第106页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
5. Which of the following statements is true?
A. The three students live in a country in East Asia.
B. The three students could still go to the school after the cheating.
C. The father may know something about the cheating, according to Kittisak.
D. Cheating has never been a problem in Thai schools.
B
A survey shows that people who use the internet too much may have mental (精神的) health problems. People who are addicted to the internet have problems if they cannot get online regularly. The survey looked at the internet habits of 254 students. It also looked at the students' mental health. The researchers said 107 students were addicted or had problems because of their internet use. These included depression (抑郁症) and anxiety (焦虑症). A professor said we knew little about the dangers of internet addiction and needed to do more research.
A researcher explained what problems he found with students. He said, “We found that students addicted to the internet had more trouble dealing with their day-to-day activities, including life at home, work, or school.” He added, “People with internet addiction also had much higher amounts of depression and anxiety symptoms (症状), and problems with planning and time management.” We need to find out how big a problem internet addiction is. We also need to find out if mental health problems cause internet addiction.
根据文章内容判断下列句子是否正确。正确的写T,错误的写F。
( ) 1. The survey says people with internet addiction need to get online regularly.
( ) 2. A professor said we know a lot about the dangers of internet addiction.
( ) 3. A researcher said students with internet addiction had no problem with day-to-day activities.
( ) 4. Internet addicts suffer from depression more than non-addicts.
( ) 5. We need to do more research to find the relation between mental health problems and internet addiction.
A. The three students live in a country in East Asia.
B. The three students could still go to the school after the cheating.
C. The father may know something about the cheating, according to Kittisak.
D. Cheating has never been a problem in Thai schools.
B
A survey shows that people who use the internet too much may have mental (精神的) health problems. People who are addicted to the internet have problems if they cannot get online regularly. The survey looked at the internet habits of 254 students. It also looked at the students' mental health. The researchers said 107 students were addicted or had problems because of their internet use. These included depression (抑郁症) and anxiety (焦虑症). A professor said we knew little about the dangers of internet addiction and needed to do more research.
A researcher explained what problems he found with students. He said, “We found that students addicted to the internet had more trouble dealing with their day-to-day activities, including life at home, work, or school.” He added, “People with internet addiction also had much higher amounts of depression and anxiety symptoms (症状), and problems with planning and time management.” We need to find out how big a problem internet addiction is. We also need to find out if mental health problems cause internet addiction.
根据文章内容判断下列句子是否正确。正确的写T,错误的写F。
( ) 1. The survey says people with internet addiction need to get online regularly.
( ) 2. A professor said we know a lot about the dangers of internet addiction.
( ) 3. A researcher said students with internet addiction had no problem with day-to-day activities.
( ) 4. Internet addicts suffer from depression more than non-addicts.
( ) 5. We need to do more research to find the relation between mental health problems and internet addiction.
答案:
5. C
解析:A项,泰国属于东南亚,不是东亚,错误;B项,学生不被允许入学,错误;C项,根据“Kittisak wondered how a student could pay that much money”可推测Kittisak认为父亲可能知道作弊一事,正确;D项,文中提到“Cheating has been a problem for a long time in Thai schools”,错误。
B
1. F
解析:文中“People who are addicted to the internet have problems if they cannot get online regularly.”指网瘾者不能定期上网会有问题,而非“需要定期上网”,错误。
2. F
解析:文中“A professor said we knew little about the dangers of internet addiction”可知对网瘾危害了解甚少,错误。
3. F
解析:研究者说“students addicted to the internet had more trouble dealing with their day-to-day activities”,即有困难,并非“no problem”,错误。
4. T
解析:文中“People with internet addiction also had much higher amounts of depression and anxiety symptoms”说明网瘾者抑郁症状更多,正确。
5. T
解析:文中“We also need to find out if mental health problems cause internet addiction.”表明需要研究两者关系,正确。
解析:A项,泰国属于东南亚,不是东亚,错误;B项,学生不被允许入学,错误;C项,根据“Kittisak wondered how a student could pay that much money”可推测Kittisak认为父亲可能知道作弊一事,正确;D项,文中提到“Cheating has been a problem for a long time in Thai schools”,错误。
B
1. F
解析:文中“People who are addicted to the internet have problems if they cannot get online regularly.”指网瘾者不能定期上网会有问题,而非“需要定期上网”,错误。
2. F
解析:文中“A professor said we knew little about the dangers of internet addiction”可知对网瘾危害了解甚少,错误。
3. F
解析:研究者说“students addicted to the internet had more trouble dealing with their day-to-day activities”,即有困难,并非“no problem”,错误。
4. T
解析:文中“People with internet addiction also had much higher amounts of depression and anxiety symptoms”说明网瘾者抑郁症状更多,正确。
5. T
解析:文中“We also need to find out if mental health problems cause internet addiction.”表明需要研究两者关系,正确。
查看更多完整答案,请扫码查看