2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第16页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Two months ago, I decided to stop shopping online to see how it would affect my life.
At first, quitting was harder than I had expected, especially the first week. I found myself incredibly attracted by emails, ads online, and photos of new products from some of my favorite shops on Instagram. But every single time I saw something I wanted, I asked myself: Is this something you absolutely need? And, without doubt, the answer was always no. Eventually, I ended up learning several surprising things about my finances. For example, I realized way too much of my money had gone toward clothing and shoes.
I also realized I had wasted valuable hours of my life that could have been spent much more productively. Once I broke my habit of visiting my favorite shops online any time I was bored, I found I had a large amount of time on my hands. Without spending 30 minutes or an hour each night seeing what was for sale online, I was able to focus on activities that were not only meaningful, but didn't cost me a cent.
This challenge helped me reassess where my money was going. I feel better knowing not only I'm saving money for more meaningful expenses, but also that I'm not filling my home with random items I don't need.
21. A. harder
B. funnier
C. worse
D. better
22. A. decorations
B. workers
C. products
D. customers
23. A. wrote
B. wanted
C. missed
D. tried
24. A. fear
B. difficulty
C. warning
D. doubt
25. A. finances
B. conditions
C. expectations
D. studies
26. A. denied
B. worried
C. realized
D. predicted
27. A. earned
B. saved
C. forgot
D. wasted
28. A. more productively
B. more cheerfully
C. more carefully
D. more normally
29. A. disappointed
B. bored
C. confused
D. surprised
30. A. showing
B. matching
C. seeing
D. sharing
31. A. hold back
B. focus on
C. check out
D. talk about
32. A. cent
B. chance
C. minute
D. visit
33. A. competition
B. reward
C. conflict
D. challenge
34. A. more special
B. more meaningful
C. more familiar
D. more expensive
35. A. order
B. like
C. need
D. know
At first, quitting was harder than I had expected, especially the first week. I found myself incredibly attracted by emails, ads online, and photos of new products from some of my favorite shops on Instagram. But every single time I saw something I wanted, I asked myself: Is this something you absolutely need? And, without doubt, the answer was always no. Eventually, I ended up learning several surprising things about my finances. For example, I realized way too much of my money had gone toward clothing and shoes.
I also realized I had wasted valuable hours of my life that could have been spent much more productively. Once I broke my habit of visiting my favorite shops online any time I was bored, I found I had a large amount of time on my hands. Without spending 30 minutes or an hour each night seeing what was for sale online, I was able to focus on activities that were not only meaningful, but didn't cost me a cent.
This challenge helped me reassess where my money was going. I feel better knowing not only I'm saving money for more meaningful expenses, but also that I'm not filling my home with random items I don't need.
21. A. harder
B. funnier
C. worse
D. better
22. A. decorations
B. workers
C. products
D. customers
23. A. wrote
B. wanted
C. missed
D. tried
24. A. fear
B. difficulty
C. warning
D. doubt
25. A. finances
B. conditions
C. expectations
D. studies
26. A. denied
B. worried
C. realized
D. predicted
27. A. earned
B. saved
C. forgot
D. wasted
28. A. more productively
B. more cheerfully
C. more carefully
D. more normally
29. A. disappointed
B. bored
C. confused
D. surprised
30. A. showing
B. matching
C. seeing
D. sharing
31. A. hold back
B. focus on
C. check out
D. talk about
32. A. cent
B. chance
C. minute
D. visit
33. A. competition
B. reward
C. conflict
D. challenge
34. A. more special
B. more meaningful
C. more familiar
D. more expensive
35. A. order
B. like
C. need
D. know
答案:
21. A 根据下一句“I found myself incredibly attracted by emails, ads online, and photos of new...from some of my favorite shops on Instagram.”可知,一开始作者很容易被网络上的广告等吸引,由此可推知,对作者来说刚开始不网购要比她预想 得更困难。
22. C 根据空前的 photos of new 和空后 的“from some of my favorite shops on Instagram”可知,此处指 Instagram 上一些作者最喜欢的网店里的新产品的图片。
23. B 根据空后的“I asked myself:Is this something you absolutely need?”并结合选项可知,当作者想要某件东西的时候,她就会问自己是否真的需要它。
24. D 根据空后的“the answer was always no”可知,当作者问自己是否真正需要某件东西时,毫无疑问,答案总是否定的。
25. A 根据下一句“For example, I...way too much of my money had gone toward clothing and shoes.”可知,作者举例说明自己在网购衣服和鞋子上花了太多的钱。由此可推知,她对自己的财务状况有了惊人认识。finances 意为“财务状况”。
26. C 根据下文中的 I also realized 可知,此处指作者意识到在网购衣服和鞋子上面花了太多钱。
27. D 根据下一句“Once I broke my habit of...I found I had a large amount of time on my hands.”可知,作者不网购后,发现自己手头多出了很多时间。由此可推知,作者以前在网购上花了很多时间,把许多宝贵的时间都浪费了。
28. A 根据语境可知,作者本来可以更有效地利用生活中的宝贵时间。productively 意为“有成效地”。
29. B 根据常识并结合选项可知,作者之前每当无聊的时候都会浏览自己喜欢的网店。
30. C 作者逛网店就是想看看有哪些东西在出售。
31. B 根据空前的“Without spending 30 minutes or an hour...for sale online”和空后的“activities that were not only meaningful”可知,作者不网购后,有了更多时间,就能够专注于那些有意义的活动。
32. A 根据语境并结合选项可知,那些有意义的活动并不需要花费一分钱。cent 意为“分”。
33. D 根据第一段可知,两个月前,作者决定停止网购,因此此处指这个戒掉网购习惯的挑战帮助作者重新评估了自己的钱都去哪儿了。
34. B 作者意识到了自己网购不理性的问题,由此可推知,作者现在会把省下来的钱用于一些更有意义的花销。
35. C 根据空前的“I’m not filling my home with random items”可知,现在作者不会把家里塞满不需要的东西。
22. C 根据空前的 photos of new 和空后 的“from some of my favorite shops on Instagram”可知,此处指 Instagram 上一些作者最喜欢的网店里的新产品的图片。
23. B 根据空后的“I asked myself:Is this something you absolutely need?”并结合选项可知,当作者想要某件东西的时候,她就会问自己是否真的需要它。
24. D 根据空后的“the answer was always no”可知,当作者问自己是否真正需要某件东西时,毫无疑问,答案总是否定的。
25. A 根据下一句“For example, I...way too much of my money had gone toward clothing and shoes.”可知,作者举例说明自己在网购衣服和鞋子上花了太多的钱。由此可推知,她对自己的财务状况有了惊人认识。finances 意为“财务状况”。
26. C 根据下文中的 I also realized 可知,此处指作者意识到在网购衣服和鞋子上面花了太多钱。
27. D 根据下一句“Once I broke my habit of...I found I had a large amount of time on my hands.”可知,作者不网购后,发现自己手头多出了很多时间。由此可推知,作者以前在网购上花了很多时间,把许多宝贵的时间都浪费了。
28. A 根据语境可知,作者本来可以更有效地利用生活中的宝贵时间。productively 意为“有成效地”。
29. B 根据常识并结合选项可知,作者之前每当无聊的时候都会浏览自己喜欢的网店。
30. C 作者逛网店就是想看看有哪些东西在出售。
31. B 根据空前的“Without spending 30 minutes or an hour...for sale online”和空后的“activities that were not only meaningful”可知,作者不网购后,有了更多时间,就能够专注于那些有意义的活动。
32. A 根据语境并结合选项可知,那些有意义的活动并不需要花费一分钱。cent 意为“分”。
33. D 根据第一段可知,两个月前,作者决定停止网购,因此此处指这个戒掉网购习惯的挑战帮助作者重新评估了自己的钱都去哪儿了。
34. B 作者意识到了自己网购不理性的问题,由此可推知,作者现在会把省下来的钱用于一些更有意义的花销。
35. C 根据空前的“I’m not filling my home with random items”可知,现在作者不会把家里塞满不需要的东西。
查看更多完整答案,请扫码查看