第94页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
6. A. kill B. fail C. fall D. fill
答案:
B
解析:考查动词。句意:如果我们放弃建设一个更好的网络,那么网络不会让我们失望,但我们会辜负网络。A. kill杀死;B. fail辜负,使失望;C. fall落下;D. fill填满。根据“the Web will not fail us but we will...”可知此处指我们会辜负网络,故选B。
解析:考查动词。句意:如果我们放弃建设一个更好的网络,那么网络不会让我们失望,但我们会辜负网络。A. kill杀死;B. fail辜负,使失望;C. fall落下;D. fill填满。根据“the Web will not fail us but we will...”可知此处指我们会辜负网络,故选B。
7. A. worries B. worry C. sayings D. saying
答案:
A
解析:考查名词复数。句意:这位发明者对万维网有三个主要担忧。A. worries担忧(复数);B. worry担忧(单数);C. sayings谚语(复数);D. saying谚语(单数)。根据后文“The first worry...”可知是担忧,three后接复数,故选A。
解析:考查名词复数。句意:这位发明者对万维网有三个主要担忧。A. worries担忧(复数);B. worry担忧(单数);C. sayings谚语(复数);D. saying谚语(单数)。根据后文“The first worry...”可知是担忧,three后接复数,故选A。
8. A. great B. right C. bad D. wrong
答案:
C
解析:考查形容词。句意:他说它是“人性的镜子”,在那里你会看到好与坏。A. great极好的;B. right正确的;C. bad坏的;D. wrong错误的。根据“both good and...”可知此处用bad与good对应,故选C。
解析:考查形容词。句意:他说它是“人性的镜子”,在那里你会看到好与坏。A. great极好的;B. right正确的;C. bad坏的;D. wrong错误的。根据“both good and...”可知此处用bad与good对应,故选C。
9. A. happy B. safe C. rich D. healthy
答案:
B
解析:考查形容词。句意:政府必须通过法律来保护人们的安全。A. happy开心的;B. safe安全的;C. rich富有的;D. healthy健康的。根据前文“hacking and harassment”可知是保护安全,故选B。
解析:考查形容词。句意:政府必须通过法律来保护人们的安全。A. happy开心的;B. safe安全的;C. rich富有的;D. healthy健康的。根据前文“hacking and harassment”可知是保护安全,故选B。
10. A. correct B. important C. wrong D. much
答案:
C
解析:考查形容词。句意:第二个担忧是社交媒体如何传播错误信息和虚假新闻。A. correct正确的;B. important重要的;C. wrong错误的;D. much许多。根据“false news”可知是错误信息,故选C。
解析:考查形容词。句意:第二个担忧是社交媒体如何传播错误信息和虚假新闻。A. correct正确的;B. important重要的;C. wrong错误的;D. much许多。根据“false news”可知是错误信息,故选C。
三、阅读理解。
The internet is a unique world with its own culture, ways of communication, and free access (访问) to information. It has become a daily part of life for many children all over the world. As kids explore the internet, they may come across all kinds of information. Therefore, parents need to be in close touch with their kids, and teachers need to help students use it correctly and safely.
Kids and teenagers need to learn to be responsible for their own behavior on the internet with help from their parents. They probably know more about the internet and computers than their parents. Parents should get their children to tell what's good and what is not really good about their internet experience.
Just as adults need to help their kids stay safe, they also need to learn not to react strongly when they find out a kid has surfed improper material. Don't blame or punish the kid if they tell about a bad online experience. The best strategy is to work with them, so adults can both learn what actually happened and figure out how to keep it from happening again.
Adolescents (青少年) and young adults have become the largest part of the world population with internet access. They are enveloped by the online world of social media and at greater risk of harm. But the internet has so far served as a valuable tool to bring people closer together and to remove barriers (障碍) in the real world.
1. The internet has a feature of ________.
A. special ways of communication
B. differences between countries
C. strict rules for users
D. expensive use of information
The internet is a unique world with its own culture, ways of communication, and free access (访问) to information. It has become a daily part of life for many children all over the world. As kids explore the internet, they may come across all kinds of information. Therefore, parents need to be in close touch with their kids, and teachers need to help students use it correctly and safely.
Kids and teenagers need to learn to be responsible for their own behavior on the internet with help from their parents. They probably know more about the internet and computers than their parents. Parents should get their children to tell what's good and what is not really good about their internet experience.
Just as adults need to help their kids stay safe, they also need to learn not to react strongly when they find out a kid has surfed improper material. Don't blame or punish the kid if they tell about a bad online experience. The best strategy is to work with them, so adults can both learn what actually happened and figure out how to keep it from happening again.
Adolescents (青少年) and young adults have become the largest part of the world population with internet access. They are enveloped by the online world of social media and at greater risk of harm. But the internet has so far served as a valuable tool to bring people closer together and to remove barriers (障碍) in the real world.
1. The internet has a feature of ________.
A. special ways of communication
B. differences between countries
C. strict rules for users
D. expensive use of information
答案:
A
解析:细节理解题。根据“The internet is a unique world with its own culture, ways of communication...”可知互联网有自己独特的交流方式,这是它的一个特征,A选项正确。B、C、D选项文中未提及,故选A。
解析:细节理解题。根据“The internet is a unique world with its own culture, ways of communication...”可知互联网有自己独特的交流方式,这是它的一个特征,A选项正确。B、C、D选项文中未提及,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看