第127页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
3. English ______ Spanish ______ pronunciation (发音).
答案:
differs from; in
解析:“differ from ... in ...”意为“在……方面与……不同”,符合“英语和西班牙语在发音方面不同”的语境,主语“English”是第三人称单数,所以填differs from; in。
解析:“differ from ... in ...”意为“在……方面与……不同”,符合“英语和西班牙语在发音方面不同”的语境,主语“English”是第三人称单数,所以填differs from; in。
4. He ______ a glass ______ water and had a quick drink.
答案:
filled; with
解析:“fill ... with ...”意为“用……装满……”,句子时态为一般过去时,“filled a glass with water”表示“往杯子里装满水”,符合语境,所以填filled; with。
解析:“fill ... with ...”意为“用……装满……”,句子时态为一般过去时,“filled a glass with water”表示“往杯子里装满水”,符合语境,所以填filled; with。
5. She threw some money in the fountain and ______ luck in the coming year.
答案:
wished for
解析:“wish for”意为“盼望,祈求”,句子时态为一般过去时,“wished for luck”表示“祈求来年的好运”,符合语境,所以填wished for。
解析:“wish for”意为“盼望,祈求”,句子时态为一般过去时,“wished for luck”表示“祈求来年的好运”,符合语境,所以填wished for。
四、阅读理解。
A
New Year's Traditions
1. The picture introduces ______ ways of celebration on New Year.
A. four
B. five
C. six
D. seven
A
New Year's Traditions
1. The picture introduces ______ ways of celebration on New Year.
A. four
B. five
C. six
D. seven
答案:
A
解析:图片中提到了“In China”“In Switzerland”“In Belgium”“In Australia”四个国家的新年庆祝方式,所以选A。
解析:图片中提到了“In China”“In Switzerland”“In Belgium”“In Australia”四个国家的新年庆祝方式,所以选A。
2. ______ people use firecrackers to chase away forces of darkness.
答案:
A
解析:根据常识和图片中“In China”的描述(通常中国有放鞭炮驱邪的传统),可知中国人用鞭炮驱赶黑暗势力,所以选A。
解析:根据常识和图片中“In China”的描述(通常中国有放鞭炮驱邪的传统),可知中国人用鞭炮驱赶黑暗势力,所以选A。
3. The farmers in ______ wish their cows a happy New Year on New Year's Day.
答案:
C
解析:图片中“In Belgium”提到农民会在新年祝福他们的奶牛,所以选C。
解析:图片中“In Belgium”提到农民会在新年祝福他们的奶牛,所以选C。
4. Australian people make noises at midnight to ______.
答案:
D
解析:图片中“In Australia”提到人们在午夜制造噪音是为了远离邪灵,所以选D。
解析:图片中“In Australia”提到人们在午夜制造噪音是为了远离邪灵,所以选D。
B
It is traditional in England to celebrate the end of the old year and welcome the new year at the end of December.
December 31 is New Year's Eve. New Year's Eve is not a public holiday. Most people go to work as usual. In the evening, many English people have parties in their homes. Others celebrate in clubs with their friends and families, or attend outdoor gatherings and firework displays.
Just before midnight on New Year's Eve, people hold hands and sing a traditional song. They count the seconds down to the New Year and when the clock strikes midnight, they hug and wish each other a Happy New Year! Sometimes people set off fireworks as the new year begins. Some people let their children stay up late to join in the celebrations.
New Year's Day is celebrated on January 1. New Year's Day is a public holiday. It is a holiday for nearly everyone in the UK. Most shops and businesses close for the day. Very few buses and trains run on New Year's Day. Most people stay at home and relax with their family.
1. When is New Year's Eve?
A. December 31.
B. January 1.
C. December 30.
D. January 2.
It is traditional in England to celebrate the end of the old year and welcome the new year at the end of December.
December 31 is New Year's Eve. New Year's Eve is not a public holiday. Most people go to work as usual. In the evening, many English people have parties in their homes. Others celebrate in clubs with their friends and families, or attend outdoor gatherings and firework displays.
Just before midnight on New Year's Eve, people hold hands and sing a traditional song. They count the seconds down to the New Year and when the clock strikes midnight, they hug and wish each other a Happy New Year! Sometimes people set off fireworks as the new year begins. Some people let their children stay up late to join in the celebrations.
New Year's Day is celebrated on January 1. New Year's Day is a public holiday. It is a holiday for nearly everyone in the UK. Most shops and businesses close for the day. Very few buses and trains run on New Year's Day. Most people stay at home and relax with their family.
1. When is New Year's Eve?
A. December 31.
B. January 1.
C. December 30.
D. January 2.
答案:
A
解析:根据“December 31 is New Year's Eve.”可知新年夜是12月31日,所以选A。
解析:根据“December 31 is New Year's Eve.”可知新年夜是12月31日,所以选A。
2. What happens in England on New Year's Day?
A. Most people go to work as usual.
B. They count the seconds down to the New Year.
C. Most shops and businesses close for the day.
D. Most buses and trains run on New Year's Day.
A. Most people go to work as usual.
B. They count the seconds down to the New Year.
C. Most shops and businesses close for the day.
D. Most buses and trains run on New Year's Day.
答案:
C
解析:根据“Most shops and businesses close for the day.”可知在英国新年那天大多数商店和企业关门,所以选C。
解析:根据“Most shops and businesses close for the day.”可知在英国新年那天大多数商店和企业关门,所以选C。
3. What do English people do before midnight on New Year's Eve?
A. They go to work as usual.
B. They sing a song.
C. They strike a clock.
D. They set off fireworks.
A. They go to work as usual.
B. They sing a song.
C. They strike a clock.
D. They set off fireworks.
答案:
B
解析:根据“Just before midnight on New Year's Eve, people hold hands and sing a traditional song.”可知英国人在新年夜午夜前唱歌,所以选B。
解析:根据“Just before midnight on New Year's Eve, people hold hands and sing a traditional song.”可知英国人在新年夜午夜前唱歌,所以选B。
4. Some English children are allowed to ______ on New Year's Eve.
A. go to school as usual
B. celebrate in clubs with their friends
C. set off fireworks
D. stay up late to join in the celebrations
A. go to school as usual
B. celebrate in clubs with their friends
C. set off fireworks
D. stay up late to join in the celebrations
答案:
D
解析:根据“Some people let their children stay up late to join in the celebrations.”可知一些英国孩子被允许在新年夜熬夜参加庆祝活动,所以选D。
解析:根据“Some people let their children stay up late to join in the celebrations.”可知一些英国孩子被允许在新年夜熬夜参加庆祝活动,所以选D。
5. What's true about New Year's Eve in England?
A. It's a public holiday.
B. It's not a public holiday.
C. It's a one-day holiday.
D. It's a one-week holiday.
A. It's a public holiday.
B. It's not a public holiday.
C. It's a one-day holiday.
D. It's a one-week holiday.
答案:
B
解析:根据“New Year's Eve is not a public holiday.”可知在英国新年夜不是公共假日,所以选B。
解析:根据“New Year's Eve is not a public holiday.”可知在英国新年夜不是公共假日,所以选B。
查看更多完整答案,请扫码查看