第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
二、选择适当的句子完成对话,并将序号填在横线上。
A. We have a lot in common
B. I made a new friend
C. And they are good for work in the real world
D. You should invite her over for dinner one night
E. I like the workshop very much
Mum: Jane, how was school today?
Jane: Mum, it was fun. 1) ______________.
Mum: That's nice. What's her name?
Jane: Her name is Cindy.
Mum: Is she new to your school?
Jane: Yeah, she's a new student. She's from Yangzhou. 2) ______________. We both like drawing, playing with dogs, and eating pizza.
Mum: 3) ______________.
Jane: That's a good idea.
Mum: How are your courses going?
Jane: Some of them are a little hard, but 4) ______________. Many techniques are taught in the workshops. 5) ______________.
Mum: That sounds interesting.
A. We have a lot in common
B. I made a new friend
C. And they are good for work in the real world
D. You should invite her over for dinner one night
E. I like the workshop very much
Mum: Jane, how was school today?
Jane: Mum, it was fun. 1) ______________.
Mum: That's nice. What's her name?
Jane: Her name is Cindy.
Mum: Is she new to your school?
Jane: Yeah, she's a new student. She's from Yangzhou. 2) ______________. We both like drawing, playing with dogs, and eating pizza.
Mum: 3) ______________.
Jane: That's a good idea.
Mum: How are your courses going?
Jane: Some of them are a little hard, but 4) ______________. Many techniques are taught in the workshops. 5) ______________.
Mum: That sounds interesting.
答案:
1. B
2. A
3. D
4. C
5. E
2. A
3. D
4. C
5. E
三、写作练习。
请根据上一题对话的内容写一篇短文,介绍 Jane 在新学校的生活。
要求:
1. 短文应与对话内容意思相符,涵盖其要点,词数 80 左右。
2. 用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。
请根据上一题对话的内容写一篇短文,介绍 Jane 在新学校的生活。
要求:
1. 短文应与对话内容意思相符,涵盖其要点,词数 80 左右。
2. 用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。
答案:
Jane is having a great time at her new school. She has made a new friend named Cindy, who is a new student from Yangzhou. They share many common interests, such as drawing, playing with dogs, and eating pizza. Jane's mother suggested inviting Cindy over for dinner, which Jane thought was a good idea. Some of Jane's courses are a bit challenging, but she finds the techniques taught in the workshops useful for real-world work, and she really likes the workshops. Overall, Jane's new school life is going well.
(解析:短文涵盖了Jane交新朋友Cindy、两人有共同爱好、妈妈建议邀请Cindy吃饭、课程有难度但 workshops有用且喜欢等要点,符合词数要求,用自己的语言改写了对话内容。)
(解析:短文涵盖了Jane交新朋友Cindy、两人有共同爱好、妈妈建议邀请Cindy吃饭、课程有难度但 workshops有用且喜欢等要点,符合词数要求,用自己的语言改写了对话内容。)
查看更多完整答案,请扫码查看