2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
My friend and I made our way to the beach on the Connecticut shore soon after waking to our 7 am alarms this morning. After completing a quick strength workout on board, we walked toward the ocean for our early morning plunge(快速游泳) in the 18 ℃ July water (warm by some standards, chilly by mine), silently sharing a nervous look in anticipation of how cold the water would feel. We hoped that, after the immediate discomfort, it would be a bit refreshing. Neither of us was backing down.
The icy plunge has become somewhat of a cultural trend. People report feeling more energized and calmer after their plunge, and have involved it into their morning routine in the form of at - home ice baths or cold showers.
Ice baths have long been a main recovery mechanism for athletes: The icy cold water numbs pain and can soothe muscle and joint tightness. And emerging research suggests that the cold plunge can also prevent symptoms of depression because of the release of dopamine(多巴胺), known as the brain’s feel - good hormone. Cold water immersion(浸没) may be associated with a host of benefits, according to the National Institutes of Health, which advocates controlled studies on how cold water cure impacts the heart, the immune system, and mental health.
So even if the long - term benefits, the temperature required to make a difference, or the best duration are up in the air, it doesn't hurt to give it a try and come away with your conclusion. Experts recommend starting with a cold shower for a couple of minutes, and then seeing how you feel.
However, the cold plunge for those with certain underlying conditions like heart disease may pose a risk because of heart rate rise and heavy breathing. As the American Heart Association warns, “You’re not a polar bear.” Therefore, check with your doctor about the potential side effects given your medical history before diving in.
4. What did the author and his friend plan to do in the morning by ship?
A. Go for a plunge.
B. Do a strength workout.
C. Enjoy the views of the sea.
D. Reduce mental stress.
5. What does the underlined word “soothe” in paragraph 3 mean?
A. Delay.
B. Extend.
C. Relieve.
D. Transfer.
6. What does the author intend to do in paragraph 4?
A. Erase people’s doubts about cold water immersion.
B. Encourage people to try cold water immersion.
C. Present some facts about cold water immersion.
D. Introduce other benefits of cold water immersion.
7. Why does the American Heart Association mention the polar bear?
A. To attract people’s interest in the cold plunge.
B. To warn of the risk of underlying conditions.
C. To show not everyone is suitable for the cold plunge.
D. To indicate not many people enjoy the cold plunge.
The icy plunge has become somewhat of a cultural trend. People report feeling more energized and calmer after their plunge, and have involved it into their morning routine in the form of at - home ice baths or cold showers.
Ice baths have long been a main recovery mechanism for athletes: The icy cold water numbs pain and can soothe muscle and joint tightness. And emerging research suggests that the cold plunge can also prevent symptoms of depression because of the release of dopamine(多巴胺), known as the brain’s feel - good hormone. Cold water immersion(浸没) may be associated with a host of benefits, according to the National Institutes of Health, which advocates controlled studies on how cold water cure impacts the heart, the immune system, and mental health.
So even if the long - term benefits, the temperature required to make a difference, or the best duration are up in the air, it doesn't hurt to give it a try and come away with your conclusion. Experts recommend starting with a cold shower for a couple of minutes, and then seeing how you feel.
However, the cold plunge for those with certain underlying conditions like heart disease may pose a risk because of heart rate rise and heavy breathing. As the American Heart Association warns, “You’re not a polar bear.” Therefore, check with your doctor about the potential side effects given your medical history before diving in.
4. What did the author and his friend plan to do in the morning by ship?
A. Go for a plunge.
B. Do a strength workout.
C. Enjoy the views of the sea.
D. Reduce mental stress.
5. What does the underlined word “soothe” in paragraph 3 mean?
A. Delay.
B. Extend.
C. Relieve.
D. Transfer.
6. What does the author intend to do in paragraph 4?
A. Erase people’s doubts about cold water immersion.
B. Encourage people to try cold water immersion.
C. Present some facts about cold water immersion.
D. Introduce other benefits of cold water immersion.
7. Why does the American Heart Association mention the polar bear?
A. To attract people’s interest in the cold plunge.
B. To warn of the risk of underlying conditions.
C. To show not everyone is suitable for the cold plunge.
D. To indicate not many people enjoy the cold plunge.
答案:
4.A 细节理解题。根据第一段可知,早上7点,作者和朋友被闹钟叫醒后不久就去了康涅狄格州的海滩。在船上完成了快速的力量锻炼后,他们走向海边,准备跳入18摄氏度的海水中游泳,对作者来说,这种温度的水是寒冷的,虽然他们预料到了水会有多冷,但他们没有退缩。故A项符合题意。
5.C 词义猜测题。根据画线词前的“Ice baths have long been a main recovery mechanism for athletes:The icy cold water numbs pain”可知,长期以来,冰浴一直是运动员的主要的恢复方法,冰冷的水可以麻痹疼痛,由此可推知,此处也应是在介绍冰冷的水对肌肉和关节紧张的积极作用,再结合常识和选项可知,冰冷的水应能缓解运动后肌肉和关节的紧张,因此画线词与relieve“缓和;减轻”意思相近。
6.B 推理判断题。通读第四段可知,作者认为,即使冷水浸泡的长期好处、产生作用所需的温度或最佳的持续时间还不确定,试一试,自己看看效果也无妨,本段最后一句作者还提到了专家的建议:先洗几分钟冷水澡,然后看看你的感觉如何。由此可推知,作者应是鼓励人们尝试在冷水中浸泡一下。
7.C 推理判断题。根据最后一段前两句可知,对于那些有心脏病等潜在疾病的人来说,冷水游泳可能会造成心率上升和呼吸急促的风险,正如美国心脏协会警告的那样,“你不是北极熊”。因此,美国心脏协会提到北极熊是想提醒人们注意冷水游泳带来的风险,由此可推知,美国心脏协会是想说明不是每个人都适合冷水游泳。
5.C 词义猜测题。根据画线词前的“Ice baths have long been a main recovery mechanism for athletes:The icy cold water numbs pain”可知,长期以来,冰浴一直是运动员的主要的恢复方法,冰冷的水可以麻痹疼痛,由此可推知,此处也应是在介绍冰冷的水对肌肉和关节紧张的积极作用,再结合常识和选项可知,冰冷的水应能缓解运动后肌肉和关节的紧张,因此画线词与relieve“缓和;减轻”意思相近。
6.B 推理判断题。通读第四段可知,作者认为,即使冷水浸泡的长期好处、产生作用所需的温度或最佳的持续时间还不确定,试一试,自己看看效果也无妨,本段最后一句作者还提到了专家的建议:先洗几分钟冷水澡,然后看看你的感觉如何。由此可推知,作者应是鼓励人们尝试在冷水中浸泡一下。
7.C 推理判断题。根据最后一段前两句可知,对于那些有心脏病等潜在疾病的人来说,冷水游泳可能会造成心率上升和呼吸急促的风险,正如美国心脏协会警告的那样,“你不是北极熊”。因此,美国心脏协会提到北极熊是想提醒人们注意冷水游泳带来的风险,由此可推知,美国心脏协会是想说明不是每个人都适合冷水游泳。
查看更多完整答案,请扫码查看