第118页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
一、阅读理解。
An APP (应用程序) that encourages students to spend time away from their phones was released(发布) in the UK. “Hold” was developed by three students. They met at Copenhagen Business School and wanted to develop something to help with the problem of mobile phones. It has proved popular in Scandinavia, with more than 120,000 users across Norway, Denmark and Sweden.
Parents are worried about the problem of phone addiction (瘾). According to a 2017 study by the University of Texas, having a smart phone within their view could slow down response speed and reduce grades.
A study from the London School of Economics suggested pupils who did not use their smart phones in school had a 6.4% increase in test scores.
The APP is used in 170 universities around the UK. It works on both Android and iOS mobile phones and is free to download.
Students will get 10 points for every 20 minutes that they do not use their mobile phones between 7:00 and 23:00 every day of the week. Points can be exchanged(交换) for goods and services in the APP's marketplace, such as Caffe Nero, Vue cinemas and Amazon.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. What's the name of the APP?
A. Hold. B. iOS.
C. Texas. D. Amazon.
( )2. The app is very popular in some European countries except ______.
A. Norway B. Denmark
C. Sweden D. France
( )3. How much will you pay if you download the app?
A. ¥170. B. ¥20.
C. Free. D. ¥10.
( )4. What does the underlined word “response” mean in Chinese?
A. 运行 B. 生产
C. 反应 D. 工作
( )5. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The APP will reward students who use smart phones more.
B. The APP was developed by three students to help solve phone addiction.
C. The APP will be used in 170 universities around the US.
D. You can buy goods and services on the APP.
An APP (应用程序) that encourages students to spend time away from their phones was released(发布) in the UK. “Hold” was developed by three students. They met at Copenhagen Business School and wanted to develop something to help with the problem of mobile phones. It has proved popular in Scandinavia, with more than 120,000 users across Norway, Denmark and Sweden.
Parents are worried about the problem of phone addiction (瘾). According to a 2017 study by the University of Texas, having a smart phone within their view could slow down response speed and reduce grades.
A study from the London School of Economics suggested pupils who did not use their smart phones in school had a 6.4% increase in test scores.
The APP is used in 170 universities around the UK. It works on both Android and iOS mobile phones and is free to download.
Students will get 10 points for every 20 minutes that they do not use their mobile phones between 7:00 and 23:00 every day of the week. Points can be exchanged(交换) for goods and services in the APP's marketplace, such as Caffe Nero, Vue cinemas and Amazon.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. What's the name of the APP?
A. Hold. B. iOS.
C. Texas. D. Amazon.
( )2. The app is very popular in some European countries except ______.
A. Norway B. Denmark
C. Sweden D. France
( )3. How much will you pay if you download the app?
A. ¥170. B. ¥20.
C. Free. D. ¥10.
( )4. What does the underlined word “response” mean in Chinese?
A. 运行 B. 生产
C. 反应 D. 工作
( )5. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The APP will reward students who use smart phones more.
B. The APP was developed by three students to help solve phone addiction.
C. The APP will be used in 170 universities around the US.
D. You can buy goods and services on the APP.
答案:
1. A 由第一段“Hold was developed by three students”可知,Hold是这个应用软件的名称。
2. D 由文章第一段最后一句可知,没有提到的国家只有France。
3. C 由文中倒数第二段“... is free to download.”可知,下载是免费的。
4. C 由后文“... reduce grades”可知,手机会让反应减慢,学生成绩下降。
5. B 由本文第一段“Hold was developed by three students.”和第二段第一句话综合可知,Hold这一应用APP是帮助解决手机上瘾问题的。
2. D 由文章第一段最后一句可知,没有提到的国家只有France。
3. C 由文中倒数第二段“... is free to download.”可知,下载是免费的。
4. C 由后文“... reduce grades”可知,手机会让反应减慢,学生成绩下降。
5. B 由本文第一段“Hold was developed by three students.”和第二段第一句话综合可知,Hold这一应用APP是帮助解决手机上瘾问题的。
查看更多完整答案,请扫码查看