第140页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
二、阅读理解。
“I sometimes get up at three or four in the morning to surf the internet.”
“I check my e - mails almost forty times a day.”
“I seldom spend less than three hours each time on the net.”
“I spend more time in chat rooms than with my ‘real - life’ friends.”
Do you know any people like these? They are part of a new addiction(瘾) called internet addiction(迷). According to experts, internet addicts spend at least thirty to forty hours online every week. They lose control of the time they spend on the internet.
For example, one college student was missing for several days. His friends were worried and looked for him everywhere but couldn’t find him. They called the police. The police found the student in the computer cafe: he was surfing the internet—for seven days straight.
These teenagers spend more time on the internet than with friends and family. That’s why some experts worry most about young people.
Is “surfing the internet” a hobby or an addiction? You may have a problem if you have one of the following symptoms(症状):
★ Go out with your friends less and less.
★ Can’t wait to get online again.
★ Spend several hours online.
★ Not go to important family events or not do school projects because you like to spend hours on the internet.
What is the solution? Some experts suggest that people set strict limits on their time for internet use. You have to learn to control it, or the internet would control you.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. How many hours does an internet addict spend online every week according to experts?
A. At least 3 to 4 hours.
B. More than 3 to 4 hours.
C. At least 30 to 40 hours.
D. More than 30 to 40 hours.
( )2. Where was the missing college student found?
A. At home.
B. In the computer cafe.
C. At the train station.
D. Not mentioned.
( )3. What do some experts worry most about young people?
A. Spending more time on the internet.
B. Spending more time with friends.
C. Surfing the internet.
D. Going out with friends.
( )4. How can internet addicts solve their problems?
A. By going out with friends.
B. By going to important family events.
C. By doing school projects.
D. By setting strict limits on their time for internet use.
( )5. What might be the title of this passage?
A. Expert’s Advice
B. Internet Addiction
C. One Missing Student
D. Surfing the Internet
“I sometimes get up at three or four in the morning to surf the internet.”
“I check my e - mails almost forty times a day.”
“I seldom spend less than three hours each time on the net.”
“I spend more time in chat rooms than with my ‘real - life’ friends.”
Do you know any people like these? They are part of a new addiction(瘾) called internet addiction(迷). According to experts, internet addicts spend at least thirty to forty hours online every week. They lose control of the time they spend on the internet.
For example, one college student was missing for several days. His friends were worried and looked for him everywhere but couldn’t find him. They called the police. The police found the student in the computer cafe: he was surfing the internet—for seven days straight.
These teenagers spend more time on the internet than with friends and family. That’s why some experts worry most about young people.
Is “surfing the internet” a hobby or an addiction? You may have a problem if you have one of the following symptoms(症状):
★ Go out with your friends less and less.
★ Can’t wait to get online again.
★ Spend several hours online.
★ Not go to important family events or not do school projects because you like to spend hours on the internet.
What is the solution? Some experts suggest that people set strict limits on their time for internet use. You have to learn to control it, or the internet would control you.
根据短文内容,选择最佳答案。
( )1. How many hours does an internet addict spend online every week according to experts?
A. At least 3 to 4 hours.
B. More than 3 to 4 hours.
C. At least 30 to 40 hours.
D. More than 30 to 40 hours.
( )2. Where was the missing college student found?
A. At home.
B. In the computer cafe.
C. At the train station.
D. Not mentioned.
( )3. What do some experts worry most about young people?
A. Spending more time on the internet.
B. Spending more time with friends.
C. Surfing the internet.
D. Going out with friends.
( )4. How can internet addicts solve their problems?
A. By going out with friends.
B. By going to important family events.
C. By doing school projects.
D. By setting strict limits on their time for internet use.
( )5. What might be the title of this passage?
A. Expert’s Advice
B. Internet Addiction
C. One Missing Student
D. Surfing the Internet
答案:
1.C 由文中第五段“internet addicts spend at least..”可知,答案为C。
2.B 由文中第六段“The police found the student...”可知,警察在网吧找到这名学生。
3.A 由文中第七段“These teenagers spend...That's why some experts worry most about young people.”可知,专家最担忧的是孩子们花在电脑上的时间超过和父母、朋友在一起的时间。
4.D 由文中最后一段可知,专家建议人们要严格限制网络的使用时间。
5.B 全文讲述了网瘾以及对策。
2.B 由文中第六段“The police found the student...”可知,警察在网吧找到这名学生。
3.A 由文中第七段“These teenagers spend...That's why some experts worry most about young people.”可知,专家最担忧的是孩子们花在电脑上的时间超过和父母、朋友在一起的时间。
4.D 由文中最后一段可知,专家建议人们要严格限制网络的使用时间。
5.B 全文讲述了网瘾以及对策。
查看更多完整答案,请扫码查看