第92页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
B
The internet is without doubt one of the most important inventions in history. It was started in 1968 and was used mainly by scientists at first. Since the creation of the World Wide Web (万维网) in 1990, the internet has changed the world. It is a network of millions of computers around the world, connected by phone lines, satellites (卫星), or cables (电缆), so that all the computers can exchange information with each other.
Using the internet is getting easier all the time. When you visit a website for information, some words on the page may be underlined, showing more information about the subject in another website.
The uses of the internet are growing every day but the basic one is to find information for your schoolwork or job, or just to find out more about your hobbies or sports. You can also use the internet to read newspapers and magazines, play games, plan your holiday, or buy things from your favourite shop. Moreover, the internet makes it possible to send messages anywhere in seconds, and you can use it to chat with people and make new friends.
The internet is improving all the time and offers many advantages. Its users can easily save their money, efforts, and time.
1. The passage is about ________.
A. the computer
B. the internet
C. important events
D. the history of computer
The internet is without doubt one of the most important inventions in history. It was started in 1968 and was used mainly by scientists at first. Since the creation of the World Wide Web (万维网) in 1990, the internet has changed the world. It is a network of millions of computers around the world, connected by phone lines, satellites (卫星), or cables (电缆), so that all the computers can exchange information with each other.
Using the internet is getting easier all the time. When you visit a website for information, some words on the page may be underlined, showing more information about the subject in another website.
The uses of the internet are growing every day but the basic one is to find information for your schoolwork or job, or just to find out more about your hobbies or sports. You can also use the internet to read newspapers and magazines, play games, plan your holiday, or buy things from your favourite shop. Moreover, the internet makes it possible to send messages anywhere in seconds, and you can use it to chat with people and make new friends.
The internet is improving all the time and offers many advantages. Its users can easily save their money, efforts, and time.
1. The passage is about ________.
A. the computer
B. the internet
C. important events
D. the history of computer
答案:
B
解析:主旨大意题。文章围绕互联网展开,介绍了其历史、构成、用途及优势等,所以主题是互联网,故答案为B。
解析:主旨大意题。文章围绕互联网展开,介绍了其历史、构成、用途及优势等,所以主题是互联网,故答案为B。
2. When was the internet started?
A. In 1990.
B. In 1906.
C. In 1968.
D. In 1986.
A. In 1990.
B. In 1906.
C. In 1968.
D. In 1986.
答案:
C
解析:细节理解题。根据“It was started in 1968”可知互联网始于1968年,故答案为C。
解析:细节理解题。根据“It was started in 1968”可知互联网始于1968年,故答案为C。
3. Which of the following is not used to connect computers on the internet?
A. Phone lines.
B. Satellites.
C. Cables.
D. Emails.
A. Phone lines.
B. Satellites.
C. Cables.
D. Emails.
答案:
D
解析:细节理解题。由“It is a network...connected by phone lines, satellites, or cables”可知,电话线、卫星和电缆用于连接互联网上的计算机,而电子邮件是互联网的应用,不是连接方式,故答案为D。
解析:细节理解题。由“It is a network...connected by phone lines, satellites, or cables”可知,电话线、卫星和电缆用于连接互联网上的计算机,而电子邮件是互联网的应用,不是连接方式,故答案为D。
4. The basic use of the internet is to ________.
A. find information
B. read newspaper
C. play games
D. send messages
A. find information
B. read newspaper
C. play games
D. send messages
答案:
A
解析:细节理解题。根据“the basic one is to find information”可知互联网的基本用途是查找信息,故答案为A。
解析:细节理解题。根据“the basic one is to find information”可知互联网的基本用途是查找信息,故答案为A。
5. With the internet, we can send messages to our friends far away in ________.
A. days
B. hours
C. minutes
D. seconds
A. days
B. hours
C. minutes
D. seconds
答案:
D
解析:细节理解题。由“the internet makes it possible to send messages anywhere in seconds”可知通过互联网发消息到远方朋友那里只需几秒钟,故答案为D。
解析:细节理解题。由“the internet makes it possible to send messages anywhere in seconds”可知通过互联网发消息到远方朋友那里只需几秒钟,故答案为D。
查看更多完整答案,请扫码查看