2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
阅读理解 D
关键词:AI image generator | 语篇类型:夹叙夹议文 | 词数:333 | 难度:★★★★☆ | 建议用时:8分钟 | 正确率:_____/4
Jason Allen was almost too nervous to enter his first art competition. Now, his award - winning image has caused controversy(争议).
In August, Allen, a game designer, won first place in the Colorado State Fair Fine Arts Competition. His winning image was made with Midjourney—an artificial intelligence (AI) system that can produce detailed images when fed written prompts(提示符).
Allen’s winning image is one of three such images he entered in the competition. The definition for the category in which Allen competed states that digital art refers to works that use digital technology as part of the creative or presentation process. Allen used Midjourney to create his image.
Midjourney is one of a growing number of AI image generators. Others include Google Research’s Imagen and OpenAI’s DALL - E 2. Anyone can use Midjourney, while DALL - E 2 requires an invitation, and Imagen has not been opened up to users outside Google.
Whether these tools can truly make art or assist humans in making art came into sharp focus not long after Allen’s win. Some artists were angered by his win because of his use of AI to create the image. “This is really bad for the exact same reason we don’t let robots participate in the Olympics,” one artist wrote.
Cal Duran, an artist and art teacher who was one of the judges for the competition, said that while Allen’s piece included a mention of Midjourney, he didn’t realize that it was generated by AI when judging it. Still, he stuck by his decision to award it first place in its category, calling it a beautiful piece. “There’s a lot involved in this piece and I think AI technology may give more opportunities to people who may not find themselves artists in the conventional way,” he said.
Allen won’t yet say what the text prompt was behind his winning image—he’s planning to keep it a secret until he publishes a larger related work that he hopes will be finished later this year.
12. Which of the following is most accessible to common users to create images?
A. Imagen.
B. Google.
C. Midjourney.
D. DALL - E 2.
13. Why were some artists angry with Jason Allen’s win?
A. He entered the wrong category.
B. He made use of artificial intelligence.
C. He was a game designer rather than an artist.
D. He didn’t create the image before the deadline.
14. What is Cal Duran’s attitude toward using AI to create artworks?
A. Supportive.
B. Ambiguous.
C. Doubtful.
D. Uninterested.
15. What might Jason Allen plan to do next?
A. Keep his text prompt secret for long.
B. Use AI to create a more influential art piece.
C. Turn to the conventional way of creating art pieces.
D. Discuss and improve his text prompt with other artists.
关键词:AI image generator | 语篇类型:夹叙夹议文 | 词数:333 | 难度:★★★★☆ | 建议用时:8分钟 | 正确率:_____/4
Jason Allen was almost too nervous to enter his first art competition. Now, his award - winning image has caused controversy(争议).
In August, Allen, a game designer, won first place in the Colorado State Fair Fine Arts Competition. His winning image was made with Midjourney—an artificial intelligence (AI) system that can produce detailed images when fed written prompts(提示符).
Allen’s winning image is one of three such images he entered in the competition. The definition for the category in which Allen competed states that digital art refers to works that use digital technology as part of the creative or presentation process. Allen used Midjourney to create his image.
Midjourney is one of a growing number of AI image generators. Others include Google Research’s Imagen and OpenAI’s DALL - E 2. Anyone can use Midjourney, while DALL - E 2 requires an invitation, and Imagen has not been opened up to users outside Google.
Whether these tools can truly make art or assist humans in making art came into sharp focus not long after Allen’s win. Some artists were angered by his win because of his use of AI to create the image. “This is really bad for the exact same reason we don’t let robots participate in the Olympics,” one artist wrote.
Cal Duran, an artist and art teacher who was one of the judges for the competition, said that while Allen’s piece included a mention of Midjourney, he didn’t realize that it was generated by AI when judging it. Still, he stuck by his decision to award it first place in its category, calling it a beautiful piece. “There’s a lot involved in this piece and I think AI technology may give more opportunities to people who may not find themselves artists in the conventional way,” he said.
Allen won’t yet say what the text prompt was behind his winning image—he’s planning to keep it a secret until he publishes a larger related work that he hopes will be finished later this year.
12. Which of the following is most accessible to common users to create images?
A. Imagen.
B. Google.
C. Midjourney.
D. DALL - E 2.
13. Why were some artists angry with Jason Allen’s win?
A. He entered the wrong category.
B. He made use of artificial intelligence.
C. He was a game designer rather than an artist.
D. He didn’t create the image before the deadline.
14. What is Cal Duran’s attitude toward using AI to create artworks?
A. Supportive.
B. Ambiguous.
C. Doubtful.
D. Uninterested.
15. What might Jason Allen plan to do next?
A. Keep his text prompt secret for long.
B. Use AI to create a more influential art piece.
C. Turn to the conventional way of creating art pieces.
D. Discuss and improve his text prompt with other artists.
答案:
12. C 细节理解题。根据第四段中的“Anyone can use Midjourney, while DALL - E 2 requires an invitation, and Imagen has not been opened up to users outside Google.”可知,任何人都可以使用Midjourney,DALL - E 2 需要邀请才能使用,Imagen 只对谷歌用户开放。因此,普通用户最容易用Midjourney来生成图片。
13. B 细节理解题。根据第五段第二句“Some artists were angered by his win because of his use of AI to create the image.”可知,有些艺术家对他的获胜感到生气是因为他使用了人工智能。
14. A 推理判断题。根据倒数第二段中Cal Duran所说的“I think AI technology may give more opportunities to people who may not find themselves artists in the conventional way”可知,他认为人工智能技术可能会给那些也许无法以传统方式发现自己是艺术家的人更多机会。再联系上文提到的他坚持把奖项评给Jason Allen可推知,他支持利用人工智能创作艺术作品。
15. B 推理判断题。根据最后一段中的“he’s planning to keep it a secret until he publishes a larger related work that he hopes will be finished later this year”可知,他计划在发表一幅更大型的相关作品之前保守秘密,而且他希望这部作品能在今年晚些时候完成。因此,他接下来可能计划使用人工智能创造出更具影响力的艺术作品。
13. B 细节理解题。根据第五段第二句“Some artists were angered by his win because of his use of AI to create the image.”可知,有些艺术家对他的获胜感到生气是因为他使用了人工智能。
14. A 推理判断题。根据倒数第二段中Cal Duran所说的“I think AI technology may give more opportunities to people who may not find themselves artists in the conventional way”可知,他认为人工智能技术可能会给那些也许无法以传统方式发现自己是艺术家的人更多机会。再联系上文提到的他坚持把奖项评给Jason Allen可推知,他支持利用人工智能创作艺术作品。
15. B 推理判断题。根据最后一段中的“he’s planning to keep it a secret until he publishes a larger related work that he hopes will be finished later this year”可知,他计划在发表一幅更大型的相关作品之前保守秘密,而且他希望这部作品能在今年晚些时候完成。因此,他接下来可能计划使用人工智能创造出更具影响力的艺术作品。
查看更多完整答案,请扫码查看