第89页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
三、阅读理解。
Idiom is an important part of English. If you do not know the meanings of the idioms, you may make mistakes. Once three Frenchmen were sharing their experiences in England.
First Frenchman: I once heard someone shout, “Look out!” I put my head out of a window and a basin(盆) of water fell on me. It seems that “Look out!” may mean “Don't look out.”
Second Frenchman: Once I was on a ship and heard the captain (船长) shout, “All hands on deck(甲板).” I put my hands on the deck and someone walked on them. Then I realized the captain wanted to express “all the sailors get together on the deck for tasks.”
Third Frenchman: I once visited an English friend early in the morning and the maid(女仆) who came to the door said, “He's not up yet. Come back in half an hour.” When I went again for him, she said, “He's not down yet.” “If he's not up and he's not down. Where is he?” I asked. She said, “He's still in bed. When I say ‘He's not up’, I mean ‘he has not yet got up’. When I say ‘He's not down’, I mean ‘he has not yet come downstairs’.”
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. The underlined words “Look out!” in this passage mean “____”
A. Look out for the water!
B. Don't look out!
C. Take care!
D. Look everywhere!
( )2. The word “them” in paragraph 3 refers to ____.
A. my feet B. my hands
C. the ship D. the deck
( )3. When the maid said, “He's not up yet.” she meant that ____.
A. he has not grown up yet
B. he has not yet got up
C. he has not woken up yet
D. he has not yet come upstairs
( )4. From the stories we can learn that ____.
A. English is very interesting if you like it and keep on using it
B. it is impossible to learn English very well in a short time
C. languages keep on developing and changing all the time
D. words and phrases may have different meanings in different situations
( )5. Which do you think is the best title for this article?
A. What a Language!
B. The English Language
C. Three French Stories
D. Three Frenchmen in England
Idiom is an important part of English. If you do not know the meanings of the idioms, you may make mistakes. Once three Frenchmen were sharing their experiences in England.
First Frenchman: I once heard someone shout, “Look out!” I put my head out of a window and a basin(盆) of water fell on me. It seems that “Look out!” may mean “Don't look out.”
Second Frenchman: Once I was on a ship and heard the captain (船长) shout, “All hands on deck(甲板).” I put my hands on the deck and someone walked on them. Then I realized the captain wanted to express “all the sailors get together on the deck for tasks.”
Third Frenchman: I once visited an English friend early in the morning and the maid(女仆) who came to the door said, “He's not up yet. Come back in half an hour.” When I went again for him, she said, “He's not down yet.” “If he's not up and he's not down. Where is he?” I asked. She said, “He's still in bed. When I say ‘He's not up’, I mean ‘he has not yet got up’. When I say ‘He's not down’, I mean ‘he has not yet come downstairs’.”
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. The underlined words “Look out!” in this passage mean “____”
A. Look out for the water!
B. Don't look out!
C. Take care!
D. Look everywhere!
( )2. The word “them” in paragraph 3 refers to ____.
A. my feet B. my hands
C. the ship D. the deck
( )3. When the maid said, “He's not up yet.” she meant that ____.
A. he has not grown up yet
B. he has not yet got up
C. he has not woken up yet
D. he has not yet come upstairs
( )4. From the stories we can learn that ____.
A. English is very interesting if you like it and keep on using it
B. it is impossible to learn English very well in a short time
C. languages keep on developing and changing all the time
D. words and phrases may have different meanings in different situations
( )5. Which do you think is the best title for this article?
A. What a Language!
B. The English Language
C. Three French Stories
D. Three Frenchmen in England
答案:
1. C 由第二段可知,当法国人听到“look out”往外看时被浇了一头水,可推知look out意为“注意,小心”。
2. B 根据上下文可知,我把手放在甲板上,有人从我的手上踩过去了,此处them指my hands。
3. B 由最后一段中“When I say... I mean “he has not yet got up.”可知,“He's not up yet.”意为“他还没起床”。
4. D 由3个法国人发生的笑话可知,同一句话在不同情况下具有不同的含义。故选D。
5. A 全文谈论的是语言的趣味性,所以A项更符合题意。
2. B 根据上下文可知,我把手放在甲板上,有人从我的手上踩过去了,此处them指my hands。
3. B 由最后一段中“When I say... I mean “he has not yet got up.”可知,“He's not up yet.”意为“他还没起床”。
4. D 由3个法国人发生的笑话可知,同一句话在不同情况下具有不同的含义。故选D。
5. A 全文谈论的是语言的趣味性,所以A项更符合题意。
查看更多完整答案,请扫码查看