangers... how low down a leaderboard they sit — are not the only ones”可知,对于客户来说,这些显而易见的危险——不断通知客户的连续打卡,或者显示自己在排行榜上的排名有多低,让客户感到灰心——并不是唯一的危险。由此可知,用户会对没完没了的通知感到难受。故选D。 34. B 理解具体信息,根据第五段的“Forced rankings motivate some people but stress others out. GitHub... to work every weekend”可知,强制排名激励了一些人,但也让另一些人感到压力。GitHub在有人担心它迫使程序员每个周末都工作后,取消了连续打卡功能。由此可知,GitHub取消连续打卡功能是因为它增加了压力和不必要的工作。故选B。 35. C 理解观点、态度,第三段讲到游戏设计师Adrian Hon在其新书《You've Been Played》中指出公司应该谨慎对待游戏化体验的方式,如果游戏化操作错误,可能会惹恼客户和员工。最后一段讲正如Hon所观察到的那样,如果人们无法选择是否参与游戏,游戏就会变得不那么有趣,添加乐趣是有效的,但前提是要认真对待。由此可推知,Adrian Hon对游戏化的态度是客观的。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看