第100页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
一、阅读理解。
My name is Jessica. I come from South Africa. Ten years ago, I began to go to a middle school in the USA because my family moved to California. I was not smart and I was very quiet. I was shaking like a leaf when the teacher asked me to have some shows in front of the class. My classmates did not want to stay in the same group with me when we had group works. I didn't believe myself as before. I always copied my classmates' notes in the class because I couldn't understand the lessons.
In order to improve my English, I tried my best to read a lot of English books and talk with my classmates in English, but it did not work well. I felt so frustrated about my English. My classmates said that a Negro(黑人) couldn't understand white people's culture.
Those words hurt me a lot, and then I made a big decision. I dropped out of the school because I thought I was not really able to learn English at school any more. I tried to get a job, but it was very hard for me because of my poor English. I kept trying and trying. After a period, I finally got a job as a salesgirl in a store. As a result, my spoken English has improved a lot. Nowadays, there's almost no difference between Americans and me in pronunciation. I have learnt more from the experience. It is true that experience is the best teacher.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. Jessica probably lived in ______ five years ago.
A. America B. South Africa
C. Canada D. England
( )2. Why did Jessica always copy her classmates' notes?
A. Because she was busy working.
B. Because she didn't want to do her homework at all.
C. Because she understood nothing in the class.
D. Because she didn't like her teacher.
( )3. The underlined word “frustrated” means “______” in Chinese.
A. 犹豫的 B. 沮丧的
C. 遗憾的 D. 快乐的
( )4. How did Jessica improve her English at last?
A. By using it while working.
B. By reading a lot of English books.
C. By talking with her classmates.
D. By chatting online.
( )5. What can we learn from Jessica's story?
A. One can't learn English well if he studies it at school.
B. English is difficult for Africans to learn.
C. Negro couldn't understand white people's culture.
D. The best way of learning a language is using it.
My name is Jessica. I come from South Africa. Ten years ago, I began to go to a middle school in the USA because my family moved to California. I was not smart and I was very quiet. I was shaking like a leaf when the teacher asked me to have some shows in front of the class. My classmates did not want to stay in the same group with me when we had group works. I didn't believe myself as before. I always copied my classmates' notes in the class because I couldn't understand the lessons.
In order to improve my English, I tried my best to read a lot of English books and talk with my classmates in English, but it did not work well. I felt so frustrated about my English. My classmates said that a Negro(黑人) couldn't understand white people's culture.
Those words hurt me a lot, and then I made a big decision. I dropped out of the school because I thought I was not really able to learn English at school any more. I tried to get a job, but it was very hard for me because of my poor English. I kept trying and trying. After a period, I finally got a job as a salesgirl in a store. As a result, my spoken English has improved a lot. Nowadays, there's almost no difference between Americans and me in pronunciation. I have learnt more from the experience. It is true that experience is the best teacher.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. Jessica probably lived in ______ five years ago.
A. America B. South Africa
C. Canada D. England
( )2. Why did Jessica always copy her classmates' notes?
A. Because she was busy working.
B. Because she didn't want to do her homework at all.
C. Because she understood nothing in the class.
D. Because she didn't like her teacher.
( )3. The underlined word “frustrated” means “______” in Chinese.
A. 犹豫的 B. 沮丧的
C. 遗憾的 D. 快乐的
( )4. How did Jessica improve her English at last?
A. By using it while working.
B. By reading a lot of English books.
C. By talking with her classmates.
D. By chatting online.
( )5. What can we learn from Jessica's story?
A. One can't learn English well if he studies it at school.
B. English is difficult for Africans to learn.
C. Negro couldn't understand white people's culture.
D. The best way of learning a language is using it.
答案:
1. A 由第一段第三句可知,杰西卡和她的家人十年前搬到美国加利福尼亚。2. C 由第一段最后一句可知,杰西卡抄作业是因为她上课听不懂。3. B 由上下文推测可知,作者英语学得很糟,所以感到沮丧。4. A 由第三段可知,A项正确。5. D
查看更多完整答案,请扫码查看