2025年学习指导用书英语第一册


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习指导用书英语第一册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习指导用书英语第一册》

二、阅读理解。
A
As a freshman, do you want to be popular in your school? No matter who you are and where you are from, the most important thing is what kind of person you are. There are many good qualities that can benefit you a lot in your school life. Among them, the following qualities are the most helpful ones.
Have a positive attitude. Life is not always a bed of roses. When you face difficulties, don't lose heart. Do you know how to overcome difficulties? It's your attitude. Cheer up! Life is like a mirror. When you smile in front of it, it will also smile at you.
Keep learning. Maybe you are used to your present life. Every day you have so much work to do that you can't find any time to learn. However, the world around you is changing all the time. Never be satisfied with yourself, or you will fall behind others. Keeping learning can help you become successful in the future.
Be creative. Nowadays, the students who have creative thinking are needed most. Being creative means coming up with new ideas and having imagination. Those who are creative have more choices in their lives.
Be honest and keep your promise. Honesty is the best policy. Nobody likes a person who tells lies. The one who keeps his words is popular everywhere.
As long as you have these qualities mentioned above, you will be excellent and popular. Albert Einstein once said, "Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value."
1. According to the passage, what is the most important thing to be popular in your new school?
A. Your grades.
B. Your appearance.
C. Your family.
D. Your character.
2. The underlined word "benefit" probably means ____________ in Chinese.
A. 影响
B. 令人受益
C. 收入
D. 救济
答案: 1. D
解析:根据第一段“No matter who you are and where you are from, the most important thing is what kind of person you are.”可知在新学校受欢迎最重要的是你的性格(你是什么样的人),character 意为“性格”,故选 D。
2. B
解析:根据上下文“There are many good qualities that can benefit you a lot in your school life.”可知好的品质会让你在学校生活中受益很多,“benefit”意为“令人受益”,故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭