2026年高中必刷题高中英语必修第三册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年高中必刷题高中英语必修第三册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年高中必刷题高中英语必修第三册外研版》

B
语篇类型:说明文 主题:社会服务 词数:297 难度:中 建议用时:7 分钟
Many of us have memories of spending weeks at camp learning new things, making new friends and exploring new possibilities. Camp No Limits (CNL), a non - profit organisation in America, provides the camp experience for the kids whose differences can feel like a barrier in average camp settings. CNL proves that there is no reason that limb (肢) differences should take away the fun!
Founded in 2004, CNL provides sleepaway camps for children with limb differences at 11 locations in America. "When I was in school, we really had very limited time that was spent discussing individuals with limb differences," said the founder Mary.
CNL has now reached over 1,400 children in 1,200 families. The families are an important part of the camp. Kids are often accompanied (陪伴) by family members who stay at the camp. These members of support systems are able to form relationships with other families. One of the greatest impacts of the camp is that the families are closely connected and can depend on one another.
"There are other kids out there, and you just can't see them that often," says Rosanne, who accompanied her 12 - year - old daughter to the camp. "It's a wonderful opportunity for her to meet some other kids, and talk about what they're going through. It's good for her mental health." With the assistance of passionate instructors, campers often leave CNL with new skills. 8 - year - old Anya, for example, left the camp being able to ride a bike again, which she hadn't done since losing her left leg because of cancer.
CNL is making a great impact on every individual that it hosts. From the instructors who are developing skills to the campers who are feeling inspiration, the camp achieves its mission to connect individuals affected by limb differences.
1. What do we know about Camp No Limits?
A. Its founder is disabled.
B. It focuses on campers' independence in activities.
C. It was established to compete with average camps.
D. It's mainly targeted at children with limb problems.
2. What's one of the biggest influences of Camp No Limits?
A. Bringing the families alike closer.
B. Giving poor families financial support.
C. Providing the children with free medical treatment.
D. Instructing parents to communicate properly with their kids.
3. What does Rosanne think of the camp?
A. It's challenging for campers.
B. It's beneficial to her kid's mind.
C. It's short of experienced coaches.
D. It improves campers' school grades.
4. What's the author's purpose in writing the text?
A. To introduce a non - profit organisation.
B. To tell an adventurous story.
C. To show ways of aiding the disabled.
D. To warn of the risks of camping.
词汇加油站
核心词汇
1. depend on 依靠;信赖;指望
2. go through 经历;遭受;通过
3. passionate adj. 热情的;热爱的;酷爱的
熟词生义
that 熟义:determiner & pron. 那,那个
生义:adv. 那么;那样 not that 不很;不那么
构词法
non - prefix 无;没有 non - profit adj. 不以营利为目的的;非营利的
答案: 1.D 细节理解题。根据第一段中的“Camp No Limits... provides the camp experience for the kids whose differences can feel like a barrier in average camp settings. CNL proves that there is no reason that limb differences should take away the fun!”可知,CNL主要针对有肢体问题的儿童。故选D项。
2.A 细节理解题。根据第三段中的“One of the greatest impacts of the camp is that the families are closely connected and can depend on one another.”可知,CNL的一个主要影响是它使得有相似情况的家庭之间建立了紧密的联系,他们可以相互依赖和支持。故选A项。
3.B 细节理解题。根据第四段中的“It’s a wonderful opportunity for her to meet some other kids, and talk about what they’re going through. It’s good for her mental health.”可知,罗莎娜认为夏令营对她女儿的心理健康有益。故选B项。
4.A 推理判断题。通读全文,结合第一段中的“Camp No Limits (CNL), a non - profit organisation in America, provides the camp experience...”和最后一段中的“CNL is making a great impact on every individual that it hosts.”可知,文章主要介绍了美国非营利组织CNL。该组织致力于为有肢体问题的孩子提供特殊的营地体验,让他们能够学习新技能、结交新朋友并探索新的可能性。故选A项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭