第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
B
Healthy eating doesn't just mean what you eat, but also how you eat. Here is some advice on healthy eating.
Eat with your family. It can help you to see parents' healthy eating habits. When children eat with their parents, they tend to eat less junk food and are less likely to be overweight.
Drink a lot of water. It is important for us to drink plenty of water every day. If you want a sweet drink, have some fruit juice.
Eat breakfast. Breakfast is the most important meal of the day. Research shows that if you have breakfast you may not become too fat or eat too much during lunch. Eating breakfast can help people feel better through the day. You will be smarter after eating breakfast.
Eat healthy snacks. It's a good idea to eat snacks like fruits, yogurt or whole wheat bread. We all need snacks sometimes, but don't eat a lot of sugar or a bag of chips.
Have an early dinner. With our busy life, we always put off having dinner late at night. Try to eat dinner at least 3 hours before you go to bed. This will give your body a chance to digest most of the food you eat before you sleep.
1. The writer gives us _________ pieces of advice on healthy eating.
A. four
B. five
C. six
D. seven
Healthy eating doesn't just mean what you eat, but also how you eat. Here is some advice on healthy eating.
Eat with your family. It can help you to see parents' healthy eating habits. When children eat with their parents, they tend to eat less junk food and are less likely to be overweight.
Drink a lot of water. It is important for us to drink plenty of water every day. If you want a sweet drink, have some fruit juice.
Eat breakfast. Breakfast is the most important meal of the day. Research shows that if you have breakfast you may not become too fat or eat too much during lunch. Eating breakfast can help people feel better through the day. You will be smarter after eating breakfast.
Eat healthy snacks. It's a good idea to eat snacks like fruits, yogurt or whole wheat bread. We all need snacks sometimes, but don't eat a lot of sugar or a bag of chips.
Have an early dinner. With our busy life, we always put off having dinner late at night. Try to eat dinner at least 3 hours before you go to bed. This will give your body a chance to digest most of the food you eat before you sleep.
1. The writer gives us _________ pieces of advice on healthy eating.
A. four
B. five
C. six
D. seven
答案:
B
解析:文章分别给出了“Eat with your family.”“Drink a lot of water.”“Eat breakfast.”“Eat healthy snacks.”“Have an early dinner.”共五条建议,B选项正确。
解析:文章分别给出了“Eat with your family.”“Drink a lot of water.”“Eat breakfast.”“Eat healthy snacks.”“Have an early dinner.”共五条建议,B选项正确。
2. Which snack is not mentioned in the passage?
A. Yogurt.
B. Fruits.
C. Ice cream.
D. Chips.
A. Yogurt.
B. Fruits.
C. Ice cream.
D. Chips.
答案:
C
解析:文中提到的零食有“fruits, yogurt or whole wheat bread”以及“a bag of chips”,未提及“ice cream”(冰淇淋),C选项正确。
解析:文中提到的零食有“fruits, yogurt or whole wheat bread”以及“a bag of chips”,未提及“ice cream”(冰淇淋),C选项正确。
3. Which of the following is true according to the passage?
A. We should have dinner at least 3 hours before going to bed.
B. We should have drinks instead of water.
C. Dinner is the most important meal of the day.
D. Snacks are bad for our health.
A. We should have dinner at least 3 hours before going to bed.
B. We should have drinks instead of water.
C. Dinner is the most important meal of the day.
D. Snacks are bad for our health.
答案:
A
解析:A选项与文中“Try to eat dinner at least 3 hours before you go to bed.”一致,正确;B选项与“Drink a lot of water.”不符;C选项文中说“Breakfast is the most important meal”;D选项文中允许吃健康零食,并非所有零食都有害。
解析:A选项与文中“Try to eat dinner at least 3 hours before you go to bed.”一致,正确;B选项与“Drink a lot of water.”不符;C选项文中说“Breakfast is the most important meal”;D选项文中允许吃健康零食,并非所有零食都有害。
4. The underlined word "digest" means _________ in Chinese.
A. 循环
B. 享用
C. 储存
D. 消化
A. 循环
B. 享用
C. 储存
D. 消化
答案:
D
解析:“digest”所在句意为“这将给你的身体一个在睡觉前消化大部分食物的机会”,“digest”意为“消化”,D选项正确。
解析:“digest”所在句意为“这将给你的身体一个在睡觉前消化大部分食物的机会”,“digest”意为“消化”,D选项正确。
5. The passage mainly tells us _________.
A. where to eat
B. when to eat
C. why to eat
D. how to eat
A. where to eat
B. when to eat
C. why to eat
D. how to eat
答案:
D
解析:文章首句“Healthy eating doesn't just mean what you eat, but also how you eat.”点明主旨,主要讲如何健康饮食,D选项正确。
解析:文章首句“Healthy eating doesn't just mean what you eat, but also how you eat.”点明主旨,主要讲如何健康饮食,D选项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看