2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
What is the ideal physique (体形)? The answer is ever - changing. But it is to a large extent the work of a single company that dominated the past 60 years of body image standards.
Since its creation in 1959, Barbie has been in the leading position of promoting hardly attainable body image standards, for which it was often heavily criticized, even for scientific reasons. Research shows that the probability of achieving a Barbie - like body shape is less than 1 in 100,000!
Mattel, the company behind the Barbie doll, has recognized that the 60s’ idea of good body image is long gone. In an effort to keep up with social change, Mattel is adjusting the dolls’ body type and skin color, introducing special editions.
There is now a Barbie in a wheelchair. There is a Barbie Astronaut, Rescuer, or Engineer. In their latest Barbie special edition, Mattel honors the women fighting the COVID - 19 pandemic, including Dame Sarah Gilbert. In the hope that Mattel is adapting to modern corporate standards just as well as it is to social change, we’re attracted by what the company’s sustainability data may tell us.
What does the data tell us? To answer this question, we’ve launched a sustainability - focused beauty contest—with Mattel as one of the contestants. The company scores relatively well on environmental and social metrics (衡量标准). However, in terms of diversity, Mattel is well below its competitor, Hasbro. This being said, the judges advise that beauty should be equally defined by the inside and the outside.
What does this mean? Be body - positive! As we’re approaching the second quarter of the 21st century, the importance of a healthy relationship between mind and body is being recognized. And with this, body image standards are changing, allowing for more freedom of expression and identity.
Mattel’s efforts in product diversity are a welcome step in the right direction, as the doll has its very own influence. We believe that Barbie’s future lies in the empowerment(赋予力量) of today’s youth, contributing toward a generation of confident individuals.
12. How does scientific research evaluate a Barbie - like body shape?
A. It needs much luck to achieve it.
B. It’s almost impossible to achieve it.
C. There is increasing probability of achieving it.
D. It’s a breakthrough in attainable body image standards.
13. Why does Mattel develop new editions of Barbie dolls?
A. To keep pace with the times.
B. To launch a beauty contest.
C. To score well on social metrics.
D. To define what is real beauty.
14. What is the author’s attitude toward the future of Barbie?
A. Positive.
B. Negative.
C. Uncertain.
D. Uninterested.
15. What is the best title for this text?
A. The Future of Barbie
B. New Metrics for Body Image
C. A Deep Dive into Barbie’s World
D. A Great Change in Body Image Standards
Since its creation in 1959, Barbie has been in the leading position of promoting hardly attainable body image standards, for which it was often heavily criticized, even for scientific reasons. Research shows that the probability of achieving a Barbie - like body shape is less than 1 in 100,000!
Mattel, the company behind the Barbie doll, has recognized that the 60s’ idea of good body image is long gone. In an effort to keep up with social change, Mattel is adjusting the dolls’ body type and skin color, introducing special editions.
There is now a Barbie in a wheelchair. There is a Barbie Astronaut, Rescuer, or Engineer. In their latest Barbie special edition, Mattel honors the women fighting the COVID - 19 pandemic, including Dame Sarah Gilbert. In the hope that Mattel is adapting to modern corporate standards just as well as it is to social change, we’re attracted by what the company’s sustainability data may tell us.
What does the data tell us? To answer this question, we’ve launched a sustainability - focused beauty contest—with Mattel as one of the contestants. The company scores relatively well on environmental and social metrics (衡量标准). However, in terms of diversity, Mattel is well below its competitor, Hasbro. This being said, the judges advise that beauty should be equally defined by the inside and the outside.
What does this mean? Be body - positive! As we’re approaching the second quarter of the 21st century, the importance of a healthy relationship between mind and body is being recognized. And with this, body image standards are changing, allowing for more freedom of expression and identity.
Mattel’s efforts in product diversity are a welcome step in the right direction, as the doll has its very own influence. We believe that Barbie’s future lies in the empowerment(赋予力量) of today’s youth, contributing toward a generation of confident individuals.
12. How does scientific research evaluate a Barbie - like body shape?
A. It needs much luck to achieve it.
B. It’s almost impossible to achieve it.
C. There is increasing probability of achieving it.
D. It’s a breakthrough in attainable body image standards.
13. Why does Mattel develop new editions of Barbie dolls?
A. To keep pace with the times.
B. To launch a beauty contest.
C. To score well on social metrics.
D. To define what is real beauty.
14. What is the author’s attitude toward the future of Barbie?
A. Positive.
B. Negative.
C. Uncertain.
D. Uninterested.
15. What is the best title for this text?
A. The Future of Barbie
B. New Metrics for Body Image
C. A Deep Dive into Barbie’s World
D. A Great Change in Body Image Standards
答案:
12.B 推理判断题。根据第二段最后一句“Research shows that the probability of achieving a Barbie - like body shape is less than 1 in 100,000!”可知,研究表明能拥有芭比娃娃一样的体形的可能性低于十万分之一。由此可推知,研究表明人们几乎无法拥有像芭比娃娃一样的体形。
13.A 细节理解题。根据第三段中的“In an effort to keep up with social change, Mattel is adjusting the dolls’ body type and skin color, introducing special editions.”可知,为了跟上社会变化,Mattel公司正在调整娃娃的体形和肤色,推出特别版。由此可知,Mattel公司开发新款芭比娃娃是为了与时俱进。
14.A 推理判断题。根据最后一段最后一句“We believe that Barbie’s future lies in the empowerment of today’s youth, contributing toward a generation of confident individuals.”可知,作者认为芭比娃娃的未来在于赋予了当代年轻人力量,这有助于培养自信的年轻人。由此可推知,作者对芭比娃娃的未来是持肯定态度的。
15.C 标题概括题。本文首先讲了芭比娃娃一直影响着人们对体形的认知,然后介绍了Mattel公司为了让芭比娃娃适应时代发展而付出的努力,接着剖析了该公司的可持续性数据,继而点明该公司在芭比娃娃产品多样化方面的努力是正确的,最后对芭比娃娃的未来给予肯定。C项中的Barbie’s World涵盖了芭比娃娃及其对社会的影响,A Deep Dive点明了作者的梳理和剖析,故C项是最佳标题。
13.A 细节理解题。根据第三段中的“In an effort to keep up with social change, Mattel is adjusting the dolls’ body type and skin color, introducing special editions.”可知,为了跟上社会变化,Mattel公司正在调整娃娃的体形和肤色,推出特别版。由此可知,Mattel公司开发新款芭比娃娃是为了与时俱进。
14.A 推理判断题。根据最后一段最后一句“We believe that Barbie’s future lies in the empowerment of today’s youth, contributing toward a generation of confident individuals.”可知,作者认为芭比娃娃的未来在于赋予了当代年轻人力量,这有助于培养自信的年轻人。由此可推知,作者对芭比娃娃的未来是持肯定态度的。
15.C 标题概括题。本文首先讲了芭比娃娃一直影响着人们对体形的认知,然后介绍了Mattel公司为了让芭比娃娃适应时代发展而付出的努力,接着剖析了该公司的可持续性数据,继而点明该公司在芭比娃娃产品多样化方面的努力是正确的,最后对芭比娃娃的未来给予肯定。C项中的Barbie’s World涵盖了芭比娃娃及其对社会的影响,A Deep Dive点明了作者的梳理和剖析,故C项是最佳标题。
查看更多完整答案,请扫码查看