第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
4. Weavers can make the following things except ____.
A. a wall
B. a rug
C. a blanket
D. a soft sculpture
5. According to the last paragraph, which of the following places is not recommended for you to find art?
A. An art museum.
B. A park.
C. An art gallery.
D. An art fair.
B
Community gardening is becoming more common these days. A group of people get together and share a piece of land for their garden. This could be an empty place, or simply one at a neighbor's house.
Community gardens can be found in both urban and rural areas. Some communities will work together on the entire garden, while others will divide it up into individual plots. You may find some community gardens on rooftops. This provides a platform for urban citizens, where they can communicate with nature even when there is no yard space.
Community gardens can be used to grow flowers and other plants. Some community gardeners choose to sell their home-grown goods. Others choose to use it themselves and some do a combination of both. Some community gardeners donate part of their produce to local food banks.
Community gardens also give you a chance to socialize with your neighbor. You'll develop a better sense of involvement (参与) and belonging (归属). You'll be communicating with people of similar interests or with different ideas.
It brings a sense of achievement to know that you've taken a piece of waste land and turned it into something beautiful.
A community garden is an opportunity for education as well. You may learn from your fellow gardeners. You can also invite local children to join you, giving them a way to show their creativity and keeping them busy, and thus pointing them in the right direction.
1. A community garden can be found ____.
A. near the river
B. only in rural areas
C. only in urban locations
D. both in rural and urban communities
A. a wall
B. a rug
C. a blanket
D. a soft sculpture
5. According to the last paragraph, which of the following places is not recommended for you to find art?
A. An art museum.
B. A park.
C. An art gallery.
D. An art fair.
B
Community gardening is becoming more common these days. A group of people get together and share a piece of land for their garden. This could be an empty place, or simply one at a neighbor's house.
Community gardens can be found in both urban and rural areas. Some communities will work together on the entire garden, while others will divide it up into individual plots. You may find some community gardens on rooftops. This provides a platform for urban citizens, where they can communicate with nature even when there is no yard space.
Community gardens can be used to grow flowers and other plants. Some community gardeners choose to sell their home-grown goods. Others choose to use it themselves and some do a combination of both. Some community gardeners donate part of their produce to local food banks.
Community gardens also give you a chance to socialize with your neighbor. You'll develop a better sense of involvement (参与) and belonging (归属). You'll be communicating with people of similar interests or with different ideas.
It brings a sense of achievement to know that you've taken a piece of waste land and turned it into something beautiful.
A community garden is an opportunity for education as well. You may learn from your fellow gardeners. You can also invite local children to join you, giving them a way to show their creativity and keeping them busy, and thus pointing them in the right direction.
1. A community garden can be found ____.
A. near the river
B. only in rural areas
C. only in urban locations
D. both in rural and urban communities
答案:
4. A
解析:根据Fiber Artist部分“Weavers... make beautiful rugs or blankets... weave a soft sculpture”可知,织布工不能制作墙(wall)。
5. B
解析:最后一段提到“Visit an art museum... Go to an art gallery or an art fair.”,未提及公园(park)。
1. D
解析:根据B篇第二段“Community gardens can be found in both urban and rural areas.”可知答案。
解析:根据Fiber Artist部分“Weavers... make beautiful rugs or blankets... weave a soft sculpture”可知,织布工不能制作墙(wall)。
5. B
解析:最后一段提到“Visit an art museum... Go to an art gallery or an art fair.”,未提及公园(park)。
1. D
解析:根据B篇第二段“Community gardens can be found in both urban and rural areas.”可知答案。
查看更多完整答案,请扫码查看