2025年高中必刷题高一英语必修第三册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中必刷题高一英语必修第三册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
A
语篇类型:应用文
主题:爱丁堡国际艺术节
词数:216
难度:易
建议用时:6 分钟
[山西名校联考 2025 高一期末]
Edinburgh International Festival
The festival is the highlight of Scotland's calendar, turning the capital into a cultural hotspot every August. It welcomes the world to Edinburgh to experience a hand - picked programme of the finest performers in dance, opera, music and theatre. Through world - class artistry, the festival creates space for reflection, debate and celebration, bringing people of different cultures and viewpoints together.
When is the festival?
In 2025, the festival will take place from 1st August to 24th August. The festival will focus on the theme of “The Truth We Seek” and will include performances in dance, theatre, music and opera presented by artists from around the world.
Affordability at the festival
The festival believes that cost shouldn't be a barrier (障碍) to cultural discovery and has a range of discounts for people aged under 18 as well as disabled customers. A limited number of £10 affordable tickets are available for every event in the programme for those who need them.
Online booking
If you have booked before, you should be able to log in with the same email address and password that you previously used.
Telephone booking
Telephone +44(0)131*2000
27 March—29 July, Monday to Friday 12 noon—4 pm
30 July—24 August, Monday to Sunday 10 am—8 pm
1. What is the festival mainly about?
A. A celebration of the performing arts.
B. Remembering a world - class dancer.
C. A meeting of musicians from Scotland.
D. Marking the establishment of a theatre.
2. When will the festival start in 2025?
A. On July 29.
B. On July 30.
C. On August 1.
D. On August 24.
3. Who is able to buy the ticket at a discount?
A. An aged music fan.
B. A music teacher.
C. An adult performer.
D. A disabled student.
语篇类型:应用文
主题:爱丁堡国际艺术节
词数:216
难度:易
建议用时:6 分钟
[山西名校联考 2025 高一期末]
Edinburgh International Festival
The festival is the highlight of Scotland's calendar, turning the capital into a cultural hotspot every August. It welcomes the world to Edinburgh to experience a hand - picked programme of the finest performers in dance, opera, music and theatre. Through world - class artistry, the festival creates space for reflection, debate and celebration, bringing people of different cultures and viewpoints together.
When is the festival?
In 2025, the festival will take place from 1st August to 24th August. The festival will focus on the theme of “The Truth We Seek” and will include performances in dance, theatre, music and opera presented by artists from around the world.
Affordability at the festival
The festival believes that cost shouldn't be a barrier (障碍) to cultural discovery and has a range of discounts for people aged under 18 as well as disabled customers. A limited number of £10 affordable tickets are available for every event in the programme for those who need them.
Online booking
If you have booked before, you should be able to log in with the same email address and password that you previously used.
Telephone booking
Telephone +44(0)131*2000
27 March—29 July, Monday to Friday 12 noon—4 pm
30 July—24 August, Monday to Sunday 10 am—8 pm
1. What is the festival mainly about?
A. A celebration of the performing arts.
B. Remembering a world - class dancer.
C. A meeting of musicians from Scotland.
D. Marking the establishment of a theatre.
2. When will the festival start in 2025?
A. On July 29.
B. On July 30.
C. On August 1.
D. On August 24.
3. Who is able to buy the ticket at a discount?
A. An aged music fan.
B. A music teacher.
C. An adult performer.
D. A disabled student.
答案:
1 A 细节理解题。根据第一段中的“It welcomes the world to Edinburgh to experience a hand-picked programme of the finest performers in dance, opera, music and theatre.”可知,该艺术节以舞蹈、歌剧、音乐和戏剧等舞台表演为核心,是一场表演艺术盛会。故选A项。
2 C 细节理解题。根据“When is the festival?”部分中的“In 2025, the festival will take place from 1st August to 24th August.”可知,2025年的艺术节于8月1日开始。故选C项。
3 D 细节理解题。根据Affordability at the festival部分中的“... has a range of discounts for people aged under 18 as well as disabled customers.”可知,可享受优惠的对象包括未满18岁者和残障人士,四个选项中只有D项符合要求。故选D项。
2 C 细节理解题。根据“When is the festival?”部分中的“In 2025, the festival will take place from 1st August to 24th August.”可知,2025年的艺术节于8月1日开始。故选C项。
3 D 细节理解题。根据Affordability at the festival部分中的“... has a range of discounts for people aged under 18 as well as disabled customers.”可知,可享受优惠的对象包括未满18岁者和残障人士,四个选项中只有D项符合要求。故选D项。
查看更多完整答案,请扫码查看