2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年点津英语天天练英语时文阅读八年级》

How to improve your balance
如何提高你的平衡能力
Over time, you can improve your balance by exercising. Below, we've put together some simple activities that you can do at home.
Weight shifts(重心转移)
Stand with your feet hip - width apart(同髋距). Spread your weight equally over both legs. Then shift your weight to your right side and lift your left foot off the floor. Hold the position as long as you can keep good form, up to 30 seconds. After that, return to the starting position and repeat on the other side.
Single - leg balance
Stand with your feet hip - width apart. Spread your weight equally over both legs. Then put your hands on your waist. Lift your left leg off the floor and bend(弯曲) it back at the knee. Hold the position as long as you can keep good form, up to 30 seconds. After that, return to the starting position and repeat on the other side.
You can also reach out your foot as far as you can without touching the floor. For an added challenge, balance on one leg while standing on a pillow or other surface that isn't stable.
Bicep curls(二头肌弯曲) for balance
Stand with your feet hip - width apart. Spread your weight equally over both legs. Hold a dumbbell(哑铃) in your left hand with your palm(手掌) facing upward. Then lift your right leg off the floor and bend it back at the knee. Hold the position as long as you can keep good form while doing biceps curls, up to 30 seconds. Return to the starting position and repeat on the other side. For an added challenge, balance on the leg opposite(另一边的) the weight or while standing on a pillow or other surface that isn't stable.
(
C
) 1. Which of the following can best describe single - leg balance?
(
A
) 2. Why does the writer write the article?
A. To help people get better at balance.
B. To reach out your foot as far as you can.
C. To add more challenges of balance.
D. To balance on the leg opposite the weight.
(
B
) 3. In which part of the magazine can we see the article?
A. News.
B. Sports.
C. Science.
D. Art.
答案: 1. C 根据 Single-leg balance 部分中的“Then put your hands on your waist. Lift your left leg off the floor and bend it back at the knee.”可知,单腿平衡是把手放在腰上,左腿从地板上抬起,然后在膝盖处弯曲。故选 C。
2. A 通过全文内容,特别是第一段内容可知,作者写这篇文章的目的是帮助人们通过锻炼更好地提高平衡能力。故选 A。
3. B 通读全文内容可知,本文讲的是一些提高平衡能力的运动姿势。因此我们最有可能在杂志的运动部分看到这篇文章。故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭