第147页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
二、完形填空。(15分)
English is important for students. But many students feel it __1__ to get a satisfying score in an English exam. Here is a story about me which may give you a hint(提示) in __2__ English.
One day, when we were having an English class, the __3__ suddenly changed. The sky became dark and the rain began to __4__. Soon it was hard to see outside __5__. I couldn't help __6__, “It's raining hardly.” Hearing my words, my teacher smiled, “Yes, it is raining hard.” __7__ the sound of the rain outside was so loud that I didn't hear her clearly. So the teacher __8__, “It is raining hard.” Then I realized I had __9__ a mistake. After the class, the teacher told me the __10__ sentence kindly and advised me to __11__ in the dictionary to know the __12__ between “hard” and “hardly”.
Thanks to my English teacher, I have had a __13__ of consulting(咨询) the dictionary. I can understand the words and sentences I don't understand better __14__ looking them up in the dictionary. And I can learn something __15__ in this way. This good habit helps me a lot in language learning and other studies.
( )1. A. hard B. important
C. mad D. useful
( )2. A. speaking B. learning
C. writing D. spelling
( )3. A. screen B. weather
C. temperature D. chemistry
( )4. A. pour B. blow
C. hurry D. pull
( )5. A. generally B. exactly
C. finally D. clearly
( )6. A. speaking B. telling
C. saying D. talking
( )7. A. But B. So
C. And D. If
( )8. A. repeated B. recited
C. typed D. warned
( )9. A. compared B. reviewed
C. reused D. made
( )10. A. tiny B. possible
C. wrong D. right
( )11. A. look for B. look at
C. look up D. look like
( )12. A. spellings B. differences
C. similarities D. mistakes
( )13. A. secret B. spirit
C. difference D. habit
( )14. A. with B. on
C. by D. about
( )15. A. difficult B. new
C. necessary D. easy
English is important for students. But many students feel it __1__ to get a satisfying score in an English exam. Here is a story about me which may give you a hint(提示) in __2__ English.
One day, when we were having an English class, the __3__ suddenly changed. The sky became dark and the rain began to __4__. Soon it was hard to see outside __5__. I couldn't help __6__, “It's raining hardly.” Hearing my words, my teacher smiled, “Yes, it is raining hard.” __7__ the sound of the rain outside was so loud that I didn't hear her clearly. So the teacher __8__, “It is raining hard.” Then I realized I had __9__ a mistake. After the class, the teacher told me the __10__ sentence kindly and advised me to __11__ in the dictionary to know the __12__ between “hard” and “hardly”.
Thanks to my English teacher, I have had a __13__ of consulting(咨询) the dictionary. I can understand the words and sentences I don't understand better __14__ looking them up in the dictionary. And I can learn something __15__ in this way. This good habit helps me a lot in language learning and other studies.
( )1. A. hard B. important
C. mad D. useful
( )2. A. speaking B. learning
C. writing D. spelling
( )3. A. screen B. weather
C. temperature D. chemistry
( )4. A. pour B. blow
C. hurry D. pull
( )5. A. generally B. exactly
C. finally D. clearly
( )6. A. speaking B. telling
C. saying D. talking
( )7. A. But B. So
C. And D. If
( )8. A. repeated B. recited
C. typed D. warned
( )9. A. compared B. reviewed
C. reused D. made
( )10. A. tiny B. possible
C. wrong D. right
( )11. A. look for B. look at
C. look up D. look like
( )12. A. spellings B. differences
C. similarities D. mistakes
( )13. A. secret B. spirit
C. difference D. habit
( )14. A. with B. on
C. by D. about
( )15. A. difficult B. new
C. necessary D. easy
答案:
1. A 很多学生英语学得不好,所以他们觉得考个好分数很难。
2. B “学英语”的提示。
3. B 根据下文“The sky was covered with dark clouds…”可知,天气突然变了。
4. A 由句意可知,是开始下雨。跟雨能搭配的是pour,表示雨很大。
5. D 雨下得很大,外面很难看得清楚。
6. C 后面接具体说话的内容时应用say。
7. A 雨很大我没听清楚老师的话。前后文是转折关系,故用but。
8. A 由于我没听清楚,于是老师又说了一遍。repeat意为“重复”。
9. D make a mistake意为“犯错”。
10. D 由上文“…made a mistake…”可知,老师课后告诉了我正确的句子。
11. C 查字典用look up。
12. B 根据句意可知,老师想让我找出区别并自己改正。
13. D “a habit of…”意为“一种……的习惯”。
14. C by意为“通过”,表方式。
15. B 我还能通过这种方式学到新的东西。something new意为“新的东西”。
2. B “学英语”的提示。
3. B 根据下文“The sky was covered with dark clouds…”可知,天气突然变了。
4. A 由句意可知,是开始下雨。跟雨能搭配的是pour,表示雨很大。
5. D 雨下得很大,外面很难看得清楚。
6. C 后面接具体说话的内容时应用say。
7. A 雨很大我没听清楚老师的话。前后文是转折关系,故用but。
8. A 由于我没听清楚,于是老师又说了一遍。repeat意为“重复”。
9. D make a mistake意为“犯错”。
10. D 由上文“…made a mistake…”可知,老师课后告诉了我正确的句子。
11. C 查字典用look up。
12. B 根据句意可知,老师想让我找出区别并自己改正。
13. D “a habit of…”意为“一种……的习惯”。
14. C by意为“通过”,表方式。
15. B 我还能通过这种方式学到新的东西。something new意为“新的东西”。
A
My name is Marta. I live at a shelter. My mom, brother, and I came to the shelter six months ago. Our apartment building and car were burned in a fire. My mom couldn't work. So, we had to come to the shelter. When my mom goes back to work, we will get a new home. She is taking classes at the shelter. Soon, she will get a new job.
My brother and I go to school near the shelter. Every day the bus comes to pick us up. When I first came to the shelter, the kids there teased me. It's better now because I've made some friends. My friend, Lisa, lives at the shelter, too. Sometimes I go to my friend Sam's house after school.
Sundays are good. We go to the church next door to the shelter. We have lunch at the church. We can stay there all day. The people at the shelter have been very nice. Mom's classes are almost done. Mom will be able to look for a job. The shelter will help us find a new place to live. I hope it will be near the shelter. Then I can stay in my school and see my friends. Living in the shelter is OK. But it will be better to have our own place again.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. Why does Marta live in the shelter?
A. She doesn't have a job.
B. She doesn't have any money.
C. Her apartment building was burned down.
D. All of the above.
( )2. How does Marta's brother get to school?
A. He takes the bus.
B. His mom drives him.
C. He walks.
D. He rides a bike.
( )3. What's the meaning of the underlined word “teased” in Chinese?
A. 爱护 B. 嫉妒
C. 戏弄 D. 理解
( )4. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. Marta has been at the shelter for six months.
B. Marta prefers living in the shelter.
C. Marta and her friends usually go to church on Sundays.
D. Now the people in the shelter are friendly to Marta.
My name is Marta. I live at a shelter. My mom, brother, and I came to the shelter six months ago. Our apartment building and car were burned in a fire. My mom couldn't work. So, we had to come to the shelter. When my mom goes back to work, we will get a new home. She is taking classes at the shelter. Soon, she will get a new job.
My brother and I go to school near the shelter. Every day the bus comes to pick us up. When I first came to the shelter, the kids there teased me. It's better now because I've made some friends. My friend, Lisa, lives at the shelter, too. Sometimes I go to my friend Sam's house after school.
Sundays are good. We go to the church next door to the shelter. We have lunch at the church. We can stay there all day. The people at the shelter have been very nice. Mom's classes are almost done. Mom will be able to look for a job. The shelter will help us find a new place to live. I hope it will be near the shelter. Then I can stay in my school and see my friends. Living in the shelter is OK. But it will be better to have our own place again.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. Why does Marta live in the shelter?
A. She doesn't have a job.
B. She doesn't have any money.
C. Her apartment building was burned down.
D. All of the above.
( )2. How does Marta's brother get to school?
A. He takes the bus.
B. His mom drives him.
C. He walks.
D. He rides a bike.
( )3. What's the meaning of the underlined word “teased” in Chinese?
A. 爱护 B. 嫉妒
C. 戏弄 D. 理解
( )4. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. Marta has been at the shelter for six months.
B. Marta prefers living in the shelter.
C. Marta and her friends usually go to church on Sundays.
D. Now the people in the shelter are friendly to Marta.
答案:
A
1. C 2. A
3. C 由下一句内容“现在好多了,我已经在这儿交了一些朋友了”可知,当初Marta刚到收容站时别的孩子会戏弄她。
4. B 由文中最后两句可知,Marta更喜欢拥有自己的家。
1. C 2. A
3. C 由下一句内容“现在好多了,我已经在这儿交了一些朋友了”可知,当初Marta刚到收容站时别的孩子会戏弄她。
4. B 由文中最后两句可知,Marta更喜欢拥有自己的家。
B
Do you still carry things with plastic shopping bags when you go shopping? If your answer is yes, you'd better change the plastic bags into cloth bags or paper bags which can be reused.
Many serious environmental problems have been caused by the plastic bags. It's reported that more than 500 billion plastic shopping bags are used every year around the world, and most of them are thrown away as litters after using and only 5% of them are recycled.
It is very difficult to deal with the plastic bags. Scientists have found that if we bury the plastic bags in land, it will take nearly 200 years to make the plastic bags break down. The land in which we bury the plastic bags will be destroyed. Plastic bags are very dangerous to animals. Once some animals, such as sheep, birds, even whales, mistake the plastic bags for food and eat them, the poor animals which can't get treatment in time will die soon, because the stomachs of the animals can't digest the plastic bags.
Some countries have taken measures to deal with the problems. For example, in Ireland, the government has passed a new law. The shopper who uses the plastic bags needs to pay 15% for each plastic bag as tax(税). In Japan, some stores will offer a lower price to shoppers who bring their own reusable bags for carrying things.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. Why are the cloth or paper bags better than plastic bags?
A. Because they are cheaper.
B. Because they can be made more easily.
C. Because they can carry more things.
D. Because they can be reused.
( )2. How do people deal with most of the plastic shopping bags according to this passage?
A. Reuse them.
B. Recycle them.
C. Throw them away.
D. Put them away.
( )3. What will happen if some animals eat the plastic bags for food?
A. They will be destroyed.
B. The plastic bags will be reused.
C. Maybe they will die.
D. Their stomachs will digest them.
( )4. In which country does a shopper who uses a plastic bag need to pay for tax?
A. In Japan. B. In China.
C. In Ireland. D. In America.
( )5. Which of the following is right to deal with the plastic bags?
A. Burying them in land.
B. Throwing them around.
C. Giving them to the animals directly.
D. Recycling them.
Do you still carry things with plastic shopping bags when you go shopping? If your answer is yes, you'd better change the plastic bags into cloth bags or paper bags which can be reused.
Many serious environmental problems have been caused by the plastic bags. It's reported that more than 500 billion plastic shopping bags are used every year around the world, and most of them are thrown away as litters after using and only 5% of them are recycled.
It is very difficult to deal with the plastic bags. Scientists have found that if we bury the plastic bags in land, it will take nearly 200 years to make the plastic bags break down. The land in which we bury the plastic bags will be destroyed. Plastic bags are very dangerous to animals. Once some animals, such as sheep, birds, even whales, mistake the plastic bags for food and eat them, the poor animals which can't get treatment in time will die soon, because the stomachs of the animals can't digest the plastic bags.
Some countries have taken measures to deal with the problems. For example, in Ireland, the government has passed a new law. The shopper who uses the plastic bags needs to pay 15% for each plastic bag as tax(税). In Japan, some stores will offer a lower price to shoppers who bring their own reusable bags for carrying things.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. Why are the cloth or paper bags better than plastic bags?
A. Because they are cheaper.
B. Because they can be made more easily.
C. Because they can carry more things.
D. Because they can be reused.
( )2. How do people deal with most of the plastic shopping bags according to this passage?
A. Reuse them.
B. Recycle them.
C. Throw them away.
D. Put them away.
( )3. What will happen if some animals eat the plastic bags for food?
A. They will be destroyed.
B. The plastic bags will be reused.
C. Maybe they will die.
D. Their stomachs will digest them.
( )4. In which country does a shopper who uses a plastic bag need to pay for tax?
A. In Japan. B. In China.
C. In Ireland. D. In America.
( )5. Which of the following is right to deal with the plastic bags?
A. Burying them in land.
B. Throwing them around.
C. Giving them to the animals directly.
D. Recycling them.
答案:
B
1. D 由文章第一段第二句可知,选布袋或纸袋的原因是,它们可以被重复使用。
2. C 由文章第二段第二句可知,大部分塑料袋被人们扔掉了。
3. C 由文章第三段最后一句可知,动物们误吃了塑料袋后可能会死亡。
4. C 由文章第四段第二句和第三句可知,选C。
5. D 通读全文可知,回收再利用塑料袋是正确的做法。
1. D 由文章第一段第二句可知,选布袋或纸袋的原因是,它们可以被重复使用。
2. C 由文章第二段第二句可知,大部分塑料袋被人们扔掉了。
3. C 由文章第三段最后一句可知,动物们误吃了塑料袋后可能会死亡。
4. C 由文章第四段第二句和第三句可知,选C。
5. D 通读全文可知,回收再利用塑料袋是正确的做法。
C
Mars is the fourth planet from the sun. It is 141 million miles away from the sun. A year on Mars is 687 earth - day long. One day is about the same as on Earth: 24 hours long.
Mars is about half the size of Earth. Because Mars is smaller than Earth, and its gravity is also less. If you weigh 100 pounds on Earth, you'd weigh about 38 pounds on Mars.
Mars' surface looks like a red desert. There are mountains, canyons(峡谷), volcanoes(火山) and so on. It is a dry planet without any liquid water(液态水). It does have ice caps at its north and south. Some of this ice is frozen (冻结的) carbon dioxide.
Evidence shows that Mars once had rivers, streams, lakes, and maybe even an ocean. Scientists guess that there once was water on the surface of Mars that created these. Today the only water on Mars is either frozen in the ice caps or underground.
Mars has mountains that are much higher than the mountains on Earth. Olympus Mons, the biggest volcano in the whole solar system, stands 17 miles tall! Mars also has bigger, deeper canyons than Earth's. Some of these are sixty miles long and five or six miles deep. How amazing!
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. How long is the time of a year on Mars?
A. About one year on Earth.
B. Nearly two years on Earth.
C. More than three years on Earth.
D. About four years on Earth.
( )2. According to the passage, the gravity on Mars is about ______ as strong as it's on Earth.
A. four fifths B. three fifths
C. two fifths D. one fifth
( )3. What does the surface of Mars look like?
A. A red desert.
B. Liquid water.
C. The surface of Earth.
D. The surface of the ocean.
( )4. What's the meaning of the underlined word “evidence”?
A. 材料 B. 起源
C. 清单 D. 迹象
( )5. What's the best title for the passage?
A. The Earth is Different from Mars
B. The Fourth Planet from the Sun
C. Olympus Mons on Mars
D. The Gravity on Mars
Mars is the fourth planet from the sun. It is 141 million miles away from the sun. A year on Mars is 687 earth - day long. One day is about the same as on Earth: 24 hours long.
Mars is about half the size of Earth. Because Mars is smaller than Earth, and its gravity is also less. If you weigh 100 pounds on Earth, you'd weigh about 38 pounds on Mars.
Mars' surface looks like a red desert. There are mountains, canyons(峡谷), volcanoes(火山) and so on. It is a dry planet without any liquid water(液态水). It does have ice caps at its north and south. Some of this ice is frozen (冻结的) carbon dioxide.
Evidence shows that Mars once had rivers, streams, lakes, and maybe even an ocean. Scientists guess that there once was water on the surface of Mars that created these. Today the only water on Mars is either frozen in the ice caps or underground.
Mars has mountains that are much higher than the mountains on Earth. Olympus Mons, the biggest volcano in the whole solar system, stands 17 miles tall! Mars also has bigger, deeper canyons than Earth's. Some of these are sixty miles long and five or six miles deep. How amazing!
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. How long is the time of a year on Mars?
A. About one year on Earth.
B. Nearly two years on Earth.
C. More than three years on Earth.
D. About four years on Earth.
( )2. According to the passage, the gravity on Mars is about ______ as strong as it's on Earth.
A. four fifths B. three fifths
C. two fifths D. one fifth
( )3. What does the surface of Mars look like?
A. A red desert.
B. Liquid water.
C. The surface of Earth.
D. The surface of the ocean.
( )4. What's the meaning of the underlined word “evidence”?
A. 材料 B. 起源
C. 清单 D. 迹象
( )5. What's the best title for the passage?
A. The Earth is Different from Mars
B. The Fourth Planet from the Sun
C. Olympus Mons on Mars
D. The Gravity on Mars
答案:
C
1. B 由第一段第三句可知,火星上的一年大约是地球上的687天,即大约两年。
2. C 由第二段内容可知,火星上的重力大约是地球上重力的五分之二(38%)。
3. A 由第三段第一句可知,火星表面看起来像一片红色的沙漠。
4. D 由此句后面科学家的猜想可推断“迹象”更接近该词词义。
5. B 本文主要介绍了火星的一些情况。
1. B 由第一段第三句可知,火星上的一年大约是地球上的687天,即大约两年。
2. C 由第二段内容可知,火星上的重力大约是地球上重力的五分之二(38%)。
3. A 由第三段第一句可知,火星表面看起来像一片红色的沙漠。
4. D 由此句后面科学家的猜想可推断“迹象”更接近该词词义。
5. B 本文主要介绍了火星的一些情况。
D
Dr. Dyan gives us some useful advice on how to learn English well!
__1__ When most people learn a new language, they are afraid of making mistakes and being laughed at. So they don't talk at all. Don't do it like this. In fact, the fast way to master any thing is to do it by yourself. You shouldn't let fear prevent you from getting what you want.
__2__ Use as many different methods and tools as you can. They will help you to learn faster and easier. You can improve your English by many different ways. For instance, the internet is a good way for you to learn English.
__3__ Stick English words on the wall in your room, put English books on your shelf, listen to English radio programs, watch English news, movies and television and listen to English songs. Speak English as often as you can. At last you can start thinking in English.
__4__ You can't only learn the grammar or vocabulary. You should learn to express your meanings correctly and write in English. You can also learn the culture about the English language.
__5__ Many people think doing exercises is very boring. However, you can really improve your English by doing exercises. By doing exercises or taking tests, you will see how much progress you have made.
In the end, have fun learning English!
阅读材料内容,从下面的选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。(选项中有一项为多余选项)

1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
Dr. Dyan gives us some useful advice on how to learn English well!
__1__ When most people learn a new language, they are afraid of making mistakes and being laughed at. So they don't talk at all. Don't do it like this. In fact, the fast way to master any thing is to do it by yourself. You shouldn't let fear prevent you from getting what you want.
__2__ Use as many different methods and tools as you can. They will help you to learn faster and easier. You can improve your English by many different ways. For instance, the internet is a good way for you to learn English.
__3__ Stick English words on the wall in your room, put English books on your shelf, listen to English radio programs, watch English news, movies and television and listen to English songs. Speak English as often as you can. At last you can start thinking in English.
__4__ You can't only learn the grammar or vocabulary. You should learn to express your meanings correctly and write in English. You can also learn the culture about the English language.
__5__ Many people think doing exercises is very boring. However, you can really improve your English by doing exercises. By doing exercises or taking tests, you will see how much progress you have made.
In the end, have fun learning English!
阅读材料内容,从下面的选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。(选项中有一项为多余选项)
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:
D
1. E 2. A 3. F 4. B 5. C
1. E 2. A 3. F 4. B 5. C
查看更多完整答案,请扫码查看