2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
New ways to travel
新的旅行方式
Do you have any travel plans for 2025? Condé Nast Traveller and Booking.com have shared their 2025 travel trends predictions.
Have fun at night
The word “noctourism” comes from the words “nocturnal” and “tourism”. “Nocturnal” means happening during the night. So, this trend is all about the beauty of travelling at night. It is about travellers taking part in things like stargazing (观星). As the world gets hotter, many people find it uncomfortable to go out during the day, especially in summer. They enjoy going to places to do fun activities in the cooler evenings. While most activities have something to do with the night sky, others happen on the ground, such as city tours at night and full moon picnics by the sea.
Healthy travel
Trying to become immortal (长生), or living forever might be going a little too far. But our interest in living longer and healthier still stays strong. In 2025, more people will plan their trips around activities that help them live longer, according to Booking.com. For example, people will go to places that offer red light therapy to visitors. The therapy uses red light to help make skin look better. “In the future, travel won’t just be about having fun. People will also care more about staying healthy,” Booking.com said.
Smaller and less famous places
Sometimes when you are travelling, taking different paths and finding cool places can be fun. Detour (绕道) travel means going to smaller, less famous places close to the main sites and spending time there. For example, the city of Reims (兰斯) is a popular detour from Paris, as is Santa Barbara (圣巴巴拉) from Los Angeles. Tom Barber, co-founder of the travel company Original Travel, told Condé Nast Traveller that in Europe, rail travel makes it easy to take detours. This is because once you start looking at a train timetable, you will find there are so many interesting little stops you could take.
(
A. Looking at the night sky. B. Travelling at night according to the passage.
C. Enjoying natural beauty. D. Travelling to cities in summer.
(
A. To draw people’s attention to the new skin therapy.
B. To explain the importance of staying healthy during travel.
C. To introduce places famous for giving this special treatment.
D. To show travelling to places for health is becoming popular.
(
A. Visiting small towns around a famous city.
B. Getting off at every stop of the train to visit.
C. Spending more time planning each trip.
D. Having a rail trip to famous places in Europe.
新的旅行方式
Do you have any travel plans for 2025? Condé Nast Traveller and Booking.com have shared their 2025 travel trends predictions.
Have fun at night
The word “noctourism” comes from the words “nocturnal” and “tourism”. “Nocturnal” means happening during the night. So, this trend is all about the beauty of travelling at night. It is about travellers taking part in things like stargazing (观星). As the world gets hotter, many people find it uncomfortable to go out during the day, especially in summer. They enjoy going to places to do fun activities in the cooler evenings. While most activities have something to do with the night sky, others happen on the ground, such as city tours at night and full moon picnics by the sea.
Healthy travel
Trying to become immortal (长生), or living forever might be going a little too far. But our interest in living longer and healthier still stays strong. In 2025, more people will plan their trips around activities that help them live longer, according to Booking.com. For example, people will go to places that offer red light therapy to visitors. The therapy uses red light to help make skin look better. “In the future, travel won’t just be about having fun. People will also care more about staying healthy,” Booking.com said.
Smaller and less famous places
Sometimes when you are travelling, taking different paths and finding cool places can be fun. Detour (绕道) travel means going to smaller, less famous places close to the main sites and spending time there. For example, the city of Reims (兰斯) is a popular detour from Paris, as is Santa Barbara (圣巴巴拉) from Los Angeles. Tom Barber, co-founder of the travel company Original Travel, told Condé Nast Traveller that in Europe, rail travel makes it easy to take detours. This is because once you start looking at a train timetable, you will find there are so many interesting little stops you could take.
(
B
) 1. What does “noctourism” mean according to the passage?A. Looking at the night sky. B. Travelling at night according to the passage.
C. Enjoying natural beauty. D. Travelling to cities in summer.
(
D
) 2. Why does the writer talk about red light therapy?A. To draw people’s attention to the new skin therapy.
B. To explain the importance of staying healthy during travel.
C. To introduce places famous for giving this special treatment.
D. To show travelling to places for health is becoming popular.
(
A
) 3. Which of the following is an example of detour travel?A. Visiting small towns around a famous city.
B. Getting off at every stop of the train to visit.
C. Spending more time planning each trip.
D. Having a rail trip to famous places in Europe.
答案:
1. B 根据 Have fun at night 部分中的“The word ‘noctourism’ comes from the words ‘nocturnal’ and ‘tourism’. ‘Nocturnal’ means happening during the night. So, this trend is all about the beauty of travelling at night. ”可知,noctourism 指的是在夜间旅游。故选 B。
2. D 根据 Heathy travel 部分中的“In 2025, more people will plan their trips around activities that help them live longer, according to Booking. com. ”可知,人们越来越倾向于为了健康而旅行。接着作者举了红光疗法的例子来说明这一点。故选 D。
3. A 根据最后一段中的“Detour travel means going to smaller, less famous places close to the main sites and spending time there. ”可知,detour travel 是指去著名景点附近的小众地方,A 选项符合题意。故选 A。
2. D 根据 Heathy travel 部分中的“In 2025, more people will plan their trips around activities that help them live longer, according to Booking. com. ”可知,人们越来越倾向于为了健康而旅行。接着作者举了红光疗法的例子来说明这一点。故选 D。
3. A 根据最后一段中的“Detour travel means going to smaller, less famous places close to the main sites and spending time there. ”可知,detour travel 是指去著名景点附近的小众地方,A 选项符合题意。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看