2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第165页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Going on a vacation might seem like a rather unconventional way to try to improve your sleep habits. But sleep tourism is growing in popularity, with an increasing number of sleep - focused stays in hotels and resorts across the world.
Over the past 12 months, Park Hyatt has opened the Bryte Restorative Sleep Suite which is filled with sleep - enhancing facilities, while Rosewood Hotels & Resorts launched the Alchemy of Sleep, which is designed to promote rest. Zedwell, London’s first sleep - focused hotel, opened in 2020, and Swedish bed manufacturer Hästens established the world’s first Hästens Sleep Spa Hotel a year later. So why has sleep suddenly become such a big focus for the travel industry?
Dr Rebecca Robbins, a sleep researcher and co - author of the book Sleep for Success!, believes this shift has been a long - time coming, particularly with regard to hotels. “People used to associate travel with fancy meals and attractions, almost at the cost of sleep,” she said. “Now, I think there’s just been a huge shift in our awareness and prioritization on wellness.”
Malminder Gill, a meditation (冥想) coach, has also noticed a change in attitudes toward sleep. He has partnered with the Cadogan, a Belmond hotel in London, to create a special service called the Sleep Concierge. The service includes a meditation recording, a pillow menu with options for guests who may prefer to sleep on their back or side, the option of a weighted blanket and a bedtime tea developed specifically for the service.
The emergence of more and more of these types of experiences is a sign that people are beginning to have a deeper understanding of just how important sleep is. As sleep tourism continues to grow, Dr Robbins says she’s looking forward to seeing who really continues to pioneer and think creatively about this space, stressing that there are countless approaches that haven’t been fully explored yet when it comes to travel and the science of sleep.
“The idea of travel actually allowing you to return home refreshed is really exciting,” she adds.
12. What does the second paragraph mainly tell us?
A. The popularity of tourism.
B. Different ways to promote rest.
C. The travel industry’s focus on sleep.
D. Various sleep - focused resorts in the world.
13. What is the Sleep Concierge service aimed at helping guests do?
A. Form good sleep habits.
B. Have a good night’s sleep.
C. Keep a record of their sleep.
D. Realize their sleep problems.
14. Which of the following might Dr Robbins agree with?
A. Sleep tourism has a promising future.
B. Traveling can help people think creatively.
C. Sleep tourism has advantages and disadvantages.
D. Sleeping on the back is better than sleeping on the side.
15. What is the best title for the text?
A. The Future of Tourism
B. The Rise of Sleep Tourism
C. New Findings in the Science of Sleep
D. Sleep - Focused Services Around the World
Over the past 12 months, Park Hyatt has opened the Bryte Restorative Sleep Suite which is filled with sleep - enhancing facilities, while Rosewood Hotels & Resorts launched the Alchemy of Sleep, which is designed to promote rest. Zedwell, London’s first sleep - focused hotel, opened in 2020, and Swedish bed manufacturer Hästens established the world’s first Hästens Sleep Spa Hotel a year later. So why has sleep suddenly become such a big focus for the travel industry?
Dr Rebecca Robbins, a sleep researcher and co - author of the book Sleep for Success!, believes this shift has been a long - time coming, particularly with regard to hotels. “People used to associate travel with fancy meals and attractions, almost at the cost of sleep,” she said. “Now, I think there’s just been a huge shift in our awareness and prioritization on wellness.”
Malminder Gill, a meditation (冥想) coach, has also noticed a change in attitudes toward sleep. He has partnered with the Cadogan, a Belmond hotel in London, to create a special service called the Sleep Concierge. The service includes a meditation recording, a pillow menu with options for guests who may prefer to sleep on their back or side, the option of a weighted blanket and a bedtime tea developed specifically for the service.
The emergence of more and more of these types of experiences is a sign that people are beginning to have a deeper understanding of just how important sleep is. As sleep tourism continues to grow, Dr Robbins says she’s looking forward to seeing who really continues to pioneer and think creatively about this space, stressing that there are countless approaches that haven’t been fully explored yet when it comes to travel and the science of sleep.
“The idea of travel actually allowing you to return home refreshed is really exciting,” she adds.
12. What does the second paragraph mainly tell us?
A. The popularity of tourism.
B. Different ways to promote rest.
C. The travel industry’s focus on sleep.
D. Various sleep - focused resorts in the world.
13. What is the Sleep Concierge service aimed at helping guests do?
A. Form good sleep habits.
B. Have a good night’s sleep.
C. Keep a record of their sleep.
D. Realize their sleep problems.
14. Which of the following might Dr Robbins agree with?
A. Sleep tourism has a promising future.
B. Traveling can help people think creatively.
C. Sleep tourism has advantages and disadvantages.
D. Sleeping on the back is better than sleeping on the side.
15. What is the best title for the text?
A. The Future of Tourism
B. The Rise of Sleep Tourism
C. New Findings in the Science of Sleep
D. Sleep - Focused Services Around the World
答案:
12.C 段落大意题。根据第二段尤其是最后一句“So why has sleep suddenly become such a big focus for the travel industry?”可知,本段所举的例子都是为了说明旅游业对睡眠的关注,故C项符合题意。
13.B 细节理解题。根据第四段最后一句“The service includes a meditation recording, a pillow menu...and a bedtime tea developed specifically for the service.”可知,这项服务包括冥想录音、枕头菜单、加厚毯子和专为这项服务开发的睡前茶。由此可知,这项服务旨在帮助客人获得良好睡眠。
14.A 推理判断题。根据第五段第二句“As sleep tourism continues to grow, Dr Robbins says...the science of sleep.”可知,随着睡眠旅游业的持续发展,Robbins博士期待着看到谁真正继续开拓并创造性地思考这个领域,并强调在旅游和睡眠科学方面还有无数的途径尚未被充分探索。由此可推知,她认为睡眠旅游业有广阔的前景。
15.B 标题概括题。通读全文可知,本文主要围绕睡眠旅游业的兴起展开论述,谈到了旅游业对睡眠与日俱增的关注以及由此引发的思考,并对睡眠旅游业的未来进行了展望。故B项“睡眠旅游业的兴起”最适合作文章标题。
13.B 细节理解题。根据第四段最后一句“The service includes a meditation recording, a pillow menu...and a bedtime tea developed specifically for the service.”可知,这项服务包括冥想录音、枕头菜单、加厚毯子和专为这项服务开发的睡前茶。由此可知,这项服务旨在帮助客人获得良好睡眠。
14.A 推理判断题。根据第五段第二句“As sleep tourism continues to grow, Dr Robbins says...the science of sleep.”可知,随着睡眠旅游业的持续发展,Robbins博士期待着看到谁真正继续开拓并创造性地思考这个领域,并强调在旅游和睡眠科学方面还有无数的途径尚未被充分探索。由此可推知,她认为睡眠旅游业有广阔的前景。
15.B 标题概括题。通读全文可知,本文主要围绕睡眠旅游业的兴起展开论述,谈到了旅游业对睡眠与日俱增的关注以及由此引发的思考,并对睡眠旅游业的未来进行了展望。故B项“睡眠旅游业的兴起”最适合作文章标题。
查看更多完整答案,请扫码查看