2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级》

The history of the Super Bowl
超级碗的历史
The Super Bowl is one of the most popular annual sports event in the United States. 1 Let's take a look at its history.
There used to be two professional football leagues. They were the National Football League(NFL) and the American Football League(AFL). 2
Lamar Hunt owned the AFL's Kansas City Chiefs. The name of the game was his idea. 3 In 1966, he wrote to NFL commissioner Pete Rozelle, "I have kiddingly called it the 'Super Bowl,' which obviously can be improved upon." By the time the two leagues merged(合并), in 1970, the name had stuck(保留下来).
The first Super Bowl was held in Los Angeles, California. It took place on 15 January 1967. The NFL's Green Bay Packers won 35-10 over the Chiefs.
4 The Eagles' victory parade drew lots of people in Philadelphia, with fans celebrating the team's second Super Bowl win.
The Pittsburgh Steelers and the New England Patriots are tied for the most Super Bowl wins(see "Super Standings"). Twelve teams have yet to win a Super Bowl. 5 They are the Detroit Lions, Cleveland Browns, Jacksonville Jaguars, and Houston Texans.
A. Four teams have never participated in the competition.
B. The Giants won the Super Bowl in 1987.
C. He got it from his kids' toy Superball.
D. More than 100 million people watch it each year.
E. In 1967, the two teams played a championship game at the end of the season.
F. Super Bowl Sunday: A national holiday in the US, drawing over 100 million viewers every year.
G. The Philadelphia Eagles defeated the Kansas City Chiefs 40-22 in Super Bowl LIX on 9 February 2025.
1.
2.
3.
4.
5.
答案: 1. D 空格上文提到,“超级碗”是美国最受欢迎的年度体育赛事之一。D 选项“每年有超过 1 亿人观看它”符合语境。故选 D。
2. E 空格上文提到,过去,美国曾经有两个职业足球联盟。E 选项“在 1967 年,这两支球队在赛季末打了一场冠军赛”承接上文。故选 E。
3. C 空格上文提到,“超级碗”这个名字是 Lamar Hunt 的想法。由此推测,空格处是说“超级碗”这个名字的由来。C 选项符合逻辑。故选 C。
4. G 空格下文提到,老鹰队的胜利游行在费城吸引了很多人。由此可知,空格处应该讲的是老鹰队在超级碗比赛中取得了胜利。G 选项符合逻辑。故选 G。
5. A 空格下文提到,他们是底特律雄狮队、克利夫兰布朗队、杰克逊维尔美洲虎队和休斯顿德州人队。A 选项“四个队从来没有参加过比赛”承接上文,符合逻辑。故选 A。
How does telling lies affect your health? 撒谎如何影响你的健康?
Pinocchio lies, and his nose gets longer. When a person lies, what will 1 (happen)? Scientists from the US studied two groups of people. They told the first group to tell no 2 (lie). They didn't say anything to the 3 group. The study went on 4 ten weeks.
The "no lies" group was healthier. They didn't have as many headaches as before. They were happier and got 5 (close) to people. More people liked being around them. They didn't have to think a lot to 6 (make) up for their lies, said the study.
Lying makes most people 7 (comfortable). Your heart beats(跳动) faster. A part of your brain 8 (wake) up. It usually turns on when the person is scared or about to run away. So don't tell lies—you'll feel better that way.
People tell 9 lies than they think, a study by US scientists. When 10 (talk) for ten minutes, about 60 per cent of people lie one time or more. People may tell lies every day.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
答案: 1. happen
2. lies
3. second
4. for
5. closer
6. make
7. uncomfortable
8. wakes
9. more
10. talking

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭