2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第150页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
As a boy, John Kerr wanted to be a park ranger(公园管理员). 21 , he spent four decades at a public broadcasting station in Boston. He 22 at the age of 65 without any particular post - career goal in mind.
After several lazy weeks, he drove to visit his family by Yellowstone. On the way he 23 stopped at the Yellowstone Park Foundation, which raised funds for the national park. As it happened, the foundation was 24 people to educate park guests on wolves. Kerr 25 an internship(实习).
To say that Kerr stood out in the intern crowd is a massive 26 . Most interns were college and even high school students. But, in a sense, he had been 27 for this since his youth. His outdoor adventures with his grandfather had given him a love of 28 , and he once volunteered at the local fire department on 29 calls.
From his internship, he moved up to a ranger sooner, 30 park visitors, making for 31 encounters between guests and animals, and responding to medical emergencies. He 32 his job of what he describes as one in the most beautiful places, and the moment when he treats visitors to an 33 look at one of the park’s wolves or bears through his telescope, an 34 that can move visitors to tears.
“These are rich and all - too - rare moments,” recalls Kerr. “I never 35 them.”
填空
21. A. However B. Obviously C. Hence D. Ideally
22. A. retired B. departed C. graduated D. studied
23. A. by mistake B. at last C. on time D. by chance
24. A. helping B. requiring C. training D. hiring
25. A. signed up for B. recommended C. looked forward to D. offered
26. A. honor B. understatement C. relief D. challenge
27. A. grateful B. famous C. qualified D. prepared
28. A. travel B. nature C. culture D. freedom
29. A. business B. guidance C. emergency D. conference
30. A. encouraging B. protecting C. educating D. interviewing
31. A. safe B. secret C. formal D. abnormal
32. A. recalls B. treasures C. predicts D. changes
33. A. amusing B. anxious C. up - close D. unexpected
34. A. effort B. occasion C. idea D. adventure
35. A. forget B. doubt C. miss D. find
After several lazy weeks, he drove to visit his family by Yellowstone. On the way he 23 stopped at the Yellowstone Park Foundation, which raised funds for the national park. As it happened, the foundation was 24 people to educate park guests on wolves. Kerr 25 an internship(实习).
To say that Kerr stood out in the intern crowd is a massive 26 . Most interns were college and even high school students. But, in a sense, he had been 27 for this since his youth. His outdoor adventures with his grandfather had given him a love of 28 , and he once volunteered at the local fire department on 29 calls.
From his internship, he moved up to a ranger sooner, 30 park visitors, making for 31 encounters between guests and animals, and responding to medical emergencies. He 32 his job of what he describes as one in the most beautiful places, and the moment when he treats visitors to an 33 look at one of the park’s wolves or bears through his telescope, an 34 that can move visitors to tears.
“These are rich and all - too - rare moments,” recalls Kerr. “I never 35 them.”
填空
21. A. However B. Obviously C. Hence D. Ideally
22. A. retired B. departed C. graduated D. studied
23. A. by mistake B. at last C. on time D. by chance
24. A. helping B. requiring C. training D. hiring
25. A. signed up for B. recommended C. looked forward to D. offered
26. A. honor B. understatement C. relief D. challenge
27. A. grateful B. famous C. qualified D. prepared
28. A. travel B. nature C. culture D. freedom
29. A. business B. guidance C. emergency D. conference
30. A. encouraging B. protecting C. educating D. interviewing
31. A. safe B. secret C. formal D. abnormal
32. A. recalls B. treasures C. predicts D. changes
33. A. amusing B. anxious C. up - close D. unexpected
34. A. effort B. occasion C. idea D. adventure
35. A. forget B. doubt C. miss D. find
答案:
21. A 根据上一句可知,John Kerr小时候想当一名公园管理员;再根据空后的“he spent four decades at a public broadcasting station in Boston”可知,他在波士顿的一家公共广播电台工作了四十年。由此可知,空处前后是转折关系,故however“然而”符合语境。
22. A 根据空后的“at the age of 65”和post - career可知,他在65岁时退休了。
23. D 根据上一句中的“he drove to visit his family”可知,他开车去看望家人,所以在黄石公园基金会停下来是偶然的。by mistake“错误地”;at last“最后;终于”;on time“准时;按时”;by chance“偶然”。
24. D 根据下一句中的an internship可推知,黄石公园基金会正在雇人教导公园的游客有关狼的知识。
25. A 根据下文中的“To say that Kerr stood out in the intern crowd”可知,Kerr在实习的人员中,所以他是报名参加了实习。sign up for“报名参加”。
26. B 根据下一句“Most interns were college and even high school students.”可知,大多数实习生是大学生甚至是高中生,而Kerr已经65岁了。由此可推知,Kerr在实习生群体中脱颖而出是一个非常保守的说法。understatement“保守的说法”。
27. D 根据下一句可知,Kerr曾和他的祖父去户外冒险,曾在当地消防队做过志愿服务。因此,此处指从某种意义上说,他年轻时就已经为此作好了准备。
28. B 根据空前的“His outdoor adventures with his grandfather”可知,他和祖父的户外冒险让他爱上了大自然。
29. C 根据空前的“at the local fire department”并结合选项可推知,他曾在当地消防队做志愿者接听紧急求助电话。
30. C 根据语境可知,本句介绍了Kerr成为公园管理员后的工作内容。根据空后的park visitors并结合选项可知,他其中一项工作是教导公园游客。24空后的educate park guests也是提示。
31. A 公园管理员应是要确保游客与动物之间的安全接触。
32. B 根据空后的“what he describes as one in the most beautiful places”可知,Kerr认为自己是在最美丽的地方工作。由此可推知,他珍惜自己的工作。
33. C 根据空后的“look at one of the park’s wolves or bears through his telescope”可知,通过望远镜,游客应该是近距离观察公园里的狼或熊。up - close“近距离的”。
34. B 根据语境并结合选项可知,通过望远镜近距离观察公园里的狼或熊的时刻会让游客感动得流泪,故occasion“时刻”符合语境。
35. A 根据上一句并结合选项可知,Kerr绝对不会忘记这些有趣的罕见时刻。
22. A 根据空后的“at the age of 65”和post - career可知,他在65岁时退休了。
23. D 根据上一句中的“he drove to visit his family”可知,他开车去看望家人,所以在黄石公园基金会停下来是偶然的。by mistake“错误地”;at last“最后;终于”;on time“准时;按时”;by chance“偶然”。
24. D 根据下一句中的an internship可推知,黄石公园基金会正在雇人教导公园的游客有关狼的知识。
25. A 根据下文中的“To say that Kerr stood out in the intern crowd”可知,Kerr在实习的人员中,所以他是报名参加了实习。sign up for“报名参加”。
26. B 根据下一句“Most interns were college and even high school students.”可知,大多数实习生是大学生甚至是高中生,而Kerr已经65岁了。由此可推知,Kerr在实习生群体中脱颖而出是一个非常保守的说法。understatement“保守的说法”。
27. D 根据下一句可知,Kerr曾和他的祖父去户外冒险,曾在当地消防队做过志愿服务。因此,此处指从某种意义上说,他年轻时就已经为此作好了准备。
28. B 根据空前的“His outdoor adventures with his grandfather”可知,他和祖父的户外冒险让他爱上了大自然。
29. C 根据空前的“at the local fire department”并结合选项可推知,他曾在当地消防队做志愿者接听紧急求助电话。
30. C 根据语境可知,本句介绍了Kerr成为公园管理员后的工作内容。根据空后的park visitors并结合选项可知,他其中一项工作是教导公园游客。24空后的educate park guests也是提示。
31. A 公园管理员应是要确保游客与动物之间的安全接触。
32. B 根据空后的“what he describes as one in the most beautiful places”可知,Kerr认为自己是在最美丽的地方工作。由此可推知,他珍惜自己的工作。
33. C 根据空后的“look at one of the park’s wolves or bears through his telescope”可知,通过望远镜,游客应该是近距离观察公园里的狼或熊。up - close“近距离的”。
34. B 根据语境并结合选项可知,通过望远镜近距离观察公园里的狼或熊的时刻会让游客感动得流泪,故occasion“时刻”符合语境。
35. A 根据上一句并结合选项可知,Kerr绝对不会忘记这些有趣的罕见时刻。
查看更多完整答案,请扫码查看