2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
Visiting Disney World
参观迪士尼乐园
Recently, my school took a trip to Walt Disney World Resort in Orlando, Florida. I was so excited! My parents had taken me there before, but this was my first time going with my school and my friends, so I was looking forward to it.
The ride I liked the most was Pirates of the Caribbean(加勒比海盗). It wasn't too fast or scary, but it was really fun. The boat floated through a pirate world with cool music, lights and talking pirates! It felt like we were part of the story. It was so funny when one of us almost screamed as a pirate suddenly jumped out of the water.
Another funny moment was when we went to meet the Disney princesses, my friend Katie was so nervous about meeting Cinderella. She kept practicing what to say, but when it was her turn, she just froze and smiled awkwardly(尴尬地). We all laughed so much! It was a little embarrassing for her, but we all had fun.
What I really liked about this trip was how much fun we had as a group. Sometimes, it's easy to get caught up in schoolwork and life, but this trip reminded me how important it is to take a break, enjoy the moment and make memories with friends.
Walt Disney World Resort felt like a place where you could forget about everything else and just feel relaxed and grateful for these special moments with friends. I found life is about enjoying the journey, not just the destination.

答案链接P118
(
A. Because she/he had never been there before.
B. Because she/he had a school trip with her friends firstly.
C. Because there were many interesting things to do there.
D. Because it is one of the most famous parks in the world.
(
A. Katie tried to talk with Cinderella but failed
B. we laughed so happily because of Cinderella
C. Cinderella was very nervous when she met Katie
D. we were very embarrassed when we met princesses
(
A. It's important to spend all our time in schoolwork.
B. It's good to have a rest and leave memories with friends.
C. It's relaxing to remember everything when travelling.
D. It's useless to get out of the trouble of schoolwork and life.
参观迪士尼乐园
Recently, my school took a trip to Walt Disney World Resort in Orlando, Florida. I was so excited! My parents had taken me there before, but this was my first time going with my school and my friends, so I was looking forward to it.
The ride I liked the most was Pirates of the Caribbean(加勒比海盗). It wasn't too fast or scary, but it was really fun. The boat floated through a pirate world with cool music, lights and talking pirates! It felt like we were part of the story. It was so funny when one of us almost screamed as a pirate suddenly jumped out of the water.
Another funny moment was when we went to meet the Disney princesses, my friend Katie was so nervous about meeting Cinderella. She kept practicing what to say, but when it was her turn, she just froze and smiled awkwardly(尴尬地). We all laughed so much! It was a little embarrassing for her, but we all had fun.
What I really liked about this trip was how much fun we had as a group. Sometimes, it's easy to get caught up in schoolwork and life, but this trip reminded me how important it is to take a break, enjoy the moment and make memories with friends.
Walt Disney World Resort felt like a place where you could forget about everything else and just feel relaxed and grateful for these special moments with friends. I found life is about enjoying the journey, not just the destination.
答案链接P118
(
B
)1. Why did the writer look forward to visiting Walt Disney World Resort?A. Because she/he had never been there before.
B. Because she/he had a school trip with her friends firstly.
C. Because there were many interesting things to do there.
D. Because it is one of the most famous parks in the world.
(
A
)2. From paragraph 3 we can know.A. Katie tried to talk with Cinderella but failed
B. we laughed so happily because of Cinderella
C. Cinderella was very nervous when she met Katie
D. we were very embarrassed when we met princesses
(
B
)3. What does the writer realise after the trip?A. It's important to spend all our time in schoolwork.
B. It's good to have a rest and leave memories with friends.
C. It's relaxing to remember everything when travelling.
D. It's useless to get out of the trouble of schoolwork and life.
答案:
1. B 根据第一段中的“My parents had taken me there before, but this was my first time going with my school and my friends, so I was looking forward to it.”可知,作者父母原来带作者去过迪士尼乐园,但这是作者第一次与朋友和学校里的同学一起去,所以作者很期待这次旅行。故选 B。
2. A 根据第三段中的“... my friend Katie was so nervous about meeting Cinderella. She kept practicing what to say, but when it was her turn, she just froze and smiled awkwardly.”可知,Katie 很紧张,一直练习要说的话,但轮到她时,她却僵住了,只是尴尬地微笑。也就是说,她试图和灰姑娘交谈但失败了。故选 A。
3. B 根据第四段中的“Sometimes, it's easy to get caught up in schoolwork and life, but this trip reminded me how important it is to take a break, enjoy the moment and make memories with friends.”可知,这次旅途让作者意识到,休息一下,并和朋友们一起留下一些回忆是好的。故选 B。
2. A 根据第三段中的“... my friend Katie was so nervous about meeting Cinderella. She kept practicing what to say, but when it was her turn, she just froze and smiled awkwardly.”可知,Katie 很紧张,一直练习要说的话,但轮到她时,她却僵住了,只是尴尬地微笑。也就是说,她试图和灰姑娘交谈但失败了。故选 A。
3. B 根据第四段中的“Sometimes, it's easy to get caught up in schoolwork and life, but this trip reminded me how important it is to take a break, enjoy the moment and make memories with friends.”可知,这次旅途让作者意识到,休息一下,并和朋友们一起留下一些回忆是好的。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看