2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版》

第99页
三、阅读理解。
Welcome to our Language School
Mayawaiyu is an international language school. We offer high - quality German and English language courses in the city of Zhengzhou. Our courses can help our students communicate freely and understand the German and English culture.
Our advantages
·Small groups (no more than 9 students in each class)
·Active, friendly and creative teaching ways
·Different culture activities
·High - quality teaching by teachers with great teaching skills
·Free services: internet, TV, coffee and tea
·Warm and friendly atmosphere(氛围)
Time
·Day Course: Monday to Friday, from 9 a.m. to 1 p.m., 80 hours each month
·Evening Course: Two evenings a week, from 7 p.m. to 9 p.m., 16 hours each month
Price: ¥900 for 4 weeks
¥700 for 3 weeks
¥500 for 2 weeks
For more information, please call Mr. Hou at 400 - 048 - 60××.
根据短文内容,选择最佳答案。
(  )1. Mayawaiyu offers ______ language courses.
A. French and Japanese
B. German and English
C. German and Japanese
D. French and English
(  )2. How many advantages to study at Mayawaiyu are mentioned?
A. Five. B. Six.
C. Seven. D. Eight.
(  )3. Zhao Ming and his sister are going to study at Mayawaiyu for three weeks. They'll have to pay ______ for their studies.
A. ¥700 B. ¥900
C. ¥1,200 D. ¥1,400
(  )4. What do we know about the teachers at Mayawaiyu according to the material?
A. They are all young.
B. They are all strict.
C. They're good at teaching.
D. They come from different countries
(  )5. Which of the following is TRUE according to the material?
A. Every class has only 10 students at Mayawaiyu.
B. Any service at Mayawaiyu costs money.
C. We can make a phone call to get more information about Mayawaiyu.
D. The students have classes from Monday to Saturday at Mayawaiyu.
答案: 1. B 由第二句 “We offer high-quality German and English language courses...” 可知,选B。2. B 由方框内容可知一共提到了6点优势。3. D 由价格列表可知,一个人三周700元,两个人共1,400元。4. C 由 “High-quality teaching by teachers with great teaching skills” 一句可知,教师具有良好的教学技能。5. C 根据最后一行句子 “For more information, please call...” 可知,我们可以打电话了解更多的信息。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭