2026年高中必刷题高中英语必修第三册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年高中必刷题高中英语必修第三册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
语篇类型:说明文 主题:全家人一起参与志愿服务的益处 词数:248 难度:中 建议用时:7 分钟
[全国二卷 2025]
Unexpected Benefits of Volunteering as a Family
Are you looking for a way to bring your family together? Hoping to find a hobby that can be shared by both the little ones and adults? 1 You may know the "feel - good" emotions that come with helping others, but there are even more unexpected ways volunteering will positively affect the whole family.
● You'll feel like you have more time.
People often feel they are too busy to volunteer. Yet, research has found that giving your time to community causes actually makes you feel like you have more of it. 2
● You can live longer if you volunteer regularly.
3 Washington University found that adults 55 and older who volunteered had better memory and maintained overall health longer than others their age. Volunteers are also more likely to look after their own health and are more focused on adding physical activity into their lives.
● 4
Volunteering during teenage years has been linked to some major positive effects such as improved grades and increased self - confidence. These effects aren't just short - term but have been proved to affect a teen's well - being in the years to come.
● You'll have more time with family.
Families who volunteer together have the unique experience of working toward a common goal. 5 Everyone brings something unique to the table and can connect with each other in a new way. And, there are tasks for every age and ability, so all your children can feel proud of their work.
A. Helping the community lowers rates of depression.
B. Volunteering as a family may be just the thing you need.
C. Volunteering has a lifelong effect on kids and teenagers.
D. Volunteering can be the first step in breaking down prejudice.
E. For adults, volunteering can provide significant physical health benefits.
F. You may even learn that your kid has a talent you didn't know about before.
G. Volunteering makes you feel capable and inspires you to make the most of each day.
1.
[全国二卷 2025]
Unexpected Benefits of Volunteering as a Family
Are you looking for a way to bring your family together? Hoping to find a hobby that can be shared by both the little ones and adults? 1 You may know the "feel - good" emotions that come with helping others, but there are even more unexpected ways volunteering will positively affect the whole family.
● You'll feel like you have more time.
People often feel they are too busy to volunteer. Yet, research has found that giving your time to community causes actually makes you feel like you have more of it. 2
● You can live longer if you volunteer regularly.
3 Washington University found that adults 55 and older who volunteered had better memory and maintained overall health longer than others their age. Volunteers are also more likely to look after their own health and are more focused on adding physical activity into their lives.
● 4
Volunteering during teenage years has been linked to some major positive effects such as improved grades and increased self - confidence. These effects aren't just short - term but have been proved to affect a teen's well - being in the years to come.
● You'll have more time with family.
Families who volunteer together have the unique experience of working toward a common goal. 5 Everyone brings something unique to the table and can connect with each other in a new way. And, there are tasks for every age and ability, so all your children can feel proud of their work.
A. Helping the community lowers rates of depression.
B. Volunteering as a family may be just the thing you need.
C. Volunteering has a lifelong effect on kids and teenagers.
D. Volunteering can be the first step in breaking down prejudice.
E. For adults, volunteering can provide significant physical health benefits.
F. You may even learn that your kid has a talent you didn't know about before.
G. Volunteering makes you feel capable and inspires you to make the most of each day.
1.
B
2. G
3. E
4. C
5. F
答案:
1.B 上文“Hoping to find a hobby that can be shared by both the little ones and adults?”提出问题“是否希望找到一个适合全家人的爱好?”,结合标题中的Volunteering as a Family、下文中的helping others和volunteering will positively affect the whole family可知,设空处应引出文章主旨,指出志愿服务适合全家人一起参与。B项(全家人一起参与志愿服务可能正是你所需要的)承上启下,符合语境。故选B项。
2.G 根据本段小标题“You’ll feel like you have more time.”可知,参与志愿服务会让你感觉有更多的时间。由此可推知,设空处应提到志愿服务与时间管理之间的关系。G项(参与志愿服务让你觉得自己有能力,并激励你充分利用每一天)中的make the most of each day与空前的you have more of it相呼应,符合语境。故选G项。
3.E 根据本段小标题“You can live longer if you volunteer regularly.”可知,本段主要介绍定期参与志愿服务对身体健康的益处;再结合空后针对成年人进行的研究可推知,设空处应提到志愿服务与成年人身体健康之间的关系。E项(对成年人来说,参与志愿服务能够提供显著的身体健康益处)符合语境,且下文中的had better memory and maintained overall health longer than others their age是对E项中的physical health benefits的进一步解释说明。故选E项。
4.C 根据文章结构可知,设空处为段落小标题。本段第一句陈述在青少年时期参与志愿服务的积极影响,第二句阐述这些影响不是短期的,将持续影响青少年未来的身心健康。由此可知,C项(参与志愿服务对儿童和青少年有终身影响)概括了段落主旨,适合作为该段小标题,符合语境。故选C项。
5.F 根据本段小标题“You’ll have more time with family.”可知,本段主要介绍参与志愿服务在陪伴家人方面的益处。结合该段中的have the unique experience和connect with each other in a new way可知,F项(你甚至可能意识到你的孩子有你以前不了解的天赋)补充说明一家人参与志愿服务时家人可能会发现彼此的亮点,与“拥有独特体验”“以新的方式相互交流”等相呼应,符合语境。故选F项。
易错警示 本题易误选D项。学生结合下文connect with each other in a new way,可能会认为全家一起参与志愿服务有助于以新的方式加强家人之间的联系,误以为这有助于消除之前的偏见,从而错选D项。但是结合设空处上文的the unique experience of working toward a common goal可知,全家一起参与志愿服务是为一个共同目标而努力,这是一种特别的体验,此处和偏见没有任何关系,故D项错误。
2.G 根据本段小标题“You’ll feel like you have more time.”可知,参与志愿服务会让你感觉有更多的时间。由此可推知,设空处应提到志愿服务与时间管理之间的关系。G项(参与志愿服务让你觉得自己有能力,并激励你充分利用每一天)中的make the most of each day与空前的you have more of it相呼应,符合语境。故选G项。
3.E 根据本段小标题“You can live longer if you volunteer regularly.”可知,本段主要介绍定期参与志愿服务对身体健康的益处;再结合空后针对成年人进行的研究可推知,设空处应提到志愿服务与成年人身体健康之间的关系。E项(对成年人来说,参与志愿服务能够提供显著的身体健康益处)符合语境,且下文中的had better memory and maintained overall health longer than others their age是对E项中的physical health benefits的进一步解释说明。故选E项。
4.C 根据文章结构可知,设空处为段落小标题。本段第一句陈述在青少年时期参与志愿服务的积极影响,第二句阐述这些影响不是短期的,将持续影响青少年未来的身心健康。由此可知,C项(参与志愿服务对儿童和青少年有终身影响)概括了段落主旨,适合作为该段小标题,符合语境。故选C项。
5.F 根据本段小标题“You’ll have more time with family.”可知,本段主要介绍参与志愿服务在陪伴家人方面的益处。结合该段中的have the unique experience和connect with each other in a new way可知,F项(你甚至可能意识到你的孩子有你以前不了解的天赋)补充说明一家人参与志愿服务时家人可能会发现彼此的亮点,与“拥有独特体验”“以新的方式相互交流”等相呼应,符合语境。故选F项。
易错警示 本题易误选D项。学生结合下文connect with each other in a new way,可能会认为全家一起参与志愿服务有助于以新的方式加强家人之间的联系,误以为这有助于消除之前的偏见,从而错选D项。但是结合设空处上文的the unique experience of working toward a common goal可知,全家一起参与志愿服务是为一个共同目标而努力,这是一种特别的体验,此处和偏见没有任何关系,故D项错误。
查看更多完整答案,请扫码查看