2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第177页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
完形填空
关键词:love
语篇类型:记叙文
词数:252
难度:★★★☆☆
建议用时:13分钟
正确率:____/15
It was the end of summer and the cool wind of fall was in the air. I was a twelve - year - old boy. I needed to take a truckload of wood one wheelbarrow(独轮手推车) load at a time around the house to where we were stacking the chopped wood and cover it with tarp(油布) to keep it from getting wet.
I got off to a quick start but soon realized I needed to go slower if I didn't want to exhaust myself. Finally, the wood was stacked and my skinny arms were tired but I wasn't done yet. I still needed to fetch five jugs(一壶) of water from the spring near our home. Our well water was so full of iron that it tasted terrible, so all cooking and drinking water came from the spring. I was exhausted by this time but as I carried up the last jug I saw my mom smiling at me from the porch with a glass of iced tea in her hand. She gave it to me and we sat down on the porch. We never said a word and just watched the leaves blowing in the wind, but there was such a peace, a love, and a joy in the air.
We all have some wood chopping and water carrying to do in life. It is best then to do it with love and joy. And when you are done it is best to drink some tea with someone you love.
21. A. provide
B. hide
C. return
D. take
22. A. decorated
B. covered
C. measured
D. marked
23. A. quick
B. wrong
C. painful
D. good
填空
24. A. Obviously
B. Fortunately
C. Finally
D. Frankly
25. A. order
B. sell
C. fetch
D. find
26. A. spring
B. store
C. river
D. lake
27. A. terrible
B. sweet
C. salty
D. sour
28. A. injured
B. exhausted
C. curious
D. sleepy
29. A. smiling at
B. searching for
C. showing off
D. appealing to
30. A. milk
B. beer
C. coffee
D. tea
31. A. lent
B. explained
C. showed
D. gave
32. A. imagined
B. watched
C. prevented
D. remembered
33. A. belief
B. sadness
C. pity
D. peace
34. A. boiling
B. carrying
C. drinking
D. purchasing
35. A. respect
B. miss
C. love
D. admire
关键词:love
语篇类型:记叙文
词数:252
难度:★★★☆☆
建议用时:13分钟
正确率:____/15
It was the end of summer and the cool wind of fall was in the air. I was a twelve - year - old boy. I needed to take a truckload of wood one wheelbarrow(独轮手推车) load at a time around the house to where we were stacking the chopped wood and cover it with tarp(油布) to keep it from getting wet.
I got off to a quick start but soon realized I needed to go slower if I didn't want to exhaust myself. Finally, the wood was stacked and my skinny arms were tired but I wasn't done yet. I still needed to fetch five jugs(一壶) of water from the spring near our home. Our well water was so full of iron that it tasted terrible, so all cooking and drinking water came from the spring. I was exhausted by this time but as I carried up the last jug I saw my mom smiling at me from the porch with a glass of iced tea in her hand. She gave it to me and we sat down on the porch. We never said a word and just watched the leaves blowing in the wind, but there was such a peace, a love, and a joy in the air.
We all have some wood chopping and water carrying to do in life. It is best then to do it with love and joy. And when you are done it is best to drink some tea with someone you love.
21. A. provide
B. hide
C. return
D. take
22. A. decorated
B. covered
C. measured
D. marked
23. A. quick
B. wrong
C. painful
D. good
填空
24. A. Obviously
B. Fortunately
C. Finally
D. Frankly
25. A. order
B. sell
C. fetch
D. find
26. A. spring
B. store
C. river
D. lake
27. A. terrible
B. sweet
C. salty
D. sour
28. A. injured
B. exhausted
C. curious
D. sleepy
29. A. smiling at
B. searching for
C. showing off
D. appealing to
30. A. milk
B. beer
C. coffee
D. tea
31. A. lent
B. explained
C. showed
D. gave
32. A. imagined
B. watched
C. prevented
D. remembered
33. A. belief
B. sadness
C. pity
D. peace
34. A. boiling
B. carrying
C. drinking
D. purchasing
35. A. respect
B. miss
C. love
D. admire
答案:
21. D 根据语境可知,此处指作者需要一次运一手推车,将一卡车的木材运到房子周围他们码放劈开的木材的地方。take“运走”符合语境。
22. B 根据空后的“to keep it from getting wet”可知,此处指用油布遮盖木材以免被弄湿。cover“遮盖;覆盖”符合语境。
23. A 根据空后的“but soon realized I needed to go slower if I didn’t want to exhaust myself”可知,作者很快意识到,如果自己不想疲惫不堪就需要放慢速度,由此可推知,一开始作者干活的速度很快。
24. C 根据下文可知,作者又去做了另一项工作,因此此处指木材最终被码放完了。
25. C 根据27空后的“so all cooking and drinking water came from the spring”可知,所有做饭和饮用的水都是泉水。由此可推知,作者应是需要去取水。
26. A 根据27空后的“so all cooking and drinking water came from the spring”可知,所有做饭和饮用的水都是泉水,由此可推知,作者应是从离家近的泉中取水。
27. A 根据空前的“Our well water was so full of iron”并结合选项可知,井水中都是铁,因此这样的水尝起来味道应很糟糕。
28. B 作者用手推车运了一卡车的木材,又去取水,由此可推知,作者在取最后一壶水时应感到筋疲力尽了。
29. A 根据本段最后一句中的“but there was...a love, and a joy in the air”并结合选项可知,作者此时应是看到母亲在门廊那里对着自己微笑。
30. D 根据最后一段最后一句中的drink some tea可推知,母亲手里拿的是一杯冰茶。
31. D 根据语境和最后一段最后一句中的“it is best to drink some tea with someone”可知,母亲把茶给了作者。
32. B 根据语境并结合选项可知,作者和母亲都没有说话,只是看着树叶在风中飘扬。
33. D 根据空后的“a love, and a joy in the air”可推知,空处所填词也应是褒义词。再结合32空前的“We never said a word”可知,作者和母亲此时都没有说话,故此处应是指空气中充满了宁静、爱和欢乐。
34. B 根据上文作者取水的事情可知,此处应是指在生活中我们都有劈柴和取水这样的事情要做。
35. C 上文提到了作者和母亲坐在一起喝茶的事情,故此处指和自己爱的人一起喝茶。
长难句分析
(第二段倒数第三句)I was exhausted by this time but as I carried up the last jug I saw my mom smiling at me from the porch with a glass of iced tea in her hand. 这时我已经筋疲力尽了,但当我取完最后一壶水时,我看到母亲手里拿着一杯冰茶正在门廊那里对我微笑。
本句是一个并列复合句,but连接两个分句。在第二个分句中,as I carried up the last jug是as引导的时间状语从句。
22. B 根据空后的“to keep it from getting wet”可知,此处指用油布遮盖木材以免被弄湿。cover“遮盖;覆盖”符合语境。
23. A 根据空后的“but soon realized I needed to go slower if I didn’t want to exhaust myself”可知,作者很快意识到,如果自己不想疲惫不堪就需要放慢速度,由此可推知,一开始作者干活的速度很快。
24. C 根据下文可知,作者又去做了另一项工作,因此此处指木材最终被码放完了。
25. C 根据27空后的“so all cooking and drinking water came from the spring”可知,所有做饭和饮用的水都是泉水。由此可推知,作者应是需要去取水。
26. A 根据27空后的“so all cooking and drinking water came from the spring”可知,所有做饭和饮用的水都是泉水,由此可推知,作者应是从离家近的泉中取水。
27. A 根据空前的“Our well water was so full of iron”并结合选项可知,井水中都是铁,因此这样的水尝起来味道应很糟糕。
28. B 作者用手推车运了一卡车的木材,又去取水,由此可推知,作者在取最后一壶水时应感到筋疲力尽了。
29. A 根据本段最后一句中的“but there was...a love, and a joy in the air”并结合选项可知,作者此时应是看到母亲在门廊那里对着自己微笑。
30. D 根据最后一段最后一句中的drink some tea可推知,母亲手里拿的是一杯冰茶。
31. D 根据语境和最后一段最后一句中的“it is best to drink some tea with someone”可知,母亲把茶给了作者。
32. B 根据语境并结合选项可知,作者和母亲都没有说话,只是看着树叶在风中飘扬。
33. D 根据空后的“a love, and a joy in the air”可推知,空处所填词也应是褒义词。再结合32空前的“We never said a word”可知,作者和母亲此时都没有说话,故此处应是指空气中充满了宁静、爱和欢乐。
34. B 根据上文作者取水的事情可知,此处应是指在生活中我们都有劈柴和取水这样的事情要做。
35. C 上文提到了作者和母亲坐在一起喝茶的事情,故此处指和自己爱的人一起喝茶。
长难句分析
(第二段倒数第三句)I was exhausted by this time but as I carried up the last jug I saw my mom smiling at me from the porch with a glass of iced tea in her hand. 这时我已经筋疲力尽了,但当我取完最后一壶水时,我看到母亲手里拿着一杯冰茶正在门廊那里对我微笑。
本句是一个并列复合句,but连接两个分句。在第二个分句中,as I carried up the last jug是as引导的时间状语从句。
查看更多完整答案,请扫码查看