第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
阅读理解 B (续)
2. Paragraph 2 shows students with higher school spirit will ____________.
A. often revisit their school after graduation
B. feel very proud of their own achievement
C. pay much less attention to school events
D. work very hard to try to reach grades
3. The female teacher tells us that students with school spirit ____________.
A. are not good at taking opportunities in their schools
B. are more likely to take part in school activities
C. spend more time learning than doing athletics
D. often refuse to take personal responsibility
4. What is the main idea of the passage?
A. The importance and function of school spirit.
B. Research finds more schools start to stress school spirit.
C. The relations between school spirit and grades.
D. A survey shows students with school spirit are better achievers.
2. Paragraph 2 shows students with higher school spirit will ____________.
A. often revisit their school after graduation
B. feel very proud of their own achievement
C. pay much less attention to school events
D. work very hard to try to reach grades
3. The female teacher tells us that students with school spirit ____________.
A. are not good at taking opportunities in their schools
B. are more likely to take part in school activities
C. spend more time learning than doing athletics
D. often refuse to take personal responsibility
4. What is the main idea of the passage?
A. The importance and function of school spirit.
B. Research finds more schools start to stress school spirit.
C. The relations between school spirit and grades.
D. A survey shows students with school spirit are better achievers.
答案:
2. A
解析:根据第二段“their plans to return to their schools for special events after graduation”可知学校精神高的学生毕业后会回学校参加特殊活动,即经常回访学校,故选 A。
3. B
解析:根据女老师的话“Students who are achieving at a higher level tend to participate in different events, activities, and athletics on site.”可知有学校精神的学生更可能参加学校活动,故选 B。
4. D
解析:文章主要讲了一项调查显示有学校精神的职业学校学生成绩更好、更快乐等,即有学校精神的学生是更好的成就者,故选 D。
解析:根据第二段“their plans to return to their schools for special events after graduation”可知学校精神高的学生毕业后会回学校参加特殊活动,即经常回访学校,故选 A。
3. B
解析:根据女老师的话“Students who are achieving at a higher level tend to participate in different events, activities, and athletics on site.”可知有学校精神的学生更可能参加学校活动,故选 B。
4. D
解析:文章主要讲了一项调查显示有学校精神的职业学校学生成绩更好、更快乐等,即有学校精神的学生是更好的成就者,故选 D。
4. What is the main idea of the passage?
答案:
A
解析:文章围绕学校精神展开,强调其重要性和作用,A选项“The importance and function of school spirit.”能概括主旨。
解析:文章围绕学校精神展开,强调其重要性和作用,A选项“The importance and function of school spirit.”能概括主旨。
查看更多完整答案,请扫码查看