第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
In the World Cup finals, thirty-two teams from different countries compete to win the championship. In the first competition in 1930, only thirteen teams played. The winner of the Jules Rimet Trophy that year was Uruguay. After the 1938 games in France, the World Cup was not played again until 1950, this time in Brazil.
1. According to the passage, what is soccer's biggest tournament?
A. The World Cup.
B. UEFA European Football Championship.
C. UEFA Champions League.
D. The Asian Cup.
2. How many years are there between two consecutive (连续的) World Cups?
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
3. How many teams were in the first football association?
A. Ten.
B. Twenty.
C. Eleven.
D. Thirty-two.
4. Which country won the first World Cup?
A. England.
B. China.
C. Germany.
D. Uruguay.
5. Nowadays, ______ teams play in the World Cup finals.
A. sixteen
B. twenty
C. twenty-eight
D. thirty-two
1. According to the passage, what is soccer's biggest tournament?
A. The World Cup.
B. UEFA European Football Championship.
C. UEFA Champions League.
D. The Asian Cup.
2. How many years are there between two consecutive (连续的) World Cups?
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
3. How many teams were in the first football association?
A. Ten.
B. Twenty.
C. Eleven.
D. Thirty-two.
4. Which country won the first World Cup?
A. England.
B. China.
C. Germany.
D. Uruguay.
5. Nowadays, ______ teams play in the World Cup finals.
A. sixteen
B. twenty
C. twenty-eight
D. thirty-two
答案:
1. A
解析:根据第一段“Soccer's biggest tournament is the World Cup.”可知,足球最大的赛事是世界杯,故选A。
2. B
解析:根据第一段“This competition takes place every four years...”可知,世界杯每四年举办一次,即连续两届世界杯间隔四年,故选B。
3. C
解析:根据第二段“In 1863, eleven English teams met to form the first football association.”可知,第一个足球协会有11支球队,故选C。
4. D
解析:根据第三段“In the first competition in 1930... The winner... was Uruguay.”可知,第一届世界杯乌拉圭获胜,故选D。
5. D
解析:根据第三段“In the World Cup finals, thirty-two teams from different countries compete...”可知,现在世界杯决赛有32支球队,故选D。
解析:根据第一段“Soccer's biggest tournament is the World Cup.”可知,足球最大的赛事是世界杯,故选A。
2. B
解析:根据第一段“This competition takes place every four years...”可知,世界杯每四年举办一次,即连续两届世界杯间隔四年,故选B。
3. C
解析:根据第二段“In 1863, eleven English teams met to form the first football association.”可知,第一个足球协会有11支球队,故选C。
4. D
解析:根据第三段“In the first competition in 1930... The winner... was Uruguay.”可知,第一届世界杯乌拉圭获胜,故选D。
5. D
解析:根据第三段“In the World Cup finals, thirty-two teams from different countries compete...”可知,现在世界杯决赛有32支球队,故选D。
B
Many students don't know what they're missing by not taking part in the student clubs or organizations offered at school. Taking part in one can be a rich and rewarding (值得的) experience. So check them out and see what's available. Here are a few reasons why you should take part in one.
Meet new people
It can be hard to meet new people in school, especially in your first year. Class sizes can be big, so it's not easy to make friends with classmates. In a club, however, you'll find yourself in a smaller group of people who very likely share your interest.
Help your major
There are many student clubs and organizations for different majors and departments. Such clubs can be a great academic (学业的) resource for you. By joining an academic club, you will probably have an easier time to know teachers in your departments. And you might even get study help and other academic advice.
Many students don't know what they're missing by not taking part in the student clubs or organizations offered at school. Taking part in one can be a rich and rewarding (值得的) experience. So check them out and see what's available. Here are a few reasons why you should take part in one.
Meet new people
It can be hard to meet new people in school, especially in your first year. Class sizes can be big, so it's not easy to make friends with classmates. In a club, however, you'll find yourself in a smaller group of people who very likely share your interest.
Help your major
There are many student clubs and organizations for different majors and departments. Such clubs can be a great academic (学业的) resource for you. By joining an academic club, you will probably have an easier time to know teachers in your departments. And you might even get study help and other academic advice.
答案:
无具体问题,无法提供答案。
查看更多完整答案,请扫码查看