第182页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
Barbara Pierce Bush, the US First Lady in the early 1990s, passed away at her home in Texas on April 17th, 2018, at the age of 92. Her husband of 94 years old, the former United States President George H.W. Bush, was with her at that time.
Barbara was born in 1925. Her family lived in New York. She met George H.W. Bush at a dance party when she was 16. They were engaged (订婚) to be married a year and a half later. George left to fight in World War II. They were married when George came home on leave(退役).
After they got married, George and Barbara had six children. Their daughter, Robin, died before she was four. She had leukemia. Leukemia is a cancer of the blood. This made the family appreciate every human's life more.
George was busy with his work in politics and public services. Barbara spent most of her time taking care of the whole family. George had to go to different places to work. Barbara did a lot of things to support her husband. For example, she planned 29 moves for the family in 44 years!
In 1989, George was elected president. Barbara became First Lady of America. She also later became the mother of a president when one of her six children George W. Bush was elected in 2000.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. When did Barbara Pierce meet George H.W. Bush?
A. In 1935. B. In 1941.
C. In 1945. D. In 1950.
( )2. After reading the passage, we can know leukemia is a kind of ______.
A. accidents B. medicine
C. illness D. business
( )3. The underlined word “appreciate” probably means ______ in Chinese.
A. 珍视 B. 忽视
C. 轻视 D. 仰视
( )4. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. The Bushes had a big family.
B. Barbara supported her husband's work.
C. Barbara spent most of her time serving the country.
D. George H.W. Bush had been a soldier before he became president.
( )5. The passage is mainly about ______.
A. two American presidents
B. Barbara, the US First Lady
C. an American president's family
D. an American president's life
Barbara was born in 1925. Her family lived in New York. She met George H.W. Bush at a dance party when she was 16. They were engaged (订婚) to be married a year and a half later. George left to fight in World War II. They were married when George came home on leave(退役).
After they got married, George and Barbara had six children. Their daughter, Robin, died before she was four. She had leukemia. Leukemia is a cancer of the blood. This made the family appreciate every human's life more.
George was busy with his work in politics and public services. Barbara spent most of her time taking care of the whole family. George had to go to different places to work. Barbara did a lot of things to support her husband. For example, she planned 29 moves for the family in 44 years!
In 1989, George was elected president. Barbara became First Lady of America. She also later became the mother of a president when one of her six children George W. Bush was elected in 2000.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. When did Barbara Pierce meet George H.W. Bush?
A. In 1935. B. In 1941.
C. In 1945. D. In 1950.
( )2. After reading the passage, we can know leukemia is a kind of ______.
A. accidents B. medicine
C. illness D. business
( )3. The underlined word “appreciate” probably means ______ in Chinese.
A. 珍视 B. 忽视
C. 轻视 D. 仰视
( )4. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. The Bushes had a big family.
B. Barbara supported her husband's work.
C. Barbara spent most of her time serving the country.
D. George H.W. Bush had been a soldier before he became president.
( )5. The passage is mainly about ______.
A. two American presidents
B. Barbara, the US First Lady
C. an American president's family
D. an American president's life
答案:
1. B 由第二段开头两句可知,Barbara 1925年出生,16岁时遇到布什,是在1941年。故选B。
2. C 由文中“Leukemia is a cancer of the blood.”可知,Leukemia是血癌的一种,即白血病。故选C。
3. A 由上下文句意可知,女儿的夭折使家人对人的生命更加珍视。可推知appreciate意为“重视、珍视”。
4. C 根据文中“Barbara spent most of her time taking care of the whole family.”可知,Barbara花大部分时间在照顾家庭,而并非为国家服务。故C项表述错误。
5. B 文章主要介绍了曾经的美国第一夫人Barbara的生平。故选B。
2. C 由文中“Leukemia is a cancer of the blood.”可知,Leukemia是血癌的一种,即白血病。故选C。
3. A 由上下文句意可知,女儿的夭折使家人对人的生命更加珍视。可推知appreciate意为“重视、珍视”。
4. C 根据文中“Barbara spent most of her time taking care of the whole family.”可知,Barbara花大部分时间在照顾家庭,而并非为国家服务。故C项表述错误。
5. B 文章主要介绍了曾经的美国第一夫人Barbara的生平。故选B。
Tourists can see some of the most beautiful paintings, the Lascaux Cave Paintings(拉斯科洞窟壁画) near the town of Montignac in the south of France.
______ One day in 1940, four boys were playing in the forest near Montignac. As they walked deep into the forest, one of them noticed an unusual rock. They moved on and tried to get a closer look. ______ They went through the door and stepped into a hole under the ground. It was a huge cave. ______ Soon, they were attracted by the amazing paintings on the walls.
The news about discovering the cave paintings spread out quickly. Many historians (历史学家) and artists came and studied the paintings. ______ They soon found out some of the paintings showed animals on the earth long ago. ______ In the end, historians believed the paintings were a symbol of a kind of ancient civilization which came about over 15 thousand years ago. The Lascaux Cave Paintings were added to the UNESCO World Heritage Sites(联合国教科文组织世界遗产) list in 1979.
阅读材料内容,从下面的选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。(选项中有一项为多余选项)
A. Some paintings showed how people chased the animals and killed them for food.
B. Then they found it wasn't a rock but a door in the ground.
C. The paintings were discovered by accident.
D. The paintings soon become famous all over the world.
E. They wondered who caved the paintings and what they might mean.
F. They looked around to see what was inside.
1. ______ 2. ______ 3. ______
4. ______ 5. ______
______ One day in 1940, four boys were playing in the forest near Montignac. As they walked deep into the forest, one of them noticed an unusual rock. They moved on and tried to get a closer look. ______ They went through the door and stepped into a hole under the ground. It was a huge cave. ______ Soon, they were attracted by the amazing paintings on the walls.
The news about discovering the cave paintings spread out quickly. Many historians (历史学家) and artists came and studied the paintings. ______ They soon found out some of the paintings showed animals on the earth long ago. ______ In the end, historians believed the paintings were a symbol of a kind of ancient civilization which came about over 15 thousand years ago. The Lascaux Cave Paintings were added to the UNESCO World Heritage Sites(联合国教科文组织世界遗产) list in 1979.
阅读材料内容,从下面的选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。(选项中有一项为多余选项)
A. Some paintings showed how people chased the animals and killed them for food.
B. Then they found it wasn't a rock but a door in the ground.
C. The paintings were discovered by accident.
D. The paintings soon become famous all over the world.
E. They wondered who caved the paintings and what they might mean.
F. They looked around to see what was inside.
1. ______ 2. ______ 3. ______
4. ______ 5. ______
答案:
1. C 2. B 3. F 4. E 5. A
查看更多完整答案,请扫码查看