2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版》

第89页
三、阅读理解。
Idiom is an important part of English. If you do not know the meanings of the idioms, you may make mistakes. Once three Frenchmen were sharing their experiences in England.
First Frenchman: I once heard someone shout, “Look out!” I put my head out of a window and a basin(盆) of water fell on me. It seems that “Look out!” may mean “Don't look out.”
Second Frenchman: Once I was on a ship and heard the captain (船长) shout, “All hands on deck(甲板).” I put my hands on the deck and someone walked on them. Then I realized the captain wanted to express “all the sailors get together on the deck for tasks.”
Third Frenchman: I once visited an English friend early in the morning and the maid(女仆) who came to the door said, “He's not up yet. Come back in half an hour.” When I went again for him, she said, “He's not down yet.” “If he's not up and he's not down. Where is he?” I asked. She said, “He's still in bed. When I say ‘He's not up’, I mean ‘he has not yet got up’. When I say ‘He's not down’, I mean ‘he has not yet come downstairs’.”
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. The underlined words “Look out!” in this passage mean “____”
A. Look out for the water!
B. Don't look out!
C. Take care!
D. Look everywhere!
( )2. The word “them” in paragraph 3 refers to ____.
A. my feet B. my hands
C. the ship D. the deck
( )3. When the maid said, “He's not up yet.” she meant that ____.
A. he has not grown up yet
B. he has not yet got up
C. he has not woken up yet
D. he has not yet come upstairs
( )4. From the stories we can learn that ____.
A. English is very interesting if you like it and keep on using it
B. it is impossible to learn English very well in a short time
C. languages keep on developing and changing all the time
D. words and phrases may have different meanings in different situations
( )5. Which do you think is the best title for this article?
A. What a Language!
B. The English Language
C. Three French Stories
D. Three Frenchmen in England
答案: 1. C 由第二段可知,当法国人听到“look out”往外看时被浇了一头水,可推知look out意为“注意,小心”。
2. B 根据上下文可知,我把手放在甲板上,有人从我的手上踩过去了,此处them指my hands。
3. B 由最后一段中“When I say... I mean “he has not yet got up.”可知,“He's not up yet.”意为“他还没起床”。
4. D 由3个法国人发生的笑话可知,同一句话在不同情况下具有不同的含义。故选D。
5. A 全文谈论的是语言的趣味性,所以A项更符合题意。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭