第91页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
3. The software allows teachers to ________ teaching resources ________ the class, such as PowerPoint slides.
答案:
present; to
解析:考查固定词组。句意:这款软件允许教师向班级展示教学资源,如 PowerPoint 幻灯片。present ... to ... 表示“向……展示……”,符合语境,故填present; to。
解析:考查固定词组。句意:这款软件允许教师向班级展示教学资源,如 PowerPoint 幻灯片。present ... to ... 表示“向……展示……”,符合语境,故填present; to。
4. This college has ________ about 100 online courses ________ its international students.
答案:
prepare; for
解析:考查固定词组。句意:这所大学为国际学生准备了大约 100 门在线课程。prepare ... for ... 意为“为……准备……”,符合语境,故填prepare; for。
解析:考查固定词组。句意:这所大学为国际学生准备了大约 100 门在线课程。prepare ... for ... 意为“为……准备……”,符合语境,故填prepare; for。
5. This company uses the latest technology to help ________ quality education ________ millions of students worldwide.
答案:
deliver; to
解析:考查固定词组。句意:这家公司利用最新技术帮助向全球数百万学生提供优质教育。deliver ... to ... 表示“向……提供……”,符合语境,故填deliver; to。
解析:考查固定词组。句意:这家公司利用最新技术帮助向全球数百万学生提供优质教育。deliver ... to ... 表示“向……提供……”,符合语境,故填deliver; to。
四、阅读理解。
A
OVERVIEW OF INTERNET USE
TOTAL INTERNET USERS: 5.07 BILLION
INTERNET USERS AS A PERCENTAGE OF TOTAL POPULATION: 63.5%
YEAR ON YEAR CHANGE IN THE NUMBER OF INTERNET USERS: +3.5% (+171 MILLION)
AVERAGE DAILY TIME SPENT USING THE INTERNET BY EACH INTERNET USER: 6H 37M
PERCENTAGE OF USERS ACCESSING THE INTERNET VIA MOBILE PHONES: 92.1%
1. The picture shows that there were ________ billion internet users around the world by October, 2022.
A. 3.5
B. 92.1
C. 5.07
D. 63.5
A
OVERVIEW OF INTERNET USE
TOTAL INTERNET USERS: 5.07 BILLION
INTERNET USERS AS A PERCENTAGE OF TOTAL POPULATION: 63.5%
YEAR ON YEAR CHANGE IN THE NUMBER OF INTERNET USERS: +3.5% (+171 MILLION)
AVERAGE DAILY TIME SPENT USING THE INTERNET BY EACH INTERNET USER: 6H 37M
PERCENTAGE OF USERS ACCESSING THE INTERNET VIA MOBILE PHONES: 92.1%
1. The picture shows that there were ________ billion internet users around the world by October, 2022.
A. 3.5
B. 92.1
C. 5.07
D. 63.5
答案:
C
解析:细节理解题。根据图片中“TOTAL INTERNET USERS: 5.07 BILLION”可知,到2022年10月,全球互联网用户为50.7亿,故选C。
解析:细节理解题。根据图片中“TOTAL INTERNET USERS: 5.07 BILLION”可知,到2022年10月,全球互联网用户为50.7亿,故选C。
2. The picture tells us that ________ of the world population use the internet.
A. half
B. more than half
C. less than half
D. all
A. half
B. more than half
C. less than half
D. all
答案:
B
解析:细节理解题。根据图片中“INTERNET USERS AS A PERCENTAGE OF TOTAL POPULATION: 63.5%”可知,63.5%的世界人口使用互联网,63.5%超过了一半,故选B。
解析:细节理解题。根据图片中“INTERNET USERS AS A PERCENTAGE OF TOTAL POPULATION: 63.5%”可知,63.5%的世界人口使用互联网,63.5%超过了一半,故选B。
3. According to the picture, the number of internet users has ________ from the previous year.
A. risen
B. fallen
C. risen and fallen
D. stayed the same
A. risen
B. fallen
C. risen and fallen
D. stayed the same
答案:
A
解析:细节理解题。根据图片中“YEAR ON YEAR CHANGE IN THE NUMBER OF INTERNET USERS: +3.5% (+171 MILLION)”可知,互联网用户数量比上一年增长了3.5%,即上升了,故选A。
解析:细节理解题。根据图片中“YEAR ON YEAR CHANGE IN THE NUMBER OF INTERNET USERS: +3.5% (+171 MILLION)”可知,互联网用户数量比上一年增长了3.5%,即上升了,故选A。
4. On average, how much time do users spend on the internet every day?
A. 5 hours and 7 minutes.
B. 637 minutes.
C. 3.5 hours.
D. 6 hours and 37 minutes.
A. 5 hours and 7 minutes.
B. 637 minutes.
C. 3.5 hours.
D. 6 hours and 37 minutes.
答案:
D
解析:细节理解题。根据图片中“AVERAGE DAILY TIME SPENT USING THE INTERNET BY EACH INTERNET USER: 6H 37M”可知,用户平均每天上网时间为6小时37分钟,故选D。
解析:细节理解题。根据图片中“AVERAGE DAILY TIME SPENT USING THE INTERNET BY EACH INTERNET USER: 6H 37M”可知,用户平均每天上网时间为6小时37分钟,故选D。
5. What percentage of internet users surf the internet via their mobile phones?
A. 63.5%.
B. 3.5%.
C. 92.1%.
D. 5.07%.
A. 63.5%.
B. 3.5%.
C. 92.1%.
D. 5.07%.
答案:
C
解析:细节理解题。根据图片中“PERCENTAGE OF USERS ACCESSING THE INTERNET VIA MOBILE PHONES: 92.1%”可知,92.1%的互联网用户通过手机上网,故选C。
解析:细节理解题。根据图片中“PERCENTAGE OF USERS ACCESSING THE INTERNET VIA MOBILE PHONES: 92.1%”可知,92.1%的互联网用户通过手机上网,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看