2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
(
A. Lack of food.
B. Difficulty finding a mate.
C. Danger from curious pet dogs.
D. Trouble adapting to the ice.
(
A. They are commonly seen in New Zealand.
B. They cannot survive outside Antarctica.
C. They migrate to warm climates in winter.
D. They live on the Antarctic continent and around pack ice.
(
A. By feeding her Antarctic fish.
B. By keeping her off display with plenty of ice.
C. By putting her on display with other penguins.
D. By returning her to the Antarctic continent immediately.
C
) 1. What is the main problem faced by the Adélie penguin in paragraph 1?A. Lack of food.
B. Difficulty finding a mate.
C. Danger from curious pet dogs.
D. Trouble adapting to the ice.
(
D
) 2. What do we learn about Adélie penguins from the article?A. They are commonly seen in New Zealand.
B. They cannot survive outside Antarctica.
C. They migrate to warm climates in winter.
D. They live on the Antarctic continent and around pack ice.
(
B
) 3. How did Wellington Zoo make the Adélie penguin feel comfortable after her arrival?A. By feeding her Antarctic fish.
B. By keeping her off display with plenty of ice.
C. By putting her on display with other penguins.
D. By returning her to the Antarctic continent immediately.
答案:
1. C 根据第一段中的“The black-and-white penguin was seen in the dog-walking area of the beach, where she could have been at great risk from curious pets.”可知,这只企鹅是在遛狗区被发现的,宠物狗可能会给它带来风险。故选 C。
2. D 根据第二段中的“They usually spend the winter offshore in the seas around the Antarctic pack ice.”可知,阿德利企鹅通常在南极浮冰周围的海域度过冬天。也就是说,它们生活在南极大陆和浮冰周围。故选 D。
3. B 根据最后一段中的“‘She's very beautiful! She's now being held off display with plenty of ice to keep her comfortable,’ the staff of the zoo said.”可知,这只阿德利企鹅目前未对外展出,人们在她周围放置了大量的冰块使其处于舒适的状态。故选 B。
2. D 根据第二段中的“They usually spend the winter offshore in the seas around the Antarctic pack ice.”可知,阿德利企鹅通常在南极浮冰周围的海域度过冬天。也就是说,它们生活在南极大陆和浮冰周围。故选 D。
3. B 根据最后一段中的“‘She's very beautiful! She's now being held off display with plenty of ice to keep her comfortable,’ the staff of the zoo said.”可知,这只阿德利企鹅目前未对外展出,人们在她周围放置了大量的冰块使其处于舒适的状态。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看