2025年一本英语五合一必刷题高中人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一本英语五合一必刷题高中人教版》

第91页
Rachel O’Neill,of Rockwood,Michigan,worked full - time as an assistant for an engineering firm. While active in her company,she’d never done any global volunteering. But after a journey in Africa for her fiftieth birthday,followed by a mission trip to Malawi,she heard a voice calling her to do something more.
She was struck by the hard labor done by girls to support their families. “I wanted a way to honor them,” she says. Her idea? Persuading a few women friends to make 1,000 dresses to be donated to girls in Malawi.
Rachel and her friends met their goal that first year. As word spread,donations poured in from all over the country. Three years later,with zero prior experience,she started a nonprofit called Little Dresses for Africa,with a mission of getting simple homemade dresses to girls in poor communities.
To date,more than 10 million dresses have been donated to children in 97 countries,though Africa remains a focus. Volunteers make 100 percent of the clothing,as well as manage almost all the work of shipping clothes from Rockwood and collection points in nine other countries.
Rachel had hoped the dresses would boost girls’ self - respect. She soon learned they were helping in ways she could never have imagined. For example,they offer protection from human traffickers(人贩子). “Attackers assume girls in nice clothing are being watched over,” she says. “We’re not just sending dresses—we’re sending hope.”
The nonprofit runs a distribution center in Malawi and works directly with community leaders there to distribute dresses. In other countries,the nonprofit networks with established charities,such as Samaritan’s Purse.
“I couldn’t have done any of this on my own,” Rachel says. “But when we step out in faith,we can create miracles together.”
4. What inspired Rachel O’Neill to get involved in global volunteering?
A. The donations from her friends.
B. The situations of girls in Malawi.
C. A gift she received on her fiftieth birthday.
D. A mission trip to poor communities in Michigan.
5. Who helped Rachel O’Neill achieve the goal to make 1,000 dresses for girls in Malawi?
A. Her friends.
B. Local charities.
C. Her colleagues.
D. Volunteers in Rockwood.
6. What do volunteers at Little Dresses for Africa mainly do?
A. Raise money for African girls.
B. Make and ship clothes to poor girls.
C. Connect donators with poor girls in Africa.
D. Seek and collect reused clothes for poor girls.
7. What is the best title for the text?
A. Little Dresses,Big Hope
B. Never Too Late to Have Faith
C. Global Volunteering Cheers Her Up
D. Handmade Dresses Win Popularity in Africa
答案: 4.B 推理判断题。根据第二段前两句“She was struck by the hard labor done by girls to support their families. ‘I wanted a way to honor them,’ she says.”可推知,她在非洲之行中目睹了非洲女孩艰苦的境况,这促使她萌生了做全球志愿工作的想法。
5.A 细节理解题。根据第二段最后一句“Persuading a few women friends to make 1,000 dresses to be donated to girls in Malawi.”和第三段第一句“Rachel and her friends met their goal that first year.”可知,她的朋友们帮助她实现了为马拉维的女孩制作1 000条连衣裙的目标。
6.B 细节理解题。根据第三段最后一句中的“with a mission of getting simple homemade dresses to girls in poor communities”和第四段第二句“Volunteers make 100 percent of the clothing, as well as manage almost all the work of shipping clothes from Rockwood and collection points in nine other countries.”可知,该组织的志愿者会自己做衣服,并负责这些衣服几乎全部的运送工作。
7.A 标题概括题。通读全文可知,Rachel O’Neill建立了Little Dresses for Africa这一组织,他们不仅给贫困地区的女孩带去了衣服,增强了这些女孩的自尊心,还给予了她们希望。A项不仅涉及了她所建立的组织的名称,而且其中的Hope一词也揭示了这一组织的积极影响。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭