2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年仁爱英语同步练习册九年级全一册仁爱版》

第26页
一、阅读理解。
Education plays a very important role in the modernization (现代化) of our country. However, because of historical problems, there are still a lot of people in China who can't go to school in poor areas. They cannot afford the cost of schooling and need help. Hope Project is a Chinese public service project carried out by official program. It helps children go back to school, builds Hope Primary School and improves the conditions in poor areas.
This project is necessary to our country. It is a useful measure that the government has taken. In the first place, this project will provide conditions for the children to go back to school and it will contribute to their future success. So it will improve the level of intelligence (智力) in our country. Secondly, education makes it possible for people to get more knowledge and it is useful to their future work. Then, the project is good for making our country more modern. Finally, it can make more people receive a good education. So, it may improve the living standards of our people.
In my opinion, this project is of great importance to our country at the present time. And it also will have a far-reaching effect on the future achievements(成就) of our country. I suggest that we should do more so that every child in the countryside can receive a good education.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. ____ plays an important part in the modernization of our country.
A. Knowledge
B. Hope Project
C. Education
D. Industry
( )2. Hope Project ____ and improves the conditions in poor areas.
A. affords the cost of schooling
B. helps children go to the college
C. makes more people rich
D. builds Hope Primary School
( )3. How many advantages of the useful measure are there in the paragraph 2?
A. Three.
B. Four.
C. Two.
D. Five.
( )4. What does the underlined word “far-reaching” mean in Chinese?
A. 延伸的
B. 深远的
C. 高深的
D. 遥不可及的
( )5. Which is WRONG according to the passage?
A. There aren't a lot of people in China who can't go to school.
B. This project will provide conditions for the youngsters to go back to school.
C. Education makes it possible for people to get more knowledge.
D. The project is of great importance to our country at the present time.
答案: 1. C 由第一段第一句可知,选C。2. D 由第一段最后一句可知,选D。3. B 从文中“In the first place,... Secondly..., Then,... Finally...”可知,选B。4. B 5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭