2025年学习指导用书英语第一册


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习指导用书英语第一册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习指导用书英语第一册》

Learn important leadership (领导力) skills
Student clubs and organizations can be a good way to learn important leadership skills that would look great on job applications. You may also gain other important skills, such as event planning and finance (财务) management. Find a club that you like, and if you work hard you might gain such a position.
Have fun
Lastly, student clubs and organizations can simply be a lot of fun. Make sure to take advantage of student clubs and organizations to make the most out of your time in school!
1. This passage intends to persuade us to ______.
A. start your own club
B. join a student club
C. raise some money for student clubs
D. recruit (招募) some club members
2. According to the passage, it can be hard to meet new people in school, especially in the ______.
A. first year
B. second year
C. third year
D. last year
3. By joining an academic club, you will probably get the following benefits except ______.
A. knowing teachers in your departments
B. some study help
C. having more time
D. some other academic advice
4. If you take part in student clubs, you might get some ______ skills according to the passage.
A. interviewing
B. teaching
C. writing
D. leadership
5. In the last paragraph, the author advises us to ______ student clubs and organizations in school.
A. take after
B. make use of
C. take care of
D. make fun of
答案: 1. B
解析:根据第一段“Here are a few reasons why you should take part in one.”可知,文章旨在说服我们加入学生俱乐部,故选B。
2. A
解析:根据“Meet new people”部分“It can be hard to meet new people in school, especially in your first year.”可知,尤其是在第一年很难认识新朋友,故选A。
3. C
解析:根据“Help your major”部分“you will probably have an easier time to know teachers... get study help and other academic advice.”可知,A、B、D都是好处,C选项“having more time”(有更多时间)未提及,故选C。
4. D
解析:根据“Learn important leadership skills”部分“Student clubs... can be a good way to learn important leadership skills”可知,可能获得领导力技能,故选D。
5. B
解析:根据最后一段“Make sure to take advantage of student clubs and organizations...”可知,“take advantage of”意为“利用”,与“make use of”意思相近,故选B。
5. In the last paragraph, the author advises us to _________ student clubs and organizations in school.
A. take after
B. make use of
C. take care of
D. make fun of
答案: B
解析:最后一段“Make sure to take advantage of student clubs and organizations”中“take advantage of”意为“利用”,与B选项“make use of”意思相近,B正确。A“效仿”、C“照顾”、D“取笑”均不符合。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭